Έλεγχος: Μαύρη Παρασκευή Γοητεία Αγοράζοντας καθώς και θρυλικές εκτάσεις Joggers από Zella

Γεια σου, φίλος. Ευχαριστημένος την Παρασκευή σε Ya!

Ελπίζω να είχατε μια φανταστική ευχαριστία. Πέρασαμε τη δική μας με φιλελεύθερους φίλους που μας προσκλήθηκαν για μια πλήρη εξάπλωση με την Τουρκία καθώς και όλα τα εξαρτήματα! Δεν μπορώ ακόμη να αρχίσω να σας πω ακριβώς πόσο καλό ήταν να καθίσετε σε ένα τραπέζι καθώς και απλά να συνομιλήσετε, καθώς και να φάτε. Σοβαρά, δεν πιστεύω ότι θα πάρω ποτέ ένα γεύμα με ανθρώπους για να δώσει ποτέ ξανά. Είναι πραγματικά ένα δώρο για να μοιραστείτε τα τρόφιμα καθώς και το χρόνο με τους άλλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πριν φύγουμε για δείπνο χθες το βράδυ, ήμουν ντυμένος καθώς και μια στιγμή όταν πραγματικά σκέφτηκα μη κτυπήματα παντελόνι, aka jeans, lol! Ναι, δεν καταλαβαίνω τι σκέφτηκα. Καταλήξαμε να επιλέξω ένα ζευγάρι joggers καθώς και δεν λυπάμαι για την απόφαση καθόλου. Εάν βρίσκεστε στην αγορά πολύ άνετα παντελόνια με τσέπες, πάρτε αυτές τις zella μαλακές τσέπη joggers από το Nordstrom ASAP. Τους έχω τόσο μαύρα όσο και γκρίζα καθώς και να τα φορούν όλη την ώρα. Μπορείτε να τα ορίσετε με ένα χαλαρωτικό blazer καθώς και ένα λευκό τσίμπημα, ή να τους κόψετε με ένα φούτερ καθώς και ένα σακάκι denim. Αγαπώ, αγάπη, όπως και τους!

AnyWho, κουβεντιάζοντας με λίγα κορίτσια στα σχόλια χθες σχετικά με την Black Friday Charm Shopping, καθώς έπρεπε να αναφέρω ένα δώρο που αγόρασα από τη Biossance.

Προς το παρόν έχουν μια μαύρη πώληση την Παρασκευή με 30% έκπτωση σε ό, τι στην περιοχή, οπότε ήθελα να σηκώσω ένα βάζο σκουλανδίας + ωμέγα κρέμα εργασίας. Είναι μια πλούσια συμφωνία με ενυδατική κρέμα γεμάτα με λιπίδια, καθώς και το πήρα αρχικά αφού τα ωμέγα λιπαρά οξέα αναμένεται να βοηθήσουν με την υπερχρωματισμό. Αγοράσαμε έναν τελευταίο Ιούνιο για τα γενέθλιά μου, καθώς και επειδή έπεσε βαθιά στην αγάπη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Ενώ επιθεωρήθηκα τα σύνολα δώρων, ανακάλυψα ένα που ονομάζεται ασταμάτητη λάμψη ($ 59), η οποία περιλαμβάνει ένα βάζο πλήρους μεγέθους της κρέμας ωμέγα, καθώς και τα μπουκάλια μεγέθους ταξιδιού του Squalane + ο ορός επανασύνδεσης γαλακτικού οξέος καθώς και Squalane + Βιταμίνη C αυξημένο λάδι. Με την πώληση 30% έκπτωση, είναι $ 41.

Εάν απλά θέλετε ένα βάζο, ένα ρουτίνα πορείας πλήρους μεγέθους 1,6 ουγκιών είναι συνήθως $ 58, καθώς και με την πώληση των $ 40. Υπάρχει επίσης ένα μέγεθος jumbo 3,3 ουγκιών ($ 75), το οποίο σημειώνεται σε $ 58, καθώς και με 30% έκπτωση, είναι ομοίως $ 40!

Ένα τελευταίο πράγμα για αυτή την πώληση. Εάν ξοδεύετε πολύ περισσότερα από $ 75, προσεγγίζετε επίσης μια εντελώς δωρεάν τσάντα 11 τεμαχίων από κορυφαία προϊόντα φροντίδας δέρματος της Biessance.

Άλλες πωλήσεις γοητείας Είμαι ενθουσιασμένος γύρω από το Kate Somerville (25% Off Site Wide), Avene (25% Off Site Wide), η Ηλεία (20% Off Site Wide) καθώς και Chantecaille (25% Off Site Wide).

Είμαι μακριά για να πάω καθώς και να φάω μερικές τηγανίτες τώρα. Ο αδελφός μου θα πάει καθώς και έχει παρασχεθεί για να κάνει το πρωινό. Δεν μπορώ να περιμένω!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. TGIF!

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *