Uncategorized

Στρώστε την επένδυση σας για να τρεμοπαίζει τα κτυπήματα αιλουροειδών σε ένα Jiffy

Kitten Flicks με λίγο φλας της λάμψης σας παρέχει μια μεγάλη κτύπημα για το buck σας.
Στερεά επενδύσεις. Έχω κάνει αυτό το πολύ πρόσφατα από το 1) Είναι γρήγορο (δεδομένου ότι δεν χρειάζεται να είστε τρομερά ακριβείς ή να κάνετε οποιοδήποτε τύπο προκλητικής σκιάς σκιά ματιών) καθώς και 2) αφού σας επιτρέπει να απελευθερώσετε το πλήρες μανία της καινοτόμου πλευράς σας με κοίταξη όλων των ειδών διασκεδαστικών τελειωμάτων.

Για αυτή την εμφάνιση, επέστρεψα ένα μωρό ψυχαγωγικό μάτι στην ανώτερη γραμμή βλεφαρίδων με μια μαύρη επένδυση πένα πέλματος, έπειτα έτρεξε ένα λαμπερό χάλκινο επένδυση ακριβώς κατά μήκος της άκρης για λάμψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια, επενδύσα τις χαμηλότερες γραμμές μου με ένα μαργαριτάρι μολύβι μολύβι, μουντζούρες τις άκρες, καθώς το ξεφεύγουν με το ίδιο το ίδιο λαμπερό χάλκινο επένδυση που χρησιμοποίησα στην άνω γραμμή βλεφαρίδας.

Επίσης, ορίσαμε τα καπάκια μου με ένα γρήγορο σκούπισμα πορτοκαλί-καφέ σκιά ματιών, ωστόσο αυτό ήταν εντελώς προαιρετικό. Μπορεί να το αποφύγετε καθώς και απλά να φοράτε επένδυση, καθώς και να κάνετε τα φρύδια σας καθώς και μάσκαρα, για συνολική εμφάνιση ματιών.

Ένα τελευταίο πράγμα: Οι κτυπήσεις των αιλήτων μου είναι αρκετά λεπτές εδώ από τότε που το χρησιμοποίησα για να δουλέψω, ωστόσο αν πηγαίνετε σε ένα par-tay ή άλλο για να κάνετε, ίσως να πάτε μεγαλύτερο καθώς και πιο τολμηρό με τα κτυπήματα των ματιών σας. Ή, μπορεί να χτυπήσετε ακόμη και το μπάρ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Δείτε τη λάμψη που κοιτάζει;

Μακιγιάζ που χρησιμοποιείται σε αυτή την εμφάνιση

Μάτια: δομή MAC (καπάκια), Charlotte Tilbury Feline Flick υγρό eyeliner (ανώτερη γραμμή βλεφαρίδων), μητροπολιτική αποσύνθεση βαριά μεταλλική λάμψη Eyeliner σε Starfire (άνω και χαμηλότερες γραμμές βλεφαρίδας), Metropolitan Decay 24/7 Glide-on μάτι μολύβι στο SmoG (Κάτω γραμμή βλεφαρίδας), καλλυντικά Superhero μάσκαρα (βλεφαρίδες), Covergirl Ultrafine μολύβι σε μαλακό καφέ (φρύδια)

Μάγουλα: MAC Sunbasque Blush

Βάση: Mac στούντιο επισκευής υγρό σε NC42 αναμειγνύεται με κρέμα Mac Strobe σε ροζτς Σετ με μεταλλοποιήσεις Skinfinish φυσικό σε μεσαίο χρυσό (αυτό είναι το Go-to Base Combo μου)

Χείλη: Mac Mahogany Lip Liner γύρω με λίγο κομμάτι Mac Paramount κραγιόν αναμειγνύεται στην κορυφή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. TGIF! ?

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *