Uncategorized

Τα πολύ πρόσωπα που αντιμετωπίζουν τα Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη Merry Macarons Ulta Αποκλειστική Kit

τα πολύ πρόσωπα που αντιμετωπίζουν τα Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη Merry Macarons Kit, ένα Ulta Holiday Exclusive
Μπορεί να φανεί παράξενο να δει κάποιον που να κρατά μια παλέτα σκιάς ματιών μέχρι τη μύτη τους και να το φωνάζει βαθιά και ότι κάποιος μπορεί επίσης να καταλήξει με μια πορφυρή μύτη, αλλά πρέπει να το κάνετε με τα πάρα πολύ που αντιμετωπίζουν τα Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη Merry Macarons παλέτα. Επειδή μυρίζει σαν μακαρόνια βανίλιας. και είναι yum!

Αναγνωρίζω τον παραλογισμό των αρωματικών προϊόντων ματιών … αλλά πολύ αντιμετωπίζουν το κάνει όλη την ώρα (βλ.: Οι παλέτες ματιών σοκολάτας).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Περιμένω απλώς την ημέρα κατά την οποία οι επιστήμες υπολογίζουν πώς να μας δώσουν μάτια που μπορούν επίσης να μυρίσουν, αλλά dickress …

Το Merry Macarons είναι ένα αποκλειστικό $ 39 Ulta στην πολύχρωμη συλλογή διακοπών 2016 και εσείς παίρνετε μια ολόκληρη δέσμη πράγματα με αυτό, συμπεριλαμβανομένου αυτού του πραγματικά χαριτωμένου κουτιού Diorama.

Υπάρχει ένα κουτάβι εκεί, ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο … ξέρετε, αν ήμουν οκτώ, θα ήμουν σε αυτό το σε αυτό, αν και θα έχω επίσης κάποιες ερωτήσεις για τη μαμά μου για τη μάσκαρα. Υπάρχει ένα πολυτελές μέγεθος καλύτερα από το σεξ μάσκαρα στο κιτ, και θα ήμουν σαν “μαμά, τι είναι το σεξ;”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Και αυτό θα ήταν απλά αμήχανος.

Εκτός από τη μάσκαρα, παίρνετε 12 σκιά ματιών σε σκόνη που μυρίζουν σαν βανίλια, και εκεί ένας καλός αριθμός ματς και κάποια καφέ, τα οποία σκάβω (ναι, ξέρω ότι ακούγεται σαν σπασμένο ρεκόρ μερικές φορές).

Υπάρχουν μερικοί λάμπες, όπως τα πορφυρά, μερικά taupes, ένα χρυσό taupe, το οποίο είμαι όλοι επάνω, και μια σκιά που ονομάζεται cookies και κρέμα, που είναι σαν ένα λαμπερό, μαυρισμένο πρασινωπό galaxy της glitter flacks.

Έπαιξα με τις σκιές λίγο, και υπάρχει κάποια πτώση, η οποία είναι χαρακτηριστική του πολύ αντιμετωπισμένης. Αλλά NBD. Δεν έγινε και κάτι. Είναι διαχειρίσιμο αν κάνετε πρώτα τα μάτια σας, τότε καθαρίστε. Οι σκόνες είναι εύκολο να συνδυαστούν, το οποίο είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα.

Ένα πράγμα που μου αρέσει πολύ αντιμετωπίζω είναι πόσο καλά εξισορροπούν τα ουδέτερα με τα κόμματα, και το κάνουν και πάλι με αυτή την παλέτα.

Η παλέτα σκιά ματιών

Μια πιο προσεκτική ματιά
Τα δείγματα των πάρα πολύ αντιμετωπίζουν τα Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη Merry Macarons παλέτα
Επιδόρπιο

Ναι, δεν είχα ακόμη και μεσημεριανό γεύμα, αλλά σκέφτομαι το επιδόρπιο, επειδή θυμήθηκα ότι είναι το Νοέμβριο, πράγμα που σημαίνει ότι το εργοστάσιο Cheesecake θα πρέπει να έχει την ειδική Cheesecake της κολοκύθας που έχει το στρώμα της πεκάν πίτα κάτω από …

Πρόκειται για ένα δισεκατομμύριο θερμίδες, αλλά είναι τόσο καλό. Πραγματικά σκέφτομαι να παραγγείλετε ένα για τις ευχαριστίες.

Ίσως θα έπρεπε επίσης να έχω ένα για να δοκιμάσω απόψε …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Happy Caturday, φίλε μου. να έχεις ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο.

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *