Ένα φθινοπωρινό FOTD με πορτοκαλί, ζεστό καφέ, κόκκινο, καθώς και χαλκό (κυρίως mac makeup)

Εάν χρειάζεστε έμπνευση μακιγιάζ, μπορεί να προτείνω να ρίξω μια ματιά στην πόρτα σας;

Περιμένετε – με ακούστε. Εκεί έχω ανακαλύψει “Inspo” για να φαίνεται όλη την εβδομάδα. Πρώτον, η Samantha η νύφη φάντασμα ήταν η Muse μου. Τώρα είναι η γιρλάντα του φθινοπώρου που κρέμεται στην πόρτα μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πίσω όταν ο Coywolf ήταν ένα μικρό μικρό παιδί με ουρές Teeny Pign!
Χρησιμοποίησα αυτό το λεπτό καπνιστό μάτι με ένα ζεστό πορτοκαλί κοκκινωπό καστανό χείλος για την προσχολική παραλαβή χθες (πήρα το κραγιόν μακριά πριν βάλω τη μάσκα μου όμως) από τότε που φεύγουν. Τα φύλλα αρχίζουν να φθάσουν στη γειτονιά μου, καθώς και αν που αναρριχηθούν στη δεκαετία του ’70 για λίγες μέρες, υπάρχει μια ψύχρα στον αέρα πολύ το πρώτο πράγμα το πρωί.

Πιστεύοντας πολλά για το ’90s μακιγιάζ καθώς και έτσι πήγα με μια λεπτή εκδοχή ενός’ 90s-style μη εμφανιστή liner lip σε αυτό, συνδυάζοντας μια σκοτεινή μπορντό επένδυση με ματ πορτοκαλί κοκκινωπό καφέ κραγιόν. Ζήτησα την επένδυση, ωστόσο, όχι υπερβολικά προφανές … μπορείτε να το δείτε από μερικές γωνίες πολύ περισσότερο από άλλους, ωστόσο είναι εκεί!

Με την ευκαιρία, αυτό το κραγιόν, Mac Marrakesh, είναι ένα από αυτά τα πορτοκαλί κοκκινωπό καφέ που αξίζει πολύ περισσότερη αγάπη! Είναι ένα ματ Lippie στη μακροπρόθεσμη συλλογή, καθώς και είναι γεμάτη με ζωντανή, πλούσια χρωστική ουσία. Εάν σας αρέσει το Mac Chili (το οποίο είναι παρόμοιο, ωστόσο η Redder) ή το Mac Paramount (επίσης παρόμοιο, όσο και το Browner, καθώς και το Redder), τότε πιστεύω ότι θα σας αρέσει και ο Μαρακές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Μπορείτε να το φορέσετε με οποιοδήποτε τύπο καθώς και όλα τα ζεστά καφέ σκιά ματιών σας, όπως Mac σέλα ή μαλακό καφέ. Είναι επίσης ζεύγουν καλά με τα ροδάκινα καφέ σαν τα κεχριμπαρένια φώτα καθώς και τα bronzy browns όπως το anniqued. Για την αντιστοίχιση των eyeliners, δοκιμάστε Mac Teddy ή Costa Riche (που χρησιμοποιώ εδώ)!

Μακιγιάζ που χρησιμοποιείται σε αυτή την εμφάνιση

Μάτια: Mac Costa Riche Liner (BEWTING γύρω από τα καπάκια καθώς και χρησιμοποιείται για να βάλει καθώς και γραμμές νερού). Mac σκιά ματιών σε καφέ κάτω (εξωτερική V καθώς και ανώτερη γραμμή βλεφαρίδων ως eyeliner), Αβάνα (εξωτερικό καπάκι) καθώς και υπέροχο ζεστό (εσωτερικό καπάκι), μητροπολιτική αποσύνθεση φρύδι μολύβι σε ουδέτερο καφέ, Laura Mercier Caviar Mascara

Μάγουλα: mac gingerly blush, mac μου παρέχει στον ήλιο με ορυκτοποίηση skinfinish φυσικό

Χείλη: Mac Burgundy Lip Liner, Mac Marrakesh κραγιόν

Βάση: Το δέρμα Lancome αισθάνεται μεγάλη ενυδατική απόχρωση του δέρματος στο Tan

Σχολικές φωτογραφίες!

Ο Coywolf ξεκίνησε το νηπιαγωγείο λίγο εγκαίρως για να πάρει Ίδρυμα Pics φέτος.

Αν κοιτάξετε προσεκτικά, ίσως μπορείτε να δείτε τα ζωγραφισμένα νύχια της!

Σε άλλες ειδήσεις, έχετε οποιοδήποτε είδος σχεδίων αυτό το Σαββατοκύριακο; Ευχαριστημένος νωρίς αποκριές σε σας. Παίρνουμε το Connor σε ένα Patch Patchkin αύριο (είναι ντύσιμο ως Rapunzel), καθώς και στη συνέχεια την Κυριακή Πάω να ψήψεις όλες τις πίτες για το Pie Quest 2020. Πείτε χάρη σε σας για τις προτάσεις ψησίματος για την κρούστα, Με τη μέθοδο (μπορείτε να τις ανακαλύψετε στα σχόλια εδώ, αν σας ενδιαφέρει). Αν όλα πάνε καλά με την κολοκύθα πίτα, τότε η επόμενη πίτα θα ασχοληθεί με το Pecan Pie, καθώς και στη συνέχεια μήλο πίτα, από τότε που κοιτάξει!

Καταλάβατε ότι μια τέτοια συσκευή υπήρχε;! Δεν είχα ιδέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. TGIF!

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *