Uncategorized

Ομορφιά πράγματα που πρέπει να κάνετε πριν από το νέο έτος

Κάνω τα μαλλιά μου, επιθεωρήστε τα νύχια μου …
Την τελευταία ημέρα του 2021, η πραγματικότητα θα ειπωθεί ότι δεν αισθάνομαι τη συνηθισμένη αίσθηση κάτι που τελειώνει καθώς και κάτι νέο αρχή. Στην προσπάθεια να προσδώσει μια αίσθηση της νεότητας για το 2022, σήμερα σχεδιάζω σε λίγα πράγματα ομορφιάς, ώστε να μπορώ τουλάχιστον να δοκιμάσω λίγο για να νιώθω σαν να ξεκινήσω φρέσκο, καθώς και ναι, του προγράμματος Έχω μια λίστα!

Ομορφιά πράγματα που πρέπει να κάνετε πριν από το νέο έτος

Κερί τα ανώτερα μαλλιά μου.

Pluck καθώς και να κόψετε τα φρύδια μου.

Βάλτε σε μια Mega ενυδάτωση μάσκα μαλλιών, καθώς και αφήστε το ενώ παρακολουθώ το νέο επεισόδιο “και ακριβώς έτσι”. Ο άνθρωπος, καταλαβαίνω ότι δήλωσα ότι δεν θα πήγαινε να αναρροφήσει, ωστόσο σε αυτό το σημείο, είμαι ήδη επενδύσεις καθώς δεν χρεώνεις σαν να μπορώ να βγάλω από αυτό το τρένο, ya ξέρει;

Βάλτε τα δάχτυλά μου καθώς και τα δάκτυλα των ποδιών. Πιστεύω ότι η Opi δεν είμαι πραγματικά σερβιτόρα.

Κάνετε ένα θάμνο σώματος.

Στυλ τα μαλλιά μου! Έχω ρίξει το σε ένα ακατάστατο κουλούρι διασκέδασης όλη την εβδομάδα. Ήρθε η ώρα να κάνουμε πραγματικά πράγματα σε αυτό!

Εσυ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ? Έχετε οποιοδήποτε είδος καθηκόντων ομορφιάς που παρατάσσονται για την τελευταία ημέρα του 2021;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ω, λέω χάρη σε σας τόσο πολύ για όλες τις έννοιες σας για τα χόμπι. Δεν είμαι ακόμα σίγουρος ποιο χόμπι θα επιλέξω, ωστόσο, έκανα λαβή για να αρχίσω να διαβάζω ένα νέο βιβλίο καθαρά για την απόλαυση σήμερα (“Klara, καθώς και τον ήλιο,” μια ιστορία επιστημονικής φαντασίας από τον Kazuo Ishiguro, ο οποίος κέρδισε το 2017 βραβείο Νόμπελ για τη λογοτεχνία), η οποία είναι μια αρχή.

Απολαύστε την τελευταία μέρα του τρέχοντος έτους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. TGIF!

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *