Uncategorized

Σάββατο Surfing, 18 Αυγούστου 2018

Ευχαριστημένος Caturday, Sweest! Αυτή η λαζάνια είναι από τον εορτασμό των γενεθλίων του Connor τον περασμένο Μάρτιο, καθώς και ο λόγος που ψάχνετε σε αυτό τώρα είναι γιατί … Είμαι έτοιμος να κάνω κάτι που ποτέ δεν πίστευα ότι θα προσπαθούσα ποτέ.

Πάω να κάνω μια λαζάνια χωρίς γλουτένη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αντίθετα, θα προσπαθήσω να κάνω μια λαζάνια χωρίς γλουτένη.

Ο El Hub μόλις πρόσφατα ανακάλυψε ότι μπορεί να έχει κοιλιοκάκη, οπότε εργάζεται με τον γιατρό του καθώς και να πάει χωρίς γλουτένη για λίγες εβδομάδες για να προβάλει τα συμπτώματά του. Έτσι για αυτή την περασμένη εβδομάδα, όταν έκανα φαγητό για όλους μας, έχω κάνει γεύματα χωρίς γλουτένη, γι ‘αυτό και το προαναφερθέν αναφέρθηκε η Lasagna.

Είμαι επίσης δίνοντας μια ξεχωριστή λαζάνια που χρησιμοποιεί ζυμαρικά ρουτίνας για να δώσει και ένας στους γείτονές μου. Εκτός από ό, τι μπορώ να κάνω ένα τρίτο να έχει ως ανταλλακτικό … (Ναι, είμαι μια λαζάνια; Μηχανή.)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Σάββατο surfing: συναρπαστικά κομμάτια που συναντήθηκα αυτή την εβδομάδα

Αγαπημένο έλεγχο -> Το ταξίδι του Katie Staimblefield, ο οποίος κατέληξε να είναι το νεότερο άτομο στην U.S. για να περάσει μια επιτυχημένη συμφωνία με τη μεταμόσχευση. Είναι μια μακρά ελεγμένη καθώς και η πρόκληση κατά καιρούς, όμως μέχρι το τέλος, θα εκτιμήσετε τη συμφωνία σας καθώς και ό, τι κάνει για σας πολύ περισσότερο. Πλευρική σημείωση: η επιστήμη είναι εκπληκτική.

Επίσης, εμείς online σε * περίεργα * φορές. Καταλάβατε ότι υπάρχει ένα ολόκληρο υπο-είδος βίντεο γοητείας, όπου τα ζώα επιλέγουν το μακιγιάζ οι ιδιοκτήτες τους φορούν;

Παρόλο που δεν αναμένεται να διαρκέσουν καθόλου, εξακολουθώ να θέλω να δοκιμάσω ένα άρωμα που βασίζεται στο νερό. Έχουν περάσει γύρω επειδή ο Ye olde ρωμαϊκός χρόνος (έτσι περίπου μια χιλιετία), καθώς και κάνουν μια επιστροφή, οδηγείται σε μεγάλο μέρος από καθαρή γοητεία Deedotees.

Ποιος είναι αυτός (γενέθλια;) κορίτσι;! Η Madonna μόλις γύρισε 60 (τι), ο οποίος υπονοεί ότι οι διάσημοι δικέφαλοι της δρομολόγησης μας έχουν γελάσει για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες. Εδώ είναι μια χρονολογική σειρά από τα χέρια της με τις ηλικίες!

Αυτός ο καφές αναμένεται να σας κάνει ??? πιο έξυπνος.

Οκτώ από τα πολύ καλύτερα παιχνίδια αιλουροειδών για τα γατάκια; που μένουν σπίτι μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Επτά από πολλά φημισμένα εμφάνιση του Aretha Franklin. RIP, βασίλισσα της ψυχής. Τη μουσική σας; Μου έφερε με πολυάριθμα τραχιά μπαλώματα στους τελευταίες εφήβους μου, καθώς και στις αρχές της δεκαετίας του ’20, καθώς και η παράδοσή σας θα συνδεθεί σε απευθείας σύνδεση για πάντα.

Το προτιμώμενο τραγούδι μου

Yum! Θέλω να το κάνω για μεσημεριανό γεύμα.

Σε έναν στόχο να ιδανική το push-up

Αυτό φαίνεται πολύ αξιολάτρευτο καθώς και αρκετά εύκολο …

Hey, anybody else available doing the gluten-free ? πράγμα? If there are any type of recipes or food sites you understand as well as love, please hook a woman up.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Have a great rest of your weekend!

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *