Uncategorized

Θα πάτε ποτέ καταδύσεις Charm Dumpster;

Πρώτα απ ‘όλα, αυτό είναι ένα νόμιμο πράγμα. Είναι μια πραγματική τάση. Μετά από καταστήματα κοντά … κάτω από το κάλυμμα του σκοταδιού, οι λάτρεις της γοητείας παίρνουν τα αυτοκίνητά τους, οδηγώντας τα καταστήματα όπως η Sephora και το Ulta, και πηγαίνοντας σάρωσες σε απορρίμματα για προϊόντα γοητείας.

Οι οποίοι γνώριζαν?

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν είχα ιδέα! – Αλλά είναι μια μεγάλη υπόθεση στο Youtube, όπου οι άνθρωποι δημοσιεύουν βίντεο από τους εαυτούς τους βγαίνουν σε αυτά τα απορρίμματα και καταδύσεις για το μακιγιάζ. Στη συνέχεια, μοιράζονται τα προσώματα τους σε βίντεο.

Μερικές φορές τα προϊόντα είναι ολοκαίνουργια και εντελώς ανέγγιχτα, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις δεν είναι. Οι εταιρείες απορρίπτουν προϊόντα για διάφορους λόγους, από σπασμένες συσκευασίες σε πελάτες επιστρέφει σε ημερομηνίες λήξης και έλεγχο αποθέματος.

Μερικές φορές τα στοιχεία σαμποτάζ από τους υπαλλήλους προτού να πεταχτούν για να αποτρέψουν την κατάδυση των απορριμμάτων. Ονομάζεται “σούπας”, και ορισμένοι δύτες dumpster περνούν από μια διαδικασία για την ανάκτηση αυτών των κατεστραμμένων προϊόντων προτού καταλήξουν σε χώρους υγειονομικής ταφής (στηρίγματα για επινοητικότητα). Είναι συναρπαστικό!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Θέλω να πω … Μπορώ να δω την έκκληση. Είναι σαν ένα κυνήγι θησαυρού αξίζει δυνητικά χιλιάδες δολάρια σε προϊόντα γοητείας, και είναι επίσης ελαφρώς επιβλαβές και συναρπαστικό.

Αλλά υπάρχουν κίνδυνοι. Οι πλούσιοι είναι πρακτικά πάντα σε ιδιωτική ιδιοκτησία, οπότε θα μπορούσε να παραβιαστεί. Θα μπορούσαν επίσης να χρησιμοποιηθούν σύριγγες, παλιά τροφή και άλλους κινδύνους για την υγεία που αναμιγνύονται με τα προϊόντα (UGH!). Τα στοιχεία ενδέχεται να λήξουν ή να υπόκεινται σε ανάκληση. Δεν μπορείτε πάντα να πείτε.

Δεν νομίζω ότι θα το κάνω σε αυτό το σημείο στη ζωή μου … αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν θα το θεωρούσα όταν ήμουν 15 ή 16 ετών. Αν οι φίλοι μου ήθελαν να σκάψουν τα σκουπίδια Sephora την Παρασκευή το βράδυ για να δουν αν υπήρχαν αστικές παλέτες αστικής αποσύνθεσης επάνω εκεί, hmm … που θα ήταν δύσκολο να αντισταθεί. Δεν γνωρίζω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θα πάτε ποτέ καταδύσεις Charm Dumpster; Ή το κάνατε πριν; ενημέρωσέ με!

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *