Το ιερό της κυρίας είναι πίσω στην επιχείρηση

κάθε μέρα, κοιτάζω όλο και περισσότερο σαν ένας μέσος δάσκαλος πιάνου, ορκίζομαι …
Μακιγιάζ / Ζωή Συμβουλή: Εάν βρίσκεστε σε faux φακίδες, αλλά δεν θέλετε να περάσετε το χρόνο που τους σχεδιάζετε στο πρόσωπό σας, μπορεί να προτείνω κηπουρική στο κατάστρωμα σας σε ένα θυελλώδες απόγευμα;

Αφού δημοσιεύσω αυτή την εικόνα στις ιστορίες Instagram πήρα αρκετά ωραία συγχαρητήρια για τις εξαιρετικές μου φακίδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Homegirls … Αυτό είναι βρωμιά.

ΧΑΧΑΧΑ!

Το ιερό της κυρίας (επίσης γνωστό ως τον κήπο του καταστρώματος από το επάνω υπνοδωμάτιο μου) είναι πίσω στην επιχείρηση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Πήγα με τα πράγματα που φυτεύτηκα πριν επειδή ξέρω ότι πρέπει να κάνουν καλά στο κατάστρωμα μου – snapdragons, salvia, cosmos, φούξια, μαργαρίτες και αυτά τα γιγαντιαία μαργαρίτες που είναι τόσο μεγάλα όσο το πρόσωπό μου.

Οι καρτέλες δεν επιτρέπονται σε αυτό το συγκεκριμένο κατάστρωμα. Κρατούσε στο κατάστρωμα από το σαλόνι κάτω από το καθιστικό κάτω, επειδή εκεί είναι όπου είναι το κέντρο εντολών του tabby και το δάσος Catnip του νοικοκυριού, αλλά καθώς ξοδεύει επίσης πολύ χρόνο που κοιμάται στο Ze κρεβάτι, σκέφτηκα ότι ένα ζευγάρι των φυτών θα προσελκύσει εκεί Hummingbirds.

Φαίνονται να αγαπούν τη Σάλβια και τη Φούξια.

Αυτός ο τρόπος καρτέλας έχει κάτι; να κοιτάξει ενώ χαλαρώνει.

Πριν…
Και μετά … για κυρίες μόνο!

GinoMous Marigolds!

Το κοραλλιογενές snapdragon στα αριστερά θα ήταν μια καταπληκτική δικαιολογία για να κάνει ένα λαμπερό κοραλλιογενές χείλος (ή ίσως ένα πολύχρωμο ηλιοβασίλεμα;)
Λοιπόν, γεια, Pinky!
Λατρεύω αυτή την παλέτα χρωμάτων. Εικόνα: Μωβ καπάκια ή επένδυση, και ροζ μάγουλα με κοραλλιογενή χείλη!
Η ελπίδα αυτή η Σάλβια (κοινώς γνωστή ως φασκόμηλο) προσελκύει μερικά κολίβρια για καρτέλες να θαυμάσουν από μια ασφαλή απόσταση.
Σκέφτομαι να αρπάξει μερικούς περισσότερους καλλιτέχνες. Είδα μερικά χαριτωμένα σε marshalls και homegoods που θα μπορούσα να πάρω αυτό το Σαββατοκύριακο … Ω, και ξέρετε τι; Νομίζω ότι θα πάρω επίσης κάποια υπαίθρια χαλιά (είδα κάποιες χαριτωμένες στο στόχο), ώστε να μπορώ να πάρω τη σύζηγο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κηπουροί, μιλήστε σε με! Τι φύτες φέτος; Έχετε ξεκινήσει ακόμα;

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *