Uncategorized

Κυριακές με καρτέλες Η γάτα, μακιγιάζ καθώς και μασκότ blog ομορφιάς, νοί. 696

βρυχηθμό!

Το άκουσες αυτό…? Ήταν η τηλεφωνική κλήση της ζούγκλας, μια τηλεφωνική κλήση ότι οι καρτέλες ανταποκρίθηκαν σε μάλλον συχνά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τον αποσπάσματα Passerby, οι καρτέλες μπορεί να έχουν φανεί ακριβώς όπως ένα παλιό περίβλημα ρουτίνας, ωστόσο στο εσωτερικό του είχε την καρδιά ενός λιονταριού. Ο ancied τον εαυτό του ως βασιλιάς της ζούγκλας.

Υπήρχαν μερικά περιστατικά – μερικοί μπορεί να τηλεφωνήσουν σε αψιμαχίες – όπου είχε παίξει δύναμη με ένα λιοντάρι ή δύο σε σετ, ωστόσο ευτυχώς από τις ανώτερες δεξιότητες διακανονισμού μου, ήμουν σε θέση να πάρω τα πράγματα κάτω από μερικές εγκοπές, καθώς και Δεν χάθηκαν άκρα ή νύχια.

Ακριβώς έτσι ξέρετε, δουλεύοντας με τις τεράστιες γάτες της άγριας θέλησης θα κάνει μια κυρία από σας! Ήμουν μόνιμα αλλαγή, ιδιαίτερα με την κάλυψη που είχε με ένα τσίτα κατά τη διάρκεια μιας καμπάνιας MAC … Έχω ακόμα όλα τα δάχτυλά μου, ναι!

Ρόδα

Έχω προσπαθήσει να επηρεάσω την Rosie για να απελευθερώσω την εσωτερική γάτα της ζούγκλας της, έτσι σήμερα την έβαλα σε ένα μοντέρνο κολάρο τσίτα με ένα συμπληρωματικό λουλούδι καθώς και μερικά φύλλα από τότε που είναι ένα girly-κορίτσι μετά από όλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έπρεπε τα νύχια έξω, μερικά βρυχηθέντα εδώ, καθώς και εκεί, ίσως κάποιες growls, ωστόσο, όμως ήθελε να σκεφτεί το τροπικό τοπίο γύρω της. Η άνοιξη αρχίζει να δείχνει γύρω από αυτά τα μέρη, καθώς και να καταλάβετε rosie. Έχει μια σειρά από πειραμάτων επιστήμης που πηγαίνουν στο κεφάλι της σε οποιοδήποτε είδος παρεχόμενης στιγμής.

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *