Κυριακές με καρτέλες Η μασκότ γάτας, μακιγιάζ και γοητεία blog, vol. 272

Οι φίλοι μου:

Αισθάνομαι απίστευτα τη στιγμή. Οι άνθρωποι είχαν φύγει όλο το απόγευμα, οπότε κανείς δεν ήταν εδώ για να με κατοικεί σε εντολή ή να με τροφοδοτώ. Στη συνέχεια, ξαφνικά, όταν οι άνθρωποι επέστρεψαν, περπατούσαν μέσα από την πόρτα να σέρνουν ένα εργοστάσιο 6 ποδιών – ένα που δεν ζήτησα το γραφείο στο σπίτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο βοηθός μου φώναξε, “Look, Tabs, είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας!” και έκανε ένα ουσιαστικό ruckus καθώς ανάγκασε το πράσινο μέσα από την πόρτα. “Καλύτερα να μην το χτυπήσει σε αυτό το έτος.”

Αυτό, φυσικά, ορίστε τους τροχούς σε κίνηση για ένα σχέδιο να χτυπήσει αυτή τη μητέρα φορτηγά κάτω.

Με το δέντρο τοποθετημένο στο περίπτερο του τώρα, έχω δειγματοληφθεί λίγο νερό από τη βάση, και έχω να πω, ο βοηθός μου επέλεξε καλά φέτος. Είναι ένα καλό vintage – γλυκό, αλλά όχι υπερβολικά ζαχαρούχο. Καλή SAP. Μπράβο.

Μέχρι την επόμενη μέρα, περιμένω πολλά δώρα να μείνουν για μένα όπου συνήθως πηγαίνουν κάτω από το φύλλωμα.

Ζητήθηκα μια σειρά από πολυτελή αγαθά γάτας από το Chanel, το Louis Vuitton και το Givenchy φέτος. Ενδεχομένως τα Χριστούγεννα θα έρθουν νωρίς και θα μπορώ να μοντελοποιήσω τα νέα ρούχα μου για εσάς σε μια πολυτελή διάδοση διακοπών. Κρατήστε τα πόδια σας σταυρωμένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εν τω μεταξύ, απολαύστε την νεώτερη καλλιέργεια μου των φωτογραφιών μοντελοποίησης Kitty.

Πολύ αγάπη, πάντα,

Καρτέλας

Ποιος είναι η γάλα η γάτα; Περίπου έξι χρόνια πριν φίλησα ένα αδέσποτο, τσίμπημα ψύλλων τσαμπί με μια κακή περίπτωση σκουληκιών. Θα μπορούσα να δω ότι είχε πέσει σε δύσκολες στιγμές, αλλά η βαθιά γνώση του με την υψηλή μόδα και το πολυκατάστημα κοσμήματα με οδήγησε να πιστέψω ότι ήταν πολύ περισσότερο από ό, τι συναντά το μάτι. Έγινε γρήγοροι φίλοι, και τώρα είναι στην πραγματικότητα το αφεντικό μου (και ένα επιτυχημένο μοντέλο Kitty).

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *