Μονοχρωματικό μακιγιάζ με το Mac Loud και Clear Collection και Glow Play Blush: Κορυφαία καπάκια, τα χείλη και τα μάγουλα

Είμαι ένας ένθερμος ανεμιστήρας / ενθουσιώδης προσκολλημένος από μονοχρωματικό μακιγιάζ, και αυτό συμβαίνει επειδή έχω μόνο τόσα πολλά εγκεφαλικά κύτταρα και Μου αρέσει να μην χρειαστεί να τους καταφέρω όλοι να σκέφτονται πάρα πολύ βαθιά για να ταιριάζουν τα καπάκια μου, τα χείλη και τα μάγουλα.

Θα προτιμούσα να διατηρήσω λίγο περισσότερο από τη ζωή μου για άλλα πράγματα, ξέρετε; και χρειάζομαι κάθε μία σταγόνα της δύναμης ζωής που μπορώ να το κάνω να το κάνω μόνο μέσα από την ημέρα, ha ha ha!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μονοχρωματική τρέλα!

Γρήγορη και φλερτ Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μακιγιάζ μακιγιάζ: Μια ρομαντική μονοχρωματική μαλακή ροζάκι για όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων

Ένα μονοχρωματικό μακιγιάζ multitasking μακιγιάζ

Μονοχρωματικό μακιγιάζ: παιχνιδιάρικα ροζ, και ένα παιχνίδι σε γάτα eyeliner

Σήμερα (7λεπτα) μακιγιάζ: Μονοχρωματικά καπάκια, μάγουλα και τα χείλη

Οι βασικοί παίκτες σε αυτή την μονοχρωματική κοράλλια εμφάνιση είναι κοκκινίλα, σκιά ματιών, κραγιόν και στιλπνότητα από τη νέα δυνατή και σαφή συλλογή και η συλλογή Blow Play Blush από Mac, και οι δύο είναι σε μετρητές τώρα.

Το eyeliner είναι μια παλιά αναμονή Mac που ονομάζεται Teddy … Με αγαπώ μερικά teddy! Είναι ένα μαργαριταρένιο κόκκινο μολύβι μολύβι και ένα συρραπτικό workhorse αν σας αρέσει να φοράτε ζεστά πορτοκαλί καφέ, κοκκινωπό καφέ, πορτοκαλί, ή κοραλλιογενείς αποχρώσεις στα μάτια σας.

Φορώ Teddy εδώ με ματ πορτοκαλί κοραλλιογενή ζωγραφισμένα από το Umber σκιά ματιών και μου αρέσει η αντίθεση μεταξύ του μαργαριταριού φινίρισμα του Teddy και της ματ σκιάς ματιών. Αυτή είναι μια μικρή λεπτομέρεια, αλλά νομίζω ότι ανυψώνει το βλέμμα λίγο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Φορούσα αυτή την ματιά στο φούρνο την άλλη μέρα, και ήταν μια μέρα όταν η ζάχαρη ζάχαρης ζάχαρης, αλλιώς γνωστή ως “ο Bane της ύπαρξής μου”, με σκοτώνει απαλά … Βλέπετε, έπρεπε να βγάλω 60 σε σχήμα καρδιάς Τα cookies ημέρας και η θερμοκρασία στην κουζίνα ήταν πιο ζεστή από το συνηθισμένο (είχαμε μερικές ζεστές, εαρινές ημέρες στις χαμηλές δεκαετίες του ’60).

Μια τρετική εξωτερική θερμοκρασία σημαίνει ότι τα πάντα μέσα στο αρτοποιείο θερμαίνονται ταχύτερα από το συνηθισμένο, και αυτό σημαίνει δυστυχία αν χειρίζεστε τη ζύμη μπισκότων ζάχαρης.

Βασικά, θέλετε να διατηρήσετε τη ζύμη σας ζάχαρη, όσο το δυνατόν κρύο, γιατί όταν είναι κρύο, “ακούει” σε σας και κάνει ακριβώς αυτό που το χρειάζεστε να κάνετε. Μείνετε παχιά και διατηρεί το σχήμα του καθώς το ρίχνετε και συνεχίζει να το κάνει, καθώς σφραγίζετε τα σχήματα σας με ένα κόπτη μπισκότων και να τα μετακινήσετε σε ένα φύλλο ψησίματος. Yup, όταν είναι κρύο, είναι πολύ, πολύ καλή ζύμη.

Ωστόσο, καθώς η ζύμη ζεσταίνει, όπως και σε μια ασυνήθιστα καυτή κουζίνα, αγκαλιάζει την εσωτερική αντάρτικη του και γίνεται προοδευτικά άρρωστος και κακή συμπεριφορά. Η γλυκιά σου, που προηγουμένως, η ζύμη μπισκότων που προηγουμένως, μετασχηματιστεί σε ζύμη @sshole. Λαμβάνει τα χτυπήματα και τα δακτυλικά αποτυπώματα, τεντώνει εκεί που δεν θέλετε να τεντώσει και γίνεται σχεδόν αδύνατο να μεταφερθεί από το πάγκο σε ένα φύλλο ψησίματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ζεστή ζύμη μπισκότων ζάχαρης σας μισεί.

AnyWho, παρόλο που αγωνίστηκα να σφραγίσω τις καρδιές, τουλάχιστον το μακιγιάζ μου ήταν χαριτωμένο. Μικρές νίκες, δεξιά;!

Βασικά προϊόντα που φοριούνται σε αυτή την εμφάνιση

Μάτια: Mac ζωγραφισμένο από Umber (καπάκια) και Tromp L’ol (Brow Bone), Mac Teddy eyeliner (Waterlines and Lash Lines), καλλυντικά Superhero Mascara

Μάγουλα: mac glow παιχνίδι κοκκινίζει στο groovy

Χείλη: Mac ζάχαρη γλυκό καμέσο κραγιόν και θηλυκό βλέμμα αναζωογόνηση

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *