Σάββατο Surfing, 21 Σεπτεμβρίου 2019

Bow Wow Wow, Yippie Yo, Yippie Yay
Λόγοι για τους οποίους η Caturday είναι η καλύτερη ημέρα της εβδομάδας:

Κοιμάται σε (ελπίζουμε). Για μένα, αυτό σημαίνει να παραμείνετε στο κρεβάτι μέχρι 6 ή (Gasp) 6:30, lol! Μου αρέσει να γλιστρήσω σε μια προπόνηση πριν από το coy-coy ξυπνήσει, και η καλύτερη στιγμή για μένα να δουλέψω είναι το νωρίς το πρωί. Διαφορετικά, απλά δεν γίνεται. Αυτή η επιπλέον ώρα ή μισή ώρα από την αλίευση Ζς; Ανεκτιμητης ΑΞΙΑΣ.

Μπορείτε να καλύψετε την ανάγνωσή σας. (Δείτε τους παρακάτω συνδέσμους!) Αυτό το Σαββατοκύριακο διαβάζει αυτό το βιβλίο μαγειρικής πάνω από το οποίο έλεγξα από τη βιβλιοθήκη.

Yup, αυτό είναι snoop dogg …; Βλέπε, αυτός είναι ο λόγος που ο Frickin ‘αγαπώ τη βιβλιοθήκη! Μπορείτε να βρείτε τα πιο τυχαία πράγματα για να διαβάσετε, και στη συνέχεια μπορείτε να τα πάρετε σπίτι. ΔΩΡΕΑΝ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ανατομία ενός σάντουιτς της Μπολόνια!
Το μέρος όπου η Snoop σας διδάσκει πώς να κάνετε φανταχτερά πράγματα
Σοβαρά, ότι το pic είναι το καλύτερο!
Είναι ένας τόσο περίεργος άξονας για τον σκύλο (“Είναι αυτός ο τύπος πραγματικά θα με διδάξει πώς να μαγειρέψουν αστακό;”), αλλά μου αρέσει το παράξενο, έτσι θα πάω μαζί του!

Και για κάποια περισσότερη ανάγνωση …

Σε αυτό το κομμάτι, ο καλλιτέχνης μακιγιάζ της Lady Gaga, η Sarah Tanno, μιλά για τη δημιουργία του κόκκινου χαλιού ομορφιάς της Gaga, η επιρροή της σύρσεως στην τέχνη της, και τι ήταν σαν να ξεκινάει τη νέα γραμμή του Gaga Haus Laboratories Line.

Το μακιγιάζ στην ευφορία του HBO επηρεάζει τις τάσεις ομορφιάς και το κόκκινο μακιγιάζ χαλιών. Η Doniella Davy, η σειρά μακιγιάζ της σειράς, βρήκε το μεγαλύτερο μέρος της έμπνευσής της από έναν συνδυασμό λογαριασμών Gen Z Instagram, Supermodel Twiggy, Nina Simone και ’70s Glam Rock.
Σημείωση για τον εαυτό μου: Πρέπει να βάλω μερικά από τα πράγματα που χρησιμοποίησε σε σετ στο καλάθι αγορών μου, όπως τα παλέτες του Colourpop σκιά ματιών, λεμόνι glitter gels, stila shimmer & λάμψη υγρό σκιά ματιών, suva ομορφιά Ύδρα, και rhinestones (το βλέπετε Αμαζόνα).

Πώς επηρεάζουν τον πόλεμο και τις γυναίκες μακιγιάζ

Το Mandarin Orange είναι το νέο φωτεινό χρώμα du Jour, και εδώ είναι μερικοί τρόποι να το φορέσει αυτό το φθινόπωρο.

12 Ζωτικές ερωτήσεις φροντίδας του δέρματος, απαντώντας από τους δερματολόγους.

Ο Frédéric Fekkai, ο Νονός του σύγχρονου κομμωτηρίου, σας περπατάει μέσα από σωστά σαμπουάν μαλλιά σας.

Ένας υπέροχος τρόπος να ξεκινήσετε το πρωί σας

Ένας από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες μακιγιάζ! Είναι αναζωογονητικό να βλέπεις το μακιγιάζ που χρησιμοποιείται σε * πραγματικό, * μη φιλτραρισμένο δέρμα.

Σούπερ ψύξη

Τι θα κάνεις σήμερα? Ό, τι κι αν είναι, ελπίζω ότι περιλαμβάνει κάποια εξερεύνηση μακιγιάζ! Θα προσπαθήσω (“δοκιμάστε” να είστε η λέξη-κλειδί εδώ) μια εμφάνιση που εμπνέεται από την ευφορία με αυτή την πολύχρωμη παλέτα.

Η παλέτα πολεμιστή 3 ($ 20), από τη θέση της Juvia
I know… Not my usual scene, but I’m just gonna go for it and see where it takes me.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

And hopefully Snoop offers an interesting perspective on cooking in his book. If nothing else, I’m gonna guess it won’t be boring!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Have a wonderful weekend, my friend. τα λέμε σύντομα. ?

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *