Uncategorized

Χαλαρή ή πιεσμένη σκόνη;

αισθάνεστε χαλαρά;
Τείνω να φορέσω παγωμένο πολύ περισσότερο επειδή η σκόνη του Αγίου Δαχτυλιδιού μου (Mac ορυκτοποιεί το Skinfinish φυσικό είναι το καλύτερο!) Ακριβώς συμβαίνει να έρχονται σε πιεσμένη μορφή.

Αλλά hey, αν ήρθε επίσης σε μια χαλαρή έκδοση σε σκόνη, πιθανότατα θα ήταν πάρα πολύ αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μου αρέσει να φορτώνω και τα δύο πιεσμένα και χαλαρά για διάφορους λόγους. Νομίζω ότι η Propered Powder είναι καλύτερη από την άποψη του οφέλους και για την επένδυση στο On-The-Go (Obbs), και όταν το εφαρμόζω με μια βούρτσα, υπόσχομαι ότι φαίνεται λιγότερο προφανής / πιο φυσική από τη χαλαρή σκόνη. Όταν τρέχω τη βούρτσα μου σε μια κατσαρόλα από συμπιεσμένη σκόνη, οι τρίχες παίρνουν λιγότερο προϊόν από ό, τι τελειώνουν με χαλαρή σκόνη, οπότε το τελικό αποτέλεσμα είναι λιγότερη σκόνη και μια πολύ πιο φυσική εμφάνιση. Για καθημερινή εμφάνιση, επιλέγω πατημένο.

Τώρα, όταν θέλω πολύ περισσότερα από μια τελική, επίσημη εμφάνιση, όπως για φωτογραφίες ή ειδικές περιπτώσεις όταν θα φορέσω πολύ περισσότερο μακιγιάζ, θα επιλέξω χαλαρή σκόνη αντί. Είναι μια βαρύτερη εμφάνιση, αλλά νομίζω ότι η χαλαρή σκόνη κάνει μια καλύτερη δουλειά των θολωτών πόρων και καθιστώντας το δέρμα να φαίνεται πολύ πιο τελειοποιημένο από το συμπιεσμένο σκόνη.

Εάν ψάχνετε για εξαιρετικά γυαλισμένο, χαλαρό είναι ο τρόπος να πάτε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποιο προτιμάς? χαλαρά ή πιεσμένα;

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *