Uncategorized

Τι υπάρχει στη λίστα επιθυμιών ομορφιάς σας;

Περάστε τα φασόλια! Επιτρέψτε μου να το ακούσω! πείτε τι θέλω να ξέρω! Έτσι … Τι, προσευχόμαστε να πείτε, είναι επί του παρόντος στη λίστα επιθυμιών ομορφιάς σας;

Κορίτσι, τι δεν είναι στην καταχώριση επιθυμίας ομορφιάς μου είναι περισσότερο σαν αυτό!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχω καταδυθεί βαθιά στον κόσμο φροντίδας του δέρματος, σαρώνει τα διαστήματα για λύσεις στην υπερχρωματισμό καθώς και το Melasma, καθώς και εγώ χρωστάω τα ευρήματά αυτά τα πρώτα προϊόντα στο Dr. Alexis Stephens στο YouTube. Έχει ένα βίντεο στην υπερχρωματική για τους πιο σκοτεινούς τόνους του δέρματος όπου βασικά “επιστήμες το sh * t”; Από τα συστατικά που πρέπει να ψάχνουν στην προσπάθειά τους να εξαντλήσουν τον τόνο του δέρματός τους.

Σήμερα, είμαι βαθιά ερωτευμένος με την έννοια των προϊόντων του τρανζεξιμικού οξέος καθώς και θα ήθελα να προσθέσω ένα στο μίγμα, οπότε είμαι ευχόμηση-listing (ναι, έκανα μόνο αυτό) τρεις επιλογές.

Η επιλογή κάποιος είναι οικονομικά αποδοτική καθώς και προσβάσιμη. Είναι το 7,99 CHELLE Listing Tranexamic Acid Night θεραπεία στη Sephora. Μου αρέσει ότι δεν σπάει την τράπεζα, καθώς και εγώ όπως προσφέρεται στο Sephora, οπότε δεν θα έπρεπε να οδηγήσω 250 μίλια για να το ανακαλύψω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Η επιλογή δύο είναι πιο ακριβής στα $ 88 (oh, my!). Είναι ο Peter Thomas Roth, που ονομάζεται θεραπεία αποχρωματισμού Niacinamide Pro Stamina Niacinamide.

Έτσι, αυτό είναι πολύ πιο ακριβό, ωστόσο μου αρέσει ότι περιέχει υπερβολικά hyperpmentation βαριά χτένια νιασιναμίδη καθώς και το kojic οξύ, εκτός από το τρυξικό οξύ. Είναι επίσης υποτιθέμενο να έχει μια κρεμώδη υφή, την οποία το ξηρό δέρμα μου πιθανότατα θα ήθελε.

Η επιλογή Τρία είναι η πιο δαπανηρή; ένα, έτσι ώστε να είναι αυτό που είμαι πιο ενθουσιασμένος από, ha ha ha. Ονομάζεται Skinmedica Lytera 2.0, καθώς και τα ρολόγια σε ένα επιβλητικό, γελοίο, κλιμακωτό $ 154!

Έχω δει τη μάρκα στα γραφεία της Δερματολογίας πριν, όμως, καθώς είναι αναφερόμενος σε αυτό το βίντεο υπερχρωματισμού από τον Δρ Αλέξη Στενά, έτσι είμαι βαθιά περίεργος για αυτό …

Μετά από πολύ εσωτερική συζήτηση, η οποία εξακολουθεί να είναι σε εξέλιξη, πιστεύω ότι το προϊόν του Peter Thomas Roth στο πορφυρό σωλήνα για να χτυπήσει τα πράγματα πριν τελικά τελικά να μεταβαίνουν στο πιο οικονομικά αποδοτικό προϊόν καταχώρησης για συντήρηση, υποθέτοντας το δέρμα μου να αρέσει το τροπικό μου .

Επίσης, στην καταχώρισή μου είναι μια ενυδατική με τη βιταμίνη F, η οποία δεν είναι τεχνικά μια γνήσια βιταμίνη, ωστόσο μάλλον δύο απαραίτητα λιπαρά οξέα – ένα ωμέγα-3 λιπαρό οξύ που ονομάζεται άλφα-λινολενικό οξύ (ALA), καθώς και ένα ωμέγα-6 Το λιπαρό οξύ που ονομάζεται λινολεϊκό οξύ (LA). Η βιταμίνη F είναι ένα ακόμη πράγμα που υποτίθεται ότι βοηθά με την υπερχρωματισμό επίσης, καθώς και πράγματι αυτό είναι ένα ακόμα πράγμα που ανακάλυψα από τον Δρ Αλέξη!

Όσον αφορά τους moisturizers, και τα δύο είναι στην καταχώρισή μου δεξιά Meow: Squalane Squalane + Omega Repair Cream ($ 58) καθώς και Drunk Elephant F-Balm Masque ($ 54).

Παρεμπιπτόντως, παρόλο που ο μεθυσμένος ελέφαντας F-Balm χρεώνεται ως “ύπνο μάσκα”, πιστεύω ότι αυτό είναι μόνο το μάρκετινγκ-να μιλήσει για “νυχτερινή ενυδατική κρέμα”. Δεν μπορώ να το ορίσω δεν θα μπορούσατε να το χρησιμοποιήσετε το βράδυ πριν από το κρεβάτι, αν το χρονοδιάγραμμα, καθώς και η ευκολία, λειτούργησε πολύ καλύτερα για εσάς.

Σε άλλες ειδήσεις … μπορούμε να συζητήσουμε σύντομα για το ρετινόλη για ένα λεπτό; Έχω χρησιμοποιήσει αυτό από την ουδετερογόνα για μερικούς μήνες, καθώς μου αρέσει απλώς ωραία (είναι ενυδατική καθώς και δεν ερεθίζει το δέρμα μου), ωστόσο παίρνω την επιθυμία να δοκιμάσω κάτι νέο. I’ve been reading up on the different kinds of retinols in over-the-counter products, as well as now I want to try a treatment with retinaldehyde, which is supposed to work quicker than retinol…

Το Retrinal Avene Retrininer 0.05 Cream ($ 62) αναφέρεται συχνά, καθώς και έτσι έχω ένα άτομο στη λίστα μου!

Speaking of Avene, they have new mineral sunscreens, including a tinted one. Ugh. ΘΕΛΩ! ?

That’s it for me…at least for now…from what I can believe of at this extremely moment. Ha! What’s currently on your beauty desire list? Ζητήστε το μυαλό θέλουν να το ξέρουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. BTW, today is someone’s birthday. ? I’ll provide you a hint. It’s somebody typing on a keyboard into this blog right now, as well as she likes cats as well as makeup as well as clothes as well as sunny weather condition as well as generosity as well as great conversation as well as is currently consumed with skin care as well as sunscreen… ????

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *