Δύο λόγοι για να δοκιμάσετε να φοράτε λευκό eyeliner κατά μήκος της ίσης γραμμής σας

Πρέπει να δοκιμάσετε λευκό eyeliner στις waterlines σας, babe!
Όταν άρχισα να φοράω λευκό eyeliner κατά μήκος της ίσης γραμμής μου πριν από λίγα χρόνια, κάθε φορά που θα το έκανα θα τραγουδούσα αυτό το τραγούδι από το aladdin …

“Ένα ολόκληρο νέο worrrrrrrrrrrlld!”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάθε. Μονόκλινο. Χρόνος.

Επειδή αισθάνθηκε έτσι!

Ήταν ένα από αυτά τα μικρά πράγματα μακιγιάζ που κουνούσαν τον κόσμο μου, και εδώ είναι δύο λόγοι για τους οποίους:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

1. Τα μάτια σας θα φαίνονται μεγαλύτερα και πιο φωτεινά

Κάνοντας τα μάτια μου να φαίνονται τόσο μεγάλα και φωτεινά όσο το δυνατόν μεταξύ των μακιγιάζ μου modus operandi και φορώντας λευκή επένδυση κατά μήκος της ίσης γραμμής. Από λίγα πόδια μακριά, η επένδυση μοιάζει λίγο σαν μια επέκταση του σκληρού σκλήρου (τα λευκά των ματιών), που κάνει τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα.

Επίσης, εάν τυχαίνει να έχετε μια πολύ κόκκινη ή σκοτεινή ύδατα (κάνω όταν είμαι ο ύπνος στερημένος), η λευκή επένδυση κρύβει το κόκκινο, δυνητικά μεταμφίεση της εξάντλησης σας …

2. Η μαύρη επένδυση σας θα φανεί πιο έντονη και πολύ πιο ακριβής

Όταν συνδυάζετε τη λευκή επένδυση κατά μήκος της ίσης γραμμής σας με τη μαύρη γάτα, η αντίθεση κάνει τη μαύρη επένδυση σας να φαίνεται πιο έντονη, πιο σπασμένη και πολύ πιο ακριβής.

* Μπόνους * Μερικές ερωτήσεις προϊόντων

Τα δείγματα της Estée επεξεργάζονται Iced, Mac συναρπαστικό και συνθέτουν για πάντα m-16
Πολλά εμπορικά σήματα έχουν λευκούς eyeliners. Μερικοί είναι πολύ πιο αδιαφανές από τους άλλους, κρεμώδη και μακρύτερα φορώντας, αλλά αυτό που αγαπώ περισσότερο είναι τα Edgiest Kohl Shadowsticks στο Iced από την Estée Edit ($ 22). Νομίζω ότι είναι το καλύτερο λευκό μολύβι εκεί έξω επειδή είναι κρεμώδες, άνετο, αδιαφανές και αρκετά μακροχρόνιο.

Μου αρέσει επίσης το Mac συναρπαστικό μάτι Kohl ($ 17), το οποίο είναι επίσης πολύ αδιαφανές, κρεμώδες και άνετο, αλλά δεν διαρκεί όσο και για μένα ως παγωμένο.

Εάν το χρόνο φθοράς είναι το κύριο πράγμα που θέλετε, το μακρύτερο διαρκές που έχω βρει ποτέ είναι να κάνει το aqua xl στο m-16 (το οποίο βρήκα μέσω της συλλογής καλλιτεχνικών διακοπών αξίας 250 $ 250).

Το OH-SOLURGE-WALKY MATE UP για πάντα καλλιτεχνική συλλογή μολυβιών ($ 250 για 20 γραμμές πλήρους μεγέθους, που διατίθενται στην ιστοσελίδα Mufe και στο Make Up για πάντα μπουτίκ)
Το M-16 παίρνει μερικά στρώματα για να φτάσει στην πλήρη αδιαφάνεια, αλλά διαρκεί όλη την ημέρα freaking. Είναι ένα ξηρότερο από το παγωμένο και συναρπαστικό (αναμφισβήτητο λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι ένα μακρύ αδιάβροχο μολύβι), αλλά δεν το βρίσκω άβολα.

Η αστική αποσύνθεση κάνει επίσης ένα που ονομάζεται Yeyo ($ 20), αλλά Eh … δεν είναι ένα από τα αγαπημένα μου. Πρέπει να φορέσω πάρα πολλά στρώματα για να το δω και να το δουν και δεν διαρκεί με οποιονδήποτε τρόπο στις υδάτινες γραμμές μου.

* Μπόνους # 2 * μια συμβουλή

Όταν φοράτε λευκή επένδυση στην υδραυλική σας γραμμή, επικοινωνήστε με το λευκό σας μολύβι πριν παρακολουθείτε με μάσκαρα στις χαμηλότερες βλεφαρίδες σας (υποθέτοντας καθόλου τη μάσκαρα), διότι εάν αρχίσετε να εφαρμόζετε ένα παλτό μάσκαρα πρώτα και την παρακολούθηση Η λευκή σας γραμμή νερού μετά, τρέχετε τον κίνδυνο να πάρει λευκή επένδυση στις ρίζες των βλεφαρίδων σας και αναμειγνύεται με τη μάσκαρα σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι μια μικροσκοπική λεπτομέρεια, αλλά αν είστε κολλητής για μικροσκοπικές λεπτομέρειες, είναι κάτι που πρέπει να σκεφτείτε.

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *