Η Marsala Madness χτυπά Sephora! Έχετε δει τη συλλογή Sephora + Pantone World Makeup;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναδρομή στο παρελθόν! Marsala sooooo μου θυμίζει τα βαθιά, σκούρα κοκκινωπά καφέ της δεκαετίας του ’90, όπως το Mac Paramount. Πάρτε πίσω, Homie …

Μου αρέσουν οι στροφές, καθώς και η Shepora Shepora ενσωματώθηκε για να εκσυγχρονίσει τη Marsala στη συλλογή Sephora + Παντόνια Παγκόσμια Συλλογή Μακιγιάζ, από τότε πίσω την ημέρα, η σκιά πιθανότατα θα είχε δεσμευτεί για επίπεδη ματιά, τα οποία ήταν σχεδόν αδύνατο να αναμειχθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από τα αριστερά: Shimmering Marsala Cheek Trio, Pure Marsala Matte Lip Creme, ισχυρή Marsala Mascara & Brow Highlighter καθώς και Marsala Metalshine Liquid Liner

Η συλλογή μακιγιάζ SEPHORA + PANTONE

Μια περιορισμένη έκδοση οκτώ τεμαχίων έκδοσης

Διατίθεται τώρα στα καταστήματα Sephora καθώς και Sephora.com

Μου αρέσει πραγματικά το Shimmering Marsala Trio Marsala Cheek. Εξαιρετικά απλή στη μείγμα.

Το $ 18 καθαρό Marsala Matte Lip Creme είναι ομαλό καθώς και κρεμώδες καθώς και απίστευτα όμορφο. Εξαιρετικά ’90, επίσης.

Η υγρή επένδυση Marsala Metalshine, ομοίως $ 18, είναι μάλλον λαμπερό καθώς και χρωματισμένο.

Παρόλα αυτά, τα $ 20 ισχυρή Marsala Mascara & Brow Highlighter δεν είναι απολύτως φορητό καθόλου.

Συνολικά, μπορώ να πάρω πίσω από το μάγουλο, το κραγιόν, το κραγιόν, καθώς και την επένδυση … αλλά η μάσκαρα, καθώς και το φρύδι, απλά κάνει τα φρύδια μου, καθώς και οι βλεφαρίδες φαίνονται hella κόκκινο. Ωστόσο, δεν είναι κόκκινο διάδρομο με τρόπο μόδας προς τα εμπρός. πολύ περισσότερο σαν κόκκινο όπως στην δαίμονα spawn. Πιστέψτε δύσκολο πριν πάτε εκεί … απλά λέω.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Είμαι στη μέθοδο έξω από την πόρτα για να πάω σε αυτό το εστιατόριο / το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης με τη ζώνη κάλυψης του πρίγκιπα στο San Rafael. Εάν δεν σε βλέπω για άλλη μια φορά απόψε, παρακαλούμε να έχετε ένα διακριτικό και ευχαριστημένο το νέο έτος. Θα σας δούμε το 2015!

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *