Uncategorized

Είναι ο χρόνος ακτινοβολίας για τα καπάκια με το κομψό, υγρό, υγρό βλέμμα $ 36 ματιών

καπάκια: Νέο $ 36 Tom Ford Gloss. Χείλη: Οι Nars παρέχουν το PowerMatte Lip Pigment
Γεγονός: Αν πίστευες ότι αυτό ήταν μια νέα γυαλάδα χείλους …

Λαμπερό, μη κολλώδες καθώς και μεγάλες προσφορές διασκέδασης
… δεν είσαι ο μόνος. Το έβαλα πραγματικά στα χείλη μου πολύ πρώτα (χάντρες) και, fyi, είναι μια αρκετά μεγάλη αφαίρεση χείλη γυαλιστερό (ανεπίσημα), ωστόσο είναι ακόμα καλύτερο στα μάτια σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι άνετο, καθαρό, λαμπερό καθώς και μη κολλώδες (yay!). Είναι το νέο γυαλιστερό μάτι του Tom Ford, καθώς και μέρος των νέων ματιών της συλλογής Tom Ford που προσφέρεται τώρα.

Η απελευθέρωση περιλαμβάνει επίσης τη νέα προσωπική σκιά σκιά ματιών (30 αποχρώσεις, $ 36 το καθένα), τρεις mascaras (ακίδα, κλείστρο, καθώς και πλήρες οθόνης, 45 δολάρια το καθένα) καθώς και δύο νέες αποχρώσεις του ματιού Kohl έντονη επένδυση (λευκός καπνός καθώς και τουρμαλίνης , $ 36 το καθένα).

Το Tom’s Eye Gloss είναι μια μεγάλη προσφορά όπως τα αξιόλογα smitherens του Rouge Bunny Rouge, που είναι πραγματικά η μόνη άλλη εξαιρετική άνετη αφαίρεση γυαλιστερό που έχω ανακαλύψει ότι μπορώ να φορέσω για μεγάλες χρονικές περιόδους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Όπως και η στιλπνότητα των ματιών του RBR, ο Τομ είναι ελαφρύς, καθώς και ανθεκτικό, καθώς και δεν σκουπίζει γύρω στα καπάκια ή την ερπυσμό των γραμμών μου. Έτσι, η σφιχτή σας γραμμή καθώς και η μάσκαρα δεν θα μουλάσει. Επίσης, όταν αναβοσβήνετε τα μάτια σας, δεν θα αισθανθείτε τη στιλπνότητα με την πτυχή σας.

Για μένα, η λύση της ματιών του RBR ήταν το χρυσό κοινό για χρόνια, ωστόσο το TF μπορεί να το χτυπήσει. Πιστεύω ότι είναι εξίσου άνετα, καθώς και η ακτινοβολία διαρκεί ακόμη περισσότερο.

Η στιλπνότητα των ματιών του RBR σιγά σιγά σιγά σιγά σιγά σε μια μαλακή, αντανακλαστική λάμψη, την οποία ήθελα, ωστόσο, ωστόσο το TF φαίνεται υγρό όλη την ώρα, έτσι δεν χρειάζεται να επαναλάβετε τη μέση του δρόμου με την ημέρα.

Βασικά, αισθάνομαι!

Ο συρρυμωμένος εφαρμοστής καθιστά απλό να εφαρμοστεί στα καπάκια σας.
Μου αρέσει να ζουν δροσερά, να αφαιρέσω τα καπάκια με φωτεινά χείλη καθώς και αξιόλογες βλεφαρίδες. Πιστεύω ότι είναι πολύ οπτικό κτύπημα για το buck σας, ωστόσο αν αισθάνεστε περιπετειώδης, σχεδιάζετε σε κάποια κακή αιχμηρή φτερωτή επένδυση είναι μια μέθοδος για να πάρετε τα πράγματα μέχρι μια εγκοπή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορείτε επίσης να στρώσετε να αφαιρέσετε γυαλάδα ματιών πάνω από το σκιά ματιών, ωστόσο, αν το κάνετε, περιμένετε τα καπάκια σας να πάρουν προοδευτικά περισσότερη ροκ ‘n’ roll (a.k.a. Messy) όλη την ημέρα.

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *