Πώς σας αρέσει η τακτοποίηση σας;

Gimme, Gimme Cat Eyes κάθε μέρα της εβδομάδας!
Έχω γεμίσει αυτό το θέμα που εξετάζοντας ότι μια μακρά συνομιλία που είχα με έναν φίλο καλλιτέχνη μακιγιάζ που επεσήμανε ότι κάθε φορά που κάνει το μακιγιάζ κάποιου, συνήθως έχουν πολύ ισχυρές απόψεις για το πώς τους αρέσει το eyeliner τους να κοιτάξουν.

Hmm … είμαι και αυτός ο τρόπος; Μου αρέσει να σκέφτομαι ότι είμαι αρκετά ανοιχτός για να δοκιμάσω διαφορετικά πράγματα, αλλά δεν ξέρω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υποθέτω ότι εξαρτάται από τη συνολική μου εμφάνιση. Δεν είμαι αντίθετος σε συγκεκριμένες φόρμουλες, όπως θα φορέσω μολύβια, πηκτές, κρέμες ή υγρά, και θα καταλάβω τις γραμμές μου, τις γραμμές νερού ή συχνά και τα δύο.

Πήγα μέσα από μια φάση στη δεκαετία του ’90, όπου θα ήθελα μόνο να γεννήσω τις ανώτερες γραμμές μου και τις γραμμές νερού, κυρίως επειδή δεν είχα ανακαλύψει ακόμα το τέχνασμα της ρύθμισης της επένδυσης μου με σκιά ματιών ή σκόνη, οπότε θα μου άρεσε πάντα Τόπος, και θα καταλήξαμε να μοιάζουν με ένα αποχωρημένο δάσος Sprite.

Μόλις καταλάβω την επίστρωση, ήταν! Και σήμερα θα καταλάβω τη χαμηλότερη γραμμή βλεφαρίδας μου, συχνά, συχνά ακόμη και μόνο από μόνη της. Δώστε ένα από αυτά τα μέρες με ένα φωτεινό χρώμα, όπως ένα teal ή μοβ, για ένα δροσερό, μινιμαλιστικό αποτέλεσμα με γυμνά καπάκια και τόνους μάσκαρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Smudgy ή τραγανές γραμμές; Ναι και ναι! Τα μάτια της γάτας, τα καπνιστά μάτια, είναι όλα καλά.

Ένας μεγάλος όχι-όχι για μένα πρέπει να είναι droopy επένδυση, όπου αντί για την επένδυσή σας ανυψώνεται στο κτύπημα όπως σε αυτές τις φωτογραφίες εδώ, κλίνει προς τα κάτω.

Απλά δεν μπορώ. I Dunno, νιώθω σαν να με κάνει να μοιάζω με μια θλιβερή πορσελάνη της μαμάς μου …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ας μιλήσουμε λοιπόν τα επένδυση!

Πώς σας αρέσει η δική σας; Απότομη και τραγανή; Βρώμικος? Ακριβώς κατά μήκος των άνω ή κάτω γραμμών βλεφαρίδων; Γραμμές νερού; Τι κάνεις (και δεν είσαι) όπως όταν αναφέρεται στο eyeliner;

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *