Τρεις ορίζονται να είναι

μόνο οι γυναίκες που παίρνουν έναν υπνάκο (παρακαλώ σημειώστε τον σπινθηρό καρδιακό ήχο στο δάχτυλό της)
Στο γραφείο του παιδίατρου την περασμένη εβδομάδα, ο Doc του Connor δήλωσε τι ήταν ίσως τα πιο ακριβή λόγια που έχω ακούσει για το toddler-κουκούλα μέχρι στιγμής. Δηλώνει ότι όλα τα παιδιά προσχολικής ηλικίας είναι είτε 1) σήμερα άρρωστα, 2) που υπάγονται από το να είναι άρρωστοι ή 3) για να ξαναγυρίσουν ξανά.

Ω Θεέ μου! Είναι σαν ένα ιογενές triathlon … Γιατί δεν σας το λέει κανείς για αυτό στο βρέφος; (Επίσης, γιατί κανείς δεν αναφέρει το παράξενο υποκλοπή που σας παρέχει στο νοσοκομείο μετά από τη γέννηση; – Δεδομένου ότι * * ήταν μια ακόμη έκπληξη.)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Cocobaby είναι στο πάχος της κανονικής φάσης ασθένειας. Έχει ήδη πιάσει ένα κρύο, ή έναν ψυχρό ιό, μερικές φορές τον περασμένο μήνα, «αιτία προφανώς τριών ετών είναι πιάτα Petri.

Απλώς ξεπεράσει τον τελευταίο ιό, πάνω στην οποία είχε επίσης μια λοίμωξη κόλπων, έτσι οι τελευταίες εβδομάδες ήταν εξαιρετικά δύσκολες, πρώτον, για το μικρό σώμα της για τον ιό, ωστόσο, για τους υπόλοιπους.

Ήταν μάλλον τρομακτικό κατά καιρούς. Υπήρχε μια νύχτα μερικές εβδομάδες πίσω όταν είχαμε ντυθεί καθώς και έτοιμη να την βιαστούμε με τον χώρο έκτακτης ανάγκης μετά τον πυρετό της. Ευτυχώς, άρχισε γρήγορα να πέφτει. Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων για τη συμβουλή θορύβου καθώς και σταθερή καθοδήγηση του καλού νοσοκόμα Kaiser συμβουλές που μας βοήθησε εκείνο το βράδυ από τότε που τα νεύρα μου ήταν φθαρμένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Κάποιος χρειάζεται μια αγκαλιά.
Κανείς στο σπίτι μας έχει πάρει πολύ ύπνο. (Αυτό, φυσικά, στην απόλαυση της Rosie. Πρέπει να πιστέψει ότι βγήκε σε ένα νοικοκυριό των νυχτερινών ανθρώπων!) Είναι σαν να ζουν ο νεογέννητος τρόπος ζωής γύρω από πάλι, μαζί μου καθώς και το El Hub κοιμάται δίπλα στο Connor σε βάρδιες. Το σώμα μου αισθάνεται ότι ακριβώς το ίδιο γνωστό βαρετό πόνο εξάντλησης … αρκετά περίεργα, ήταν εκπληκτικά απλό να χρησιμοποιηθεί ξανά … όπως η οδήγηση ενός ποδηλάτου.

Είναι τρομακτικό βλέποντας ένα παιδί που δεν μπορεί πραγματικά να αλληλεπιδράσει τη μέθοδο που αισθάνονται ακόμα, καθώς και η κατανόηση έχετε εξαιρετικά bit διαχείριση σε οποιοδήποτε τύπο του. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να τους φροντίσετε το καλύτερο που μπορείτε, να τους πάρετε στο γιατρό, καθώς και να προσπαθήσετε να κάνετε ενημερωμένες αποφάσεις. Κάνετε ό, τι πρέπει, αγνοώντας τα παλμικά σας γόνατα καθώς και να πάρετε πίσω για να τα κρατήσετε στα χέρια σας καθώς κλαίνε στην ώρα μάγισσας σε ένα σκοτεινό μπάνιο γεμάτο βαρύ ατμό μέχρι να αισθάνονται λίγο πολύ καλύτερα καθώς και τελικά το φθινόπωρο κοιμισμένος. Τρέχετε να στοχεύετε σε άσεμνες στιγμές της νύχτας σε πιτζάμες που κρέμεται με snot για να πάρει περισσότερους παιδίαυτους, αλάτι καθώς και μικρά παιχνίδια της Disney Princess Toys από τότε που καταλαβαίνετε κάνουν το χαμόγελό της.

Βασικά, κάνετε ό, τι πρέπει.

Όλες τις μικρές πριγκίπισσες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εν πάση περιπτώσει, αυτό είμαι τόσο πολύ όσο για τις τελευταίες εβδομάδες. απλά να κάνετε το καλύτερο που μπορώ.

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *