Νέο από το NYX, καθώς και είναι έντονο! Νέο $ 6 Έντονη Γυαλιστό Βούτυρο

Χρησιμοποιώντας NYX έντονη βούτυρο γυαλιστερό στη χοάνη απόλαυση ($ 6, μία από τις 12 αποχρώσεις)
Χθες χρησιμοποίησα ένα από τα νέα $ 6 $ 6 έντονα γυαλιστερά βούτυρο που τρώνε ένα κομμάτι έντονα βουτυρωμένο καφέ ψωμί στο εργοστάσιο cheesecake.

(Καταλαβαίνετε το καφέ ψωμί τους, σωστά; Ο άνθρωπος, μου αρέσει αυτά τα πράγματα.)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνήθως πηγαίνω απλή στο βούτυρο, επειδή, ξέρετε, θα ήθελα να το κάνω απλά να το τρέξω τελικά, ωστόσο έφεραν δύο ζεστά φρουρά, καθώς και εγώ σκέφτηκα, “gee … τρώω έντονα βουτυρωμένο ψωμί ενώ χρησιμοποιώντας έντονη στιλπνότητα βουτύρου. ”

Έτσι έφαγα πολλά.

Χρωματίζω με παράξενο, ωστόσο τα πράγματα σαν αυτό να με φέρνουν εξαιρετική χαρά. Είναι όλα σχετικά με τα πράγματα bit, ξέρετε; Πρέπει να πάρετε τα λάκτισμα σας όπου μπορείτε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Τρία από τα 12 νέα γυαλιστερά γυαλιστερά βούτυρο NYX ($ 6 το καθένα) από τα αριστερά: Apple Crisp, Tres Leches καθώς και απόλαυση χοάνη
Anywho, αυτά πραγματικά αισθάνονται σαν βούτυρο στα χείλη μου – όπως εξαπλωθώ ένα παχύ, κρεμώδες στρώμα φρέσκου βούτυρο (κατασκευασμένο από χαρούμενες αγελάδες, φυσικά) στον φιλιά μου.

Συνεχίζω να πιστεύω ότι θα πρέπει να κάνω κάποια καρδιο αν συνεχίσω να τα χρησιμοποιώ, το Badum Tish!

Είναι μια ολοκαίνουργια γραμμή, καθώς και το NYX έλασης 12 έντονα χρωματισμένες αποχρώσεις για την άνοιξη.

NYX έντονο βούτυρο γυαλιστερό από αριστερά στο Apple Crisp, Leches Tres καθώς και απόλαυση χοάνης
Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει τρεις από τις αποχρώσεις – ένα κόκκινο που ονομάζεται Apple Crisp, μια ζεστή ροζ που ονομάζεται χοάνη ευχαρίστηση καθώς και ένας γυμνός που ονομάζεται Tres Leches – καθώς πιστεύω ότι το κόκκινο καθώς και το ζεστό ροζ είναι hella εντυπωσιακό. Λαμπρός (τόσο έντονη ώστε το φυσικό σας χρώμα των χείλους να θαφτεί κάτω από μια χιονοστιβάδα χρωστικής), αδιαφανή, πλήρη κάλυψη, καθώς και να ισχύουν ομαλά, επίσης.

Αλλά για μένα, το γυμνό ήταν η γνήσια δοκιμή, αφού έχω φυσικά χρωστικά χείλη, καθώς και μια μεγάλη στιγμή που πρέπει να πηδήσω με στεφάνια για να φτιάξω γυμνές αποχρώσεις για να εμφανιστούν, ωστόσο όχι αυτή τη φορά. Δεν υπάρχει concealer στα χείλη μου, χωρίς χείλη, τίποτα. απλά τα χείλη μου καθώς και η γυαλάδα. Αυτό είναι.

Δείγματα από τα αριστερά της χοάνης απόλαυση, ο Tres Leches καθώς και η Apple Crisp

Αυτά υποβάλλουν επίσης πολύ καιρό, από 4-5 ώρες, αν βρεθώ απλά στο εμπορικό κέντρο που παίζεις αγνώστους καθώς και να πάρει παπούτσια, ωστόσο να ρίξει ένα γεύμα στο μίγμα καθώς και τα πράγματα αλλάζουν. Με άλλα λόγια, αν θα φάτε σωρούς από βουτυρωμένο καφέ ψωμί στο εργοστάσιο cheesecake ενώ χρησιμοποιείτε αυτά, θα πρέπει να εφαρμόσετε ξανά μετά το γεύμα.

Πρόσθετα σημεία σφαίρας για την επίσημη εγγραφή μακιγιάζ:

Άρωμα / Γεύση: Η οσμή καθώς και η γεύση ελαφρά από το παγωμένο κρέμα βουτύρου (yum). Δεν πιστεύω ότι είναι καθόλου ενοχλητικό.

Εφαρμογή: Η κόλαση, πράγματι στο συρρυμμένο doe-πόδι, το οποίο πραγματικά βοηθά να πάρει τη στιλπνότητα όλη τη μέθοδο των άκρων καθώς και τις γωνίες των χειλιών.

Υφή: Έχουν μια κρεμώδη, μη κολλώδη, μέτρια παχιά φόρμουλα.

NYX έντονο βούτυρο γυαλιστερό σε Leches Tres
NYX έντονη βούτυρο γυαλιστερό στο Apple Crisp
Και ανέφερα ότι δεν θα χρειαστεί να δεσμεύσετε το πολύ πρώτο γεννημένο γατάκι σας σε ένα σκιερό warlock με μια hunchback στην αγορά για να βάλει ένα από αυτά στο πορτοφόλι σας; Δεδομένου ότι είναι μόνο $ 6.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

SIX DOLLA-DOLLA-BILLS, Y’ALL. let us all dance upon a hilltop at dawn with flowers in our hair as well as pray that the makeup goddesses do a BOGO at Ulta ASAP.

PRICE: $6 each
AVAILABILITY: offered now on the internet as well as at drugstores as well as Ulta
MAKEUP as well as appeal blog RATING: A+

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *