Uncategorized

Ένα Σαββατοκύριακο με Woodwinked: Ένα μάτι της ημέρας με Mac Woodwinked σκιά ματιών καθώς και Mac Costa Riche Eye Khol

Εγώ πραγματικά όπως αυτός ο συνδυασμός: Mac Woodwinked σκιά ματιών καθώς και Mac Costa Riche Eye Khol
Έφτασε όλο το τελευταίο Σαββατοκύριακο, καθώς άφησα μόνο το σπίτι δύο φορές – πότε να πάρω τα μαλλιά μου το Σάββατο, καθώς και τότε πότε να τρέξει κάποια καθήκοντα την Κυριακή το απόγευμα. Αυτό είναι που χρησιμοποίησα για το τελευταίο, ένα λαμπερό χρυσό καθώς και ζεστό καφέ ματιών, το οποίο κουνίστηκα στη βροχή στο στόχο, την προβλήτα 1 καθώς και το TJ’s.

Θα στοιβάζω ευτυχώς πολλά σκιά ματιών στα καπάκια μου οποιοδήποτε είδος ημέρας της εβδομάδας, ωστόσο μερικές φορές πρέπει απλά να κρατήσετε τα πράγματα απλά, να ξέρετε; – ιδιαίτερα στις βροχερές Κυριακές όταν βγάζετε ακριβώς γύρω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Mac Woodwinked σκιά ματιών καθώς και Costa Riche Eye Khol
Το μόνο που έκανα ήταν ο Pat Shimmery Golden Brown Woodwinked, μία από τις όλες τις προτιμημένες σκιές μου σε ολόκληρη τη μακροχρόνια γραμμή του Mac, στα καπάκια μου με μια επίπεδη βούρτσα σκιάς ματιών, βούρτσα τα άκρα με μια θολωτή βούρτσα σκιά, καθώς και στη συνέχεια γραμμή το βλεφαρί του καθώς και τις γραμμές νερού με το Costa Riche (επίσης από τη μακροχρόνια γραμμή). Μετά από αυτό, μόλις έβαλα τις άκρες με το ίδιο το ίδιο επίπεδο καθαρό που χρησιμοποίησα για να εφαρμόσω Woodwinked.

Ta-da! Απλό αγρόκτημα, καθώς πιστεύω ότι φαίνεται πιο δύσκολο καθώς και κομψό από ό, τι πραγματικά είναι.

Αυτή είναι η σκιά ματιών Mac Brun στα φρύδια μου καθώς και γιατρούς τύπου CC μάσκαρα στις βλεφαρίδες μου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ίσως να το θυμάστε αυτό λίγο, ίσως pat κάτι χρυσό καθώς και λάμψη, όπως το Mac δείχνει χρυσό ή Metropolitan Decays Midnight Cowboy Shine Eyeliner, στα καπάκια σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Που μου θυμίζει … Midnight Cowboy Shine Cowboy Shine είναι στην πώληση δεξιά Meow στο Internet για $ 9.

Ζευγάρι που με τους φίλους και τους φανατικούς 20% έκπτωση πώλησης που συμβαίνει τώρα (χρήση κωδικού ffspring14 online), καθώς και αυτό είναι μια αρκετά θαυμάσια συμφωνία.

Αυτός είναι ο Mac Cantaloupe Blush με Mac Χρυσό χάλκινο ιριδίζουσα σκόνη / χαλαρά στα μάγουλά μου, καθώς και Mac Pro Longwear Lip μολύβι σε δυναμό με κλεψύδρα Nectar Extreme Sheen Lip Gloss στα χείλη μου

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *