Uncategorized

Αυτά τα ουδέτερα είναι ευέλικτα: διαλογισμοί στο μακιγιάζ με τα $ 36 καθώς και με το συνδυασμό φυσικών οφθαλμών

χρησιμοποιώντας το νέο και το νέο καθώς και τα φυσικά μάτια ουδέτερη συλλογή σκιάς ματιών ($ 36), που προσφέρονται τώρα με τους μετρητές καθώς και toofaced.com
Καλως ΗΡΘΑΤΕ! Ελάτε μέσα, όλοι! Είμαι τόσο ευτυχής που βλέπω τα όμορφα πρόσωπά σας απόψε. Μην είστε ντροπαλός? Είμαστε όλοι καλοί φίλοι εδώ. Απλά προχωρήστε, καθώς και να πάρετε μια περιοχή στο πάτωμα – ξέρετε, μείνετε την ασφάλισή σας – καθώς και να ρίξετε το χαλάκι γιόγκα. Θα πάμε σε ένα λεπτό.

Καρτέλες Η γάτα: SuperModel, Επιχειρηματίας, επαγγελματία γιόγκα
Για όσους από εσάς είστε νέοι στη σειρά διαλογισμού μακιγιάζ ακριβώς εδώ στις καρτέλες Το Κέντρο Γιόγκα Feline (Tagline: “Δεν θα ανακαλύψετε κανένα τύπο προς τα κάτω σκυλιά εδώ”), μην είστε νευρικός. Αυτή η τάξη είναι για όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων. Υποσχόμαστε, θα κάνεις καλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εντάξει, ας ξεκινήσουμε …

Πρώτον, θέλω να ειρηνικά το μυαλό σου …

Καλός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Τώρα ας πάμε σε μια σταυροειδής θέση, καθώς και την τοποθεσία τοτέμ του σημερινού μακιγιάζ τοτέμ, το νέο και το νέο και με τα φυσικά μάτια ουδέτερη παλέτα ματιών σκιά παλέτα, μπροστά σας στο πάτωμα.

Συγκεντρώνω…
Πάρτε μια αναπνοή Deeeeeeeee, τώρα εκπνέετε αργά. Ommmmmmmm …

Τέλειος.

Επεκτείνετε τα χέρια σας προς τα πλάγια σας – κρατήστε το, κρατήστε το, κρατήστε το. Τώρα φτάνετε αργά προς τα εμπρός, λαμβάνοντας τα φυσικά σας μάτια συνδυασμό στα χέρια σας, καθώς και να το ανοίξετε. Επισκευάστε την εμφάνισή σας πάνω στα εννέα τηγάνια της σκόνης σκιά ματιών μέσα.

Αφήστε μια αίσθηση ηρεμίας πλυντηρίου πάνω σας, καθώς και να εστιάσετε κάθε φορά που πιστεύετε στο μίγμα του ματ καθώς και τα φινιρίσματα.

Ahhhhh …

Παρατηρήστε το μπεζ, καφέ, taupe, χρυσό καθώς και αποχρώσεις ροδάκινου. Δείτε ακριβώς πώς είναι τοποθετημένα οριζόντια για την ημέρα, παραδοσιακή και μόδα φαίνεται;

Φυσικά μάτια ουδέτερη συλλογή σκιών ματιών, $ 36

Πάρτε μια ακόμα βαθιά αναπνοή, καθώς και καθώς εκπνέετε αργά, ανοίξτε το τρίτο μάτι σας μακιγιάζ, καθώς και φανταστείτε τον απεριόριστο αριθμό ουδέτερης εμφάνισης που θα μπορείτε να κάνετε. Ενεργοποιήστε το μυαλό σας να ξεπεράσει σε ένα υψηλότερο ψυχικό επίπεδο μακιγιάζ. Σκεφτείτε ότι όλα τα εννέα από αυτές τις σκιές συσκευάζονται ισχυρές χρωστικές ουσίες, ενώ παρουσιάζουν ένα απειροελάχιστο ποσό πτώσης.

Εικονογραφήστε τον εαυτό σας contouring καθώς και την επένδυση των ματιών σας με τις ματ αποχρώσεις (μπεζ ουρανός, γκριζωπό καφέ κασμίρ, σκούρο καφέ sexparto καθώς και Golden Brown Nudie).

Τώρα, δείτε τις αποχρώσεις Shimmery (Peachy Beige μεταξωτό Teddy, χρυσή μαύρισμα push-up, σκούρο καφέ erotica, χρυσό δοχείο μέλι καθώς και κοκκινωπό καφέ σοκολάτα μαρτίνι) που λάμπει στα καπάκια σας …

Μπορείτε να δείτε τη λάμψη;

Αυτό είναι καλό. Υπάρχει αρκετό για να κάνετε μια δήλωση, ωστόσο όχι τόσο πολύ που δεν θα μπορούσατε να φορέσετε το συνδυασμό στο γραφείο.

Φυσικά μάτια δείγματα από τα αριστερά: Ουρανό, Cashmere Bunny καθώς και Sexspresso
Πάρα πολύ αντιμετωπίζονται με τα φυσικά μάτια των ματιών από τα αριστερά: μεταξωτό teddy, push-up καθώς και erotica
Δείγματα από τα αριστερά: γυμνό, μέλι, καθώς και σοκολάτα μαρτίνι
Ας σταματήσουμε εδώ για μια στιγμή. Εισέπνευσε εξέπνευσε. Εισέπνευσε εξέπνευσε…

Ahhhhh …

Περαιτέρω διαλογισμοί για το νέο καθώς και με τη φυσική παλέτα ματιών

Μια ενημέρωση σχετικά με την αρχική παλέτα συλλογής φυσικών ματιών, αυτό εμπορεύεται τη συσκευασία από χαρτόνι για ένα πιο φιλικό προς τα πόδια κασσίτερο.
Πάρα πολύ αντιμετωπίζονται με την εξάλειψη των τριών από τις παλιές αποχρώσεις (ματ ανοιχτόχρωμο γκριζωπό καφέ βελούδο περιστρεφόμενο, shimmery ροδάκινο γυμνή παραλία καθώς και shimmery χρυσό καφέ κακάο κουτάκι) για τρία νέα (σκοτεινή ματ γκρίζα κασμίρ κουτάβι, ματ χρυσή καφέ γυμνό Ως λαμπερό χρυσό κοκκινωπό καφέ σοκολάτα μαρτίνι), το οποίο αισθάνομαι είναι πολύ πιο χρήσιμη για την καθημερινή φθορά.

Αν και το O.G. Το σύνολο ήταν ήδη φορητό, πιστεύω ότι αυτό το νέο είναι ακόμα περισσότερο. Οι σκιές που προσκολλώνται σε καπάκια όπως κοστούμι γυναίκας αιλουροειδών για τις καμπύλες της, Meow! Επιπλέον, η προσθήκη γυμνής, η πρόσθετη ματ σκιά, ανοίγει το συνδυασμό σε ένα μεγαλύτερο ακροατήριο ουδέτερων εραστών, «Ας ασχοληθούμε με αυτό – δεν θέλουν όλοι να θέλουν να φορούν ξυρίσματα 24/7.

Εάν ανακαλύψετε τον γυμνό συνδυασμό της μητροπολιτικής αποσύνθεσης, αλλά εκφοβιστικό, αυτό μπορεί να είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση. Έχοντας τις σκιές πριν από την εμφάνιση παίρνουν την εικασία (και σκέψη) από την επιλογή συμπληρωματικών αποχρώσεων που λειτουργούν καλά μαζί.

Καλώς! Ότι ακριβώς το κάνει για τη σημερινή τάξη. Σας ευχαριστούμε πολύ για να παρακολουθήσετε. Κάνατε μια εξαιρετική δουλειά. Ελπίζω να μπορέσετε να χαλαρώσετε για λίγο, καθώς και να χαλαρώσετε.

Αυτό είναι εξίσου καλά με το πλήρες ανθισμένο ρουζ στο ιδανικό ροζ στα μάγουλά μου καθώς και καθώς καλά μοιράζεται με το La Creme Blush στο μέλι αρκούδα στα χείλη μου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εάν μπορείτε να κολλήσετε για ένα λεπτό, πάρτε ένα από τα φρεσκοκομμένα χλοοτάπητα χλοοτάπητα στο λόμπι!

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *