Εμφάνιση της Rihanna Match Stix Matte SkinSticks

Ας μιλήσουμε concealer, ναι;
Όπως κάθε συμφωνία με το προϊόν που έχω δοκιμάσει από την γραμμή μακιγιάζ της Rihanna Makeup της Rihenna μέχρι στιγμής, ο αγώνας Stix Matte Skinsticks, οι οποίοι είναι $ 25 Cream-Powder Concealers (διαθέσιμο σε 20 αποχρώσεις), παράγουν ελαφρύ δέρμα μακιγιάζ.

Όταν το χρησιμοποιώ, πιστεύω ότι η συμφωνία μου με απλά … καλύτερα. Όπως και έχω πίνει μεγάλες προσφορές για το νερό, τρώγοντας σαλάτες σπανάκι για μεσημεριανό γεύμα, να πάρει αρκετό ύπνο, να κάνει burpies καθώς και να παραμείνει σε όλη την άμυη τηλεόραση. Έτσι, βασικά, καθαρίστε το Livin ‘όλα γύρω. Ακόμα κι αν κάποιος είναι αρκετά κοντά για να μετράτε τις τρίχες μύτης σας, εξακολουθεί να φαίνεται μεγάλη. Είναι τόσο κοντά στο καλύτερο δέρμα, καθώς πιστεύω ότι το δέρμα μου μπορεί να πάρει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σιτάρι
Μπορείτε να δείτε ένα ελαφρύ φως που αναπηδά από το δέρμα σας όταν φοράτε αυτό το concealer. Η επιφάνεια φαίνεται φυσική, είτε φοράω αυτό από το δικό του είτε το στρώμα του στην κορυφή του Fresty Primer ή Ίδρυμα.

Όταν το έβαλα με σκόνη καθώς και το εφαρμόζω στην κορυφή του εκκινητή καθώς και το ίδρυμα, κολλάει γύρω για περίπου οκτώ ώρες (ή πέντε ώρες από μόνη της).

Πιστεύω ότι είναι ζωτικής σημασίας να αναφερθούμε για άλλη μια φορά ότι το επίπεδο προστασίας είναι ευθεία μέσον, οπότε αν προσπαθείτε να βρείτε αδιαφανή, ανθεκτική απόκρυψη που θα κρύψει ότι HELLA ώριμα σπυράκια ή αποχρωματισμός, αυτό δεν θα είναι αρκετό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Χορηγείται, ίσως να το αναπτύξετε όσο το δυνατόν περισσότερη προστασία, αν το συσσωρεύσω, καθώς ήμουν σε θέση να αποκρύψω τον Julian το σπυράκι εντελώς, ωστόσο χρειάστηκε τέσσερα στρώματα σιταριού στην κορυφή της ίδρυσης. Ναι, η προστασία εξακολουθεί να μην φαινόταν παχιά ή βαριά, ωστόσο θα μπορούσα να πάρω μακριά με τη χρήση λιγότερο από κάτι μαλακό ματ (και τώρα που πιστεύω γι ‘αυτό, αυτό το concealer είναι σαν το nars μαλακό ματ, ωστόσο λιγότερο χρωματισμένο ) ή καλλυντικά Bye Bye Breakout Πλήρης κάλυψη Concealer.

Φορώντας το ματ του SkinStick στο σιτάρι με τον Frenty Primer, το Ίδρυμα στο 310 καθώς και το Shimmer Skinsticks στο Yacht Lyfe (μάγουλα) καθώς και ρούμι (μάτια). Είμαι ομοίως χρησιμοποιώντας fresty γυαλιστερό βόμβα στα χείλη μου.
Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε ως concealer κάτω από τα μάτια, ωστόσο δεν είμαι τρελός γι ‘αυτό. Είμαι 42, οπότε έχω λεπτές γραμμές στην περιοχή κάτω των ματιών μου, καθώς και αυτό στεγνώνει σε μια σκόνη … καθώς και αυτή η σκόνη στη συνέχεια εγκαθίσταται σε αυτές τις λεπτές γραμμές. Και, πραγματικά, οποιοδήποτε άτομο θέλει λεπτές γραμμές που φαίνονται προφανείς το Moar; Nooooo.

Κανονικά, μου αρέσει να χρησιμοποιεί όσο το δυνατόν πιο δυο σκόνη κάτω από τα μάτια μου – επαρκή μόνο για να ορίσω το concealer μου – αφού όταν φορώ τόσο πολύ σκόνη εκεί, πιστεύω ότι με κάνει να φαίνω παλαιότεροι.

Σας νιώθω, αισθάνομαι ότι είμαι η Sophia Petrillo Πολλές ημέρες (πλήρες με σαρκαστικά κουτάκια καθώς και μια τάση για να κρατήσει το πορτοφόλι μου), ωστόσο η περιοχή κάτω των ματιών μου δεν απαιτεί να το εκθέσει αυτό. Επίσης, καθώς και αυτό είναι απλά μια προσωπική προτίμηση, μου αρέσει όταν λίγο φως δείχνει από το δέρμα μου κάτω από τα μάτια μου καθώς και στις εσωτερικές γωνίες. Όταν οι περιοχές αυτές είναι ματ, αισθάνομαι σαν ένα μαλακό ματ concealer, όπως αυτό που με ηλικίας.

Έτσι, δεν είμαι τρελός γι ‘αυτό ως concealer κάτω από τα μάτια, ωστόσο πιστεύω ότι είναι εντελώς στο σημείο ως μια γενική συμφωνία με το concealer.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η έντονη έκκληση από την Rihanna Match Stix Matte Skinsticks προσφέρονται τώρα μόνο στη Sephora σε 20 αποχρώσεις για $ 25 το καθένα, και όπως οτιδήποτε στη γραμμή, δεν είναι χωρίς σκληρότητα.

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *