Uncategorized

Δώστε στα μαλλιά σας ένα χέρι που καταπολεμούν το Frizz σε υψηλή υγρασία με την κουζίνα Kerastase Self-Control Bain FluideAliste

Αυτός είναι η Kerastase Αυτο-Έλεγχος Bain Fluidealiste μαλλιά, yo!
Προσπαθήστε να αγνοήσετε ένα δευτερόλεπτο τα φωτεινά χείλη σε αυτή την εικόνα (είναι kat von d bachelorette), καθώς και εστίαση αντ ‘αυτού στα μαλλιά.

Το hurr!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σημειώστε ακριβώς το πώς καλά συμπεριφερόμενο είναι … σαν ένα προηγουμένως απίστευτο παιδί που παίρνει ξαφνικά εξαιρετικά, καθώς και ειρηνικό όταν αναφέρετε τη μετάβαση στο Baskin-Robbins αν σταματήσει κακή συμπεριφορά.

Έχει βρέχει πολύ περισσότερο ή λιγότερο χωρίς διακοπή εδώ για πολύ περισσότερο από μία εβδομάδα, καθώς και που συνεπάγεται υψηλή υγρασία, η οποία με τη σειρά του συνήθως υποδηλώνει φρικιαστικό fizz.

Αλλά μερικά προϊόντα από το νέο αυτο-έλεγχο του Kerastase Bain Fluizealiste Anti-Frizz Line, βοηθούν να κρατήσουν τα μαλλιά μου από τη ρίψη οποιουδήποτε τύπου άγριων τμημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Το Bain Fluidealist είναι η νέα σειρά προϊόντων της Kerastase για την εξομαλύρωση των μαλλιών καθώς και να το κρατήσει ομαλή στην υψηλή υγρασία, καθώς και να χρησιμοποιήσω το σαμπουάν του Bain Fluidealiste ($ 39), το Fondant FluideAliste Conditioner ($ 42) καθώς και το υγρό αντι-Fizz ζεστή ασφάλεια καθώς και ψεκασμό ακτινοβολίας ($ 42).

Καταλαβαίνετε τη φράση, “πηγαίνετε τεράστια ή πηγαίνετε στο σπίτι”; Λοιπόν, όταν είναι υγρό ή βρέχει έξω, η μάντρα της τρίχας μου “πηγαίνει τεράστια καθώς και να πάρει frizzy”.

Το τρίο των προϊόντων Fluidealist που χρησιμοποιούσαμε εγγυάται ότι οι σκέλος μου παραμένουν στις καθορισμένες λωρίδες οδήγησης. Επιπλέον, προσθέτει ακτινοβολία καθώς και ομαλότητα.

Η γραμμή αναπτύσσεται για όλους τους τύπους μαλλιών, ωστόσο ίσως να θέλετε να ασκήσετε προσοχή εάν έχετε εξαιρετικά ωραία μαλλιά, ή αν είστε διαφορετικά με τον όγκο, αφού τα προϊόντα φαίνεται να αξιολογούν τα μαλλιά μου λίγο … που δεν πρέπει Να είστε ένα ζήτημα αν τα μαλλιά σας θέλουν να διευρύνουν σε γειτονικούς γαλαξίες όταν βρέχει ή υγρό.

Η κερατάση κατανοείται για τα βαριά αρωματικά προϊόντα τους, καθώς και αυτά τα προϊόντα σίγουρα έχουν ένα ισχυρό, άρωμα άρωμα.

Μα μου αρέσει. Μυρίζει λίγο σαν ζεστή βανίλια αναμειγμένη με φρέζια για μένα.

Εάν η απαίτηση να βοηθήσετε να εξευγενίσετε τα τέχνασμα σας καθώς και τον έλεγχο του frizz σε υγρό καιρό, μπορείτε να ανακαλύψετε όλα τα τρία Bain Fluidealist προϊόντα τώρα στα σαλόνια ομορφιάς καθώς και στο διαδίκτυο.

Περιμένω όλο το χρόνο για αυτό!

Παγωτό μέντα Baskin-Robbins
Καταλαβαίνω ότι φαίνεται σαν μια σέσουλα Nasty Pepto-Bismol, ωστόσο αυτά τα πράγματα είναι τόσο καλά.

Είναι παγωτό Baskin-Robbins, καθώς και παρά την αλήθεια ότι ο εγκέφαλός μου πιστεύει ότι φαίνεται εντελώς αηδιαστικό, ο εγκέφαλός μου πιστεύει ότι είναι πολύ νόστιμο.

Δεν είμαι πραγματικά καν αλήθεια μέντας.

Μια μέρα πίσω στο υψηλό ίδρυμα ο καλός μου φίλος Jen ουσιαστικά απαίτησε να το δοκιμάσω, λέγοντάς μου ότι θα ήθελα να βρω ακριβώς πώς φαίνεται, καθώς και ότι ήταν εντελώς δεξιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι σαν να τρώτε ένα πραγματικά κρύο, κρεμώδες ζαχαροκάλαμο καραμέλα. Δοκιμάστε το κάποτε!

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *