Uncategorized

Το Lancôme Idble Lish-Lifting & ογκοποίηση της Mascara έχει ανελκυστήρα και μήκος κλειδωμένο όταν πρόκειται για το WFH Elegant

Lancôme’s Lefest Mascara ανελκυστήρες και τους οπαδούς της Mascara.
Μπορούμε να μιλήσουμε για το πώς η τρομακτική μάσκαρα είναι για ένα λεπτό;!

Θέλω να πω, πολύ λίγα πράγματα επέζησαν το καταπληκτικό μακιγιάζ culling του 2020 στην τσάντα μακιγιάζ μου. Αλλά η μάσκαρα έκανε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνήθως επιλέγω για “όλα τα δραματικά” (βλ.: Bite Charm Upswing, Laura Mercier Caviar) επειδή μου αρέσει το περιθώριο μου και τολμηρή. Μου αρέσει ο όγκος, το μήκος, το μπούκλα και όλο το δράμα για τη μαμά σας, αλλά αν θέλετε κυρίως το μήκος και την ανύψωση, ίσως να σας αρέσουν τα τελευταία του Lancôme. Ονομάζεται adôle Lish-Lifting & ογκοποίηση μάσκαρα και είναι $ 26.

Ανυψώνει, ανεμιστήρες, μπούκλες και διαχωρίζει τις βλεφαρίδες με μια εκπληκτική καμπύλη βούρτσα και ένα ελαφρύ γέλιο που δεν κάνει τις βλεφαρίδες μου τραγανές, clumpy ή βαρύ.

Νομίζω ότι δημιουργεί μια όμορφη εμφάνιση φυσικού-ish που πραγματικά πηγαίνει καλά με το ελάχιστο μακιγιάζ, όπως τα φρύδια που είναι ελαφρώς γεμάτο, λεπτές βάσεις, μαλακές αποχρώσεις, και ίσως ένα κραγιόν ή βάλσαμο. Σκεφτείτε το WFH Chic.

Εάν, ωστόσο, χρειάζεστε πολύ περισσότερο το Kapow στο ίδιο εύρος τιμών, ελέγξτε το Bite ή το Mascaras της Laura.

Φορώντας δύο στρώματα του adgle
Το προηγούμενο!
Καλύτερα για διαχωρισμό και μήκος
Το IDBLE είναι διαθέσιμο τώρα και έρχεται σε μια μόνο σκιά, γυαλιστερό μαύρο. Ένας σωλήνας πλήρους μεγέθους είναι $ 26, αλλά διαθέτουν επίσης ένα σωλήνα μεγέθους ταξιδιού για $ 14.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. TGIF !!!!

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *