Uncategorized

Έχω μόνο τα μάτια των αιλουροειδών για … Νέο υγρό λάμψη του Jouer στο Lynx, Leopard καθώς και Panther

Τεράστια αγάπη αιλουροειδών! Το νέο Jouer Liquid Shimper Eyeliners στο Leopard, Panther καθώς και Lynx ($ 22 το καθένα), τρεις νέες αποχρώσεις μόλις προστέθηκαν στη μακροχρόνια γραμμή … Χρησιμοποιώ το Panther
Meow-za! Έχω μια μεγάλη ol ‘χρόνο σήμερα με αυτά τα τρία νέα υγρά λάμψη από το Jouer – Bronzy Brown Leopard, Glittering Glitteral Gray Panther καθώς και Golden Khaki Lynx.

Φυσικά, δεν μπορείτε να πάτε στραβά στο βιβλίο μου με τεράστια ονόματα αιλουροειδών, ωστόσο δεν είναι ο μόνος λόγος που μου αρέσουν. Πιστεύω επίσης ότι είναι πραγματικά απλά να εφαρμοστούν, όσον αφορά τα υγρά επενδύσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από πάνω προς τα κάτω, αυτό είναι λεοπάρδαλη, πάνθηρα καθώς και λύγκα

Το ευπροσάρμοστο καθαρό σχεδιάζει ωραίες, λεπτές γραμμές, οπότε μπορώ να κάνω την επένδυση από τα μάτια μου ως στενή, ή ως husky, όπως θέλω (καρτέλες πάντα ψήφισαν για το τελευταίο. “Go Husky, γυναίκα!), Καθώς και Ο τύπος δεν είναι αδέξια ή περιφέρεται στις ρωγμές καθώς και οι ρωγμές στα καπάκια μου (επίσης κατανοήθηκαν ως λεπτές γραμμές μου).

Μπορώ επίσης να φορέσω αυτό όλη την ώρα χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για την εξασθένιση της επένδυσης ή το κηλίδες, το οποίο είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα όταν εργάζεστε 14-16 ώρες βάρδιες ως βοηθός κατοικίδιων ζώων.

Swatches από τα αριστερά: Lynx, Leopard καθώς και Panther
Ω! Κατά πάσα πιθανότητα δεν θυμάμαι να σας πω για το λαμπερό φινίρισμα. Πιστεύω ότι οι καρτέλες του αρέσει, δεδομένου ότι όταν το χρησιμοποίησα σήμερα, καθώς με κοίταξε από όλη την αίθουσα, αργό-αναβοσβήνει, η οποία σε γάτα μιλάει “Isve you, woman”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Εντάξει … Θα έπρεπε να “ειρηνευθώ” πριν πιστεύετε ότι έχω περάσει εντελώς στη γη των γυναικών αιλουροειδών χωρίς επιστροφή.

Αλλά πριν πάω! – ένα τελευταίο πράγμα. Θα έπρεπε πιθανότατα να μην χρησιμοποιήσετε τόσο μεγάλο μέρος αυτής της επένδυσης τη φορά, αφού όταν το συσσωρεύσω, ξεκινώντας να αναζητούν τύπο τσαλακωμένου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Απλά κάτι που πρέπει να θυμάστε …

Τιμή: $ 22 το καθένα
Διαθεσιμότητα: Προσφέρεται τώρα στο Διαδίκτυο καθώς και σε Jouer μετρητές, επιλέξτε Nordstrom καθώς και Henri Bendel καταστήματα
Μακιγιάζ καθώς και βαθμολογία Blog Charm: B +

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *