Uncategorized

Έλεγχος: Τραβήξτε πάνω από το βερνίκι νυχιών chanel, βερνίκι μαλλιών briogeo και που χρειάζονται ένα υπνάκο …

Όχι ότι χρειάζομαι ένα άλλο βερνίκι νυχιών chanel γιατί, πλευρά σημείωμα, προσπαθώ να κρατήσω τη συλλογή ομορφιάς μου εξορθολογισμένη σε όλα τα μέτωπα, buuuuuut Είδα αυτό το Navy Blue Stunner στην κοινότητα ομορφιάς ομορφιάς του Chanel Instagram και τρελός! Ήταν μια λιπαρή στιγμή καναπέ, εμπιστοσύνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μου θυμίζει λίγο από το δέντρο σκιάς από ορισμένες γωνίες αλλά πιο φωτεινές και ελαφρώς λιγότερο moody.

Chanel Le Vernis Χρώμα νυχιών στο δέντρο, $ 27

Ενώ είμαστε στο θέμα που προσπαθούμε να κρατήσουμε τα πράγματα να βελτιωθούν, σήμερα το πρωί τον καθαριστώ την περιοχή της μικρής ματαιοδοξίας στο μπάνιο μου και συζητήθηκε αν ή όχι ή όχι θα κρατήσω αυτό το μπουκάλι του Briogeo, μην απενεργοποιήσετε την επιδιόρθωση του πετρελαίου θεραπείας. Το πήρα λίγο πίσω, και είναι λίγο δύσκολο να το χρησιμοποιήσετε.

Μια μικρή στάση pit sephora
Το αγόρασα εν μέρει γιατί μου αρέσουν τα λουλούδια και εν μέρει επειδή μου αρέσει η ιδέα να έχεις ένα λάδι τρίχας μη σιλικόνης, αλλά Eh, είναι απλά εντάξει. Πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός με το ποσό που χρησιμοποιώ, γιατί κανένα αστείο, μια πτώση πάρα πολλά και τα μαλλιά μου καταλήγουν σούπερ λιπαρό και επίπεδη. Καθόλου χαριτωμένος!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Έχω βρει έναν τρόπο να το δουλέψω με ανάμειξη ενός ζευγαριού σταγόνες σε ένα κλιματιστικό στο conditioner (η πτώση μου είναι ο Odele αυτή τη στιγμή), αλλά η διαφορά στα μαλλιά μου πραγματικά δεν είναι σημαντική, έτσι πιθανότατα κέρδισα ” t να το αγοράζετε ξανά. Είμαι ακόμα στο κυνήγι για ένα λάδι μαλλιών χωρίς σιλικόνη, οπότε αν έχετε κάποιον να συστήσει, ενημερώστε με.

Ένα άλλο πράγμα που ανακάλυψα ενώ καθαρίζω τη ματαιοδοξία μου – αυτό το μικροσκοπικό μικρό βάζο της μάσκας υπνοδωμάτιο νερού Laneige. Το πήρα από τον Sephora τον περασμένο Ιούνιο ως δωρεάν δώρο γενεθλίων, και το έχω για μήνες, αλλά δεν το αγγίξω, έτσι σήμερα, μετά το ντους μου, το χρησιμοποίησα για να ενυδατώσω το σώμα μου. ΧΑΧΑΧΑ! Φωτίζω ότι είναι καλύτερα από το να το αφήνεις να καθίσει εκεί.

Λοιπόν, γεια σου Rosie-Pose!
Και ξέρετε τι, το δέρμα μου αισθάνεται αρκετά μαλακό. Ίσως να το βάλω στο πρόσωπό μου. ΧΑΧΑΧΑ!

Ελπίζω ότι όλα στο τέλος σας είναι καλά. Τα πράγματα είναι καλά εδώ, λίγο πιο απασχολημένο από το συνηθισμένο. Είχα ένα slew προθεσμιών στην εργασία αυτή την εβδομάδα, και ότι σε συνδυασμό με όλα τα πράγματα διακοπών, η Connor, συνεχίζει (μια αιτιολογική σκέψη το περασμένο Σαββατοκύριακο και μια χριστουγεννιάτικη παράσταση χθες το βράδυ), έχω πάει σκληρά από μια εργασία στο επόμενο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αισθάνεστε ακόμα το πνεύμα των διακοπών; Για τα Χριστούγεννα φέτος, σκέφτομαι να ρωτήσω τον Σάντα να μου δώσει ένα μπλοκ πέντε ωρών στον εαυτό μου, ώστε να μπορώ να πάρω έναν υπνάκο! Τώρα αυτό θα ήταν ένα θαύμα Χριστουγέννων.

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *