Σάββατο Surfing, 15 Αυγούστου, 2020

Έχετε ένα νόστιμο Σάββατο!
Ω, εσείς παιδιά. Γονείς κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας: Δεν είναι για το λιποθυμία της καρδιάς. Όπως και πολλοί άνθρωποι, El Hub, καθώς έπρεπε να κάνω κάποιες δύσκολες αποφάσεις για την αποστολή του νεαρού μας πίσω στο σχολείο, οπότε ήταν μια δύσκολη εβδομάδα … τόσο τραχιά που ακόμη και το κραγιόν μπορεί να με πάρει μαζί με αυτό. Ωστόσο, ξέρετε. Είμαστε γενναίοι. καθώς και είμαστε σκληροί. καθώς μπορούμε να κάνουμε πράγματα που δεν πιστεύαμε ποτέ ότι μπορούμε να κάνουμε, σωστά; Τουλάχιστον αυτό είναι που συνεχίζω να λέω 10 εκατομμύρια φορές την ημέρα.

Έχω αρχίσει να κάνω αυτό το πράγμα όπου έβαλα υπενθυμίσεις στο τηλέφωνό μου με τις επιβεβαιώσεις μου, έτσι εμφανίζονται όλη την ημέρα, καθώς μπορώ να τα ελέγξω ξανά και πάλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρέπει να κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις.
Καταλαβαίνετε τι κρατούν – ψεύτικο το ‘μέχρι να το κάνετε.

Καταλαβαίνετε τι λένε ομοίως; Όταν η μετάβαση γίνεται σκληρή, το σκληρό φάτε ζυμαρικά, γι ‘αυτό και ελέγχετε τη φωτογραφία ζυμαρικών στην κορυφή. (Θα έπρεπε πιθανότατα intro’d με αυτό, χτύπημα!)

Εάν οποιοσδήποτε τύπος φωτογραφίας ήταν σε θέση να επικοινωνήσει ότι η Connor είναι 100% η κόρη της μητέρας της, θα ήταν αυτό το …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

ΧΑΧΑΧΑ!
Που μου θυμίζει, έκανα αυτό το λεμόνι tagliatelle ζυμαρικά από τη Laura στην κουζίνα πριν από λίγες μέρες …

Πιάσα το Connor το πιάτο της, βγήκε από το χώρο για να επιθεωρήσει κάτι, καθώς και όταν επέστρεψα αυτό ήταν ακριβώς πώς έτρωγε το φαγητό της. ?

Φάγαμε τα ζυμαρικά με τον σολομό του Βασιλείου Parmesan καθώς και ένα καλαμπόκι καθώς και τη σαλάτα ντομάτας βασιλικού, η οποία, παρεμπιπτόντως, ήταν βόμβα, καθώς και χαίρομαι που το μοιράζεστε μαζί σας. Θα έχω τη συνταγή σε λίγες μέρες!

Η Sephora εισήγαγε μια νέα καθαρή γραμμή μακιγιάζ, καθώς και κάθε προϊόν είναι κάτω από $ 20.

13 Μάρκες μακιγιάζ Latina για να επιθεωρήσετε το ASAP.

Μπορείτε να ανακαλύψετε αυτά τα 8 vegan-friendly μάρκες μακιγιάζ στο φαρμακείο!

Ο Daniel Martin (A.K.A. Meghan Marghn May Event Artist Makeup Artist) χρησιμοποιεί ένα απρόβλεπτο καθημερινό οικιακό προϊόν όταν καλύπτει τα σπυράκια.

Το Sephora’s Welcome Back Sale είναι online τώρα στο διαδίκτυο καθώς και στα καταστήματα, καθώς και σας δίνει τη δυνατότητα να πάρετε πολλά περισσότερα καθώς και να σώσετε περισσότερα. Το κόστος $ 75 ή πολλά άλλα σας παίρνει $ 15 από ολόκληρη την παραγγελία σας, καθώς και το κόστος $ 100 ή πολλά άλλα υποδεικνύουν $ 20 μακριά.

Μιλώντας για τις πωλήσεις, η Dermstore έχει ένα τεράστιο ιδανικό τώρα.

Για τον τύπο στη ζωή σας που έχει μια γεύση για τα λεπτότερα πράγματα, ο Chanel εισάγει πολύ περισσότερα μακιγιάζ (και βερνίκι νυχιών!) Για τους τύπους.

Πρέπει να αποθηκεύσετε τα αρώματα σας στο ψυγείο;

Πώς οι αίθουσες ομορφιάς μαλλιών βοηθούν να καθαρίσει τη διαρροή πετρελαίου του Μαυρίκιου

Γιατί τα νύχια σας είναι κίτρινα, καθώς και ακριβώς πώς να το μάχονται

Έτσι ποιος θα το κάνει αυτό μαζί μου;!

Το χρειάστηκα αυτό.

Έκανα αυτή την προπόνηση δύο φορές αυτή την εβδομάδα! Είναι γρήγορο και διασκεδαστικό, καθώς και να πάρετε μεγάλη καθώς και ιδρωμένη.

Δηλώω λίγο προσευχή για σένα, φίλε μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ελπίζω ότι τα πράγματα είναι εντάξει μαζί σας. Κρεμάστε εκεί, εντάξει;

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *