Uncategorized

Δώστε το καλοκαίρι σας Bronzer ένα φθινόπωρο / χειμερινό έργο ως χρώμα πτυχίου

Bronzer !!!
Την περασμένη εβδομάδα ήταν η πρώτη μας τεράστια καταιγίδα της εποχής, οπότε απότομα παρείχατε την χειμερινή εποχή την κορυφαία χρέωση – τις χειμερινές μπότες εποχής, πουλόβερ, τα χειμωνιάτικα χρέους μου και, ναι, χειμερινές σεζόν μου Bronzers.

Yup, έχω χειμερινές εποχές Bronzers, αφού παρόλο που έχω το φυσικό μου μαύρισμα, το χρώμα του δέρματός μου ακόμα τροποποιήσεις με τις εποχές. Όταν δεν παίρνω τόσο τον ήλιο το φθινόπωρο όσο και το χειμώνα, παίρνω λίγο ελαφρύτερο, καθώς και παίρνει εκεί που ο καλοκαιρινός μου βρόγχος κοιτάζει το jarring καθώς και το σκοτάδι – όπως περιγράψαμε μείγμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι, συνήθως τα βάζω στην άκρη για την εποχή όταν συμβαίνει κάτι σαν μια τεράστια καταιγίδα, καθώς και μου θυμίζει ότι το καλοκαίρι είναι πολύ μακριά, ωστόσο φαινομενικά, τα κρατάω από τότε που θα τα χρησιμοποιήσω ως σκιά ματιών.

Πιθανότατα έχετε δει κάποιον να το κάνει αυτό πριν – χρησιμοποιήστε ένα Bronzer ως σκιά ματιών. Σίγουρα το έχω δει στο YouTube μερικές φορές, ωστόσο μπορεί να είναι μια διαφορετική μέθοδος για να το κοιτάξετε αν χρησιμοποιείτε διαφορετικούς χάλκιους σε διαφορετικές εποχές.

Ένα καλοκαίρι Bronzer μπορεί να είναι ένα φανταστικό χρώμα αλλαγής ταχυτήτων γιατί … Καταλαβαίνετε ήδη ότι είναι ένα καφέ που λειτουργεί καλά για το δέρμα σας. Σίγουρα, μπορεί να είναι λίγο σκοτεινό για τα μάγουλά σας στη μέση του χειμώνα, ωστόσο αυτό το καθιστά ένα ακόμη καλύτερο χρώμα πτυχίου για να φορέσει με πιο σκοτεινή χειμερινή περίοδο καθώς και το φθινόπωρο σκιά ματιών. Δεδομένου ότι δεν καλύπτει μια μεγάλη περιοχή, δεν θα φανεί jarring.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Η τελική αντίστροφη μέτρηση…

Ο άνθρωπος, έλεγξα τόσο πολυάριθμα άρθρα αντίστροφης μέτρησης τον περασμένο μήνα περίπου πώς να προετοιμαστεί για τις ευχαριστίες καθώς και όλα τα πράγματα που θα έπρεπε να εκτελέσετε την εβδομάδα τέσσερα, εβδομαδιαία τρία, εβδομαδιαία δύο καθώς και εβδομάδα ένα, ωστόσο τίποτα από αυτά δεν συνέβη πραγματικά . Εξακολουθώ να κλέβω την τελευταία στιγμή.

Καταλαβαίνω ότι όλα αυτά είναι όλα ασήμαντα πράγματα στο υψηλότερο σχέδιο των πραγμάτων, ωστόσο το τραπέζι του δείπνου μου έχει έναν υπολογιστή σε αυτό, καθώς και ο χώρος είναι σαν ένα δάσος φωτός φωτός. Υπάρχει μόλις οποιοδήποτε είδος τροφής στο σπίτι (πίνοντας καφέ με λίγο ζάχαρη σε αυτό από τότε που έτρεξα από το γάλα), καθώς και οι επισκέπτες μου εμφανίζονται αύριο.

* Big Sigh *

Σε κάποιο σημείο σήμερα, θα απαιτηθώ να πάρω τουλάχιστον μερικά παντοπωλεία, καθώς επίσης θέλω να πάω στο Marshall για να πάρετε μια πιατέλα που σερβίρει …

Δεν καταλαβαίνω ακριβώς πώς το έκανα αυτό το πολύ χωρίς μια πιατέλα που σερβίρει. Αυτό είναι το ακριβές ακριβώς το ίδιο αίσθημα που είχα όταν συνειδητοποίησα ότι δεν είχα αποφλοιωτή πατάτας.

Ω, ναι, καθώς και εγώ απαίτηση να καθαρίσω το μπάνιο.

Yay! ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι πιθανότητες είναι ότι είστε πολύ πιο οργανωμένοι από ό, τι είμαι καθώς και να έχετε όλα τα πράγματα μαζί σας, έτσι; Όπως τα γεύματά σας προετοιμάζονται καθώς και το σπίτι σας καθαρό; Εάν έχετε οποιοδήποτε είδος σοφίας για να μοιραστείτε όσον αφορά τον εξαιρετικό καθαρισμό που εκτελείται σε εξαιρετικά χρόνο λίγο, παρακαλώ ενημερώστε με. I απαίτηση βοήθεια.

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *