Συλλογή Mac Padma Lakshmi: 3 Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τα μολύβια των ματιών PowerPoint

Από τη συλλογή Mac Padma Lakshmi: Μολύβια ματιών Powerpoint (Dual-τελείωτη) σε παγωμένο Heather / Κεράλα ήλιο, Ινδικό Μελάνι / Mossy Green, Bordeauxline / Mole Καφέ ($ 18,50 το καθένα)
Εντάξει, λοιπόν, αναβοσβήνω σαν morse κώδικα αναβοσβήνει για το τελευταίο, oh, dunno … δύο ή τρία λεπτά, προσπαθώντας να πάρω αυτό το φρεσκοκομμένο eyeliner από τη συλλογή Mac Padma Lakshmi για να μεταφερθεί στην πτυχή μου, και είναι ακριβώς δεν συμβαίνει. Αυτό το πράγμα είναι η πραγματική συμφωνία για τη μακροζωία! Τα μολύβια ματιών Mac PowerPoint είναι συνήθως αδιάβροχη και πρόθυμη απόδειξη και έτσι είναι αυτές οι εκδόσεις διπλής τελικής χρήσης, οι οποίες είναι $ 18,50 το καθένα (προσεχής 15 Μαρτίου για να επιλέξουν μετρητές Mac και την ιστοσελίδα Mac).

1. Είναι πολύ σαν την αστική αποσύνθεση 24/7 γλιστράει μολύβια ματιών.

Όπως το UD Glide-On μολύβια, τα σημεία Power Mac είναι ελαφριά στα πόδια τους καθώς ολισθαίνουν το δέρμα σας. Δεν γλιστούν τόσο ομαλά όσο ένα άψογο γέλη, αλλά εξακολουθούν να είναι ομαλά, και έβαλαν πολύ γρήγορα (30 δευτερόλεπτα ή λιγότερο).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτοί οι διπλοί enders από το Mac Padma ενδέχεται να φαίνονται λίγο σε δείγματα και ανακάλυψα ότι οι UD αυτοί είναι σαν αυτό, αλλά μόλις την οικοδομήσουμε, το χρώμα φαίνεται πλούσιο, σκοτεινό και βαθύ. Δεν λαμβάνει ούτε δεκάδες στρώματα. μόλις δύο ή τρεις το πιο.

Iced Heather / Κεράλα ήλιο, Innianink / Mossy Green, Bordeauxline / Mole Brown

2. Είναι μακρά μακράς διαρκείας για τις γραμμές των βλεφαρίδων και των ανώτερων υδάτων.

Μου αρέσουν αυτά για τραγανή γραμμές μολυβιού κατά μήκος των γραμμών μου και για να σφίξουμε την άνω γραμμή του νερού, αλλά για κάποιο λόγο – για κάποιο λόγο! – Δεν μπορώ να τους πάρω να κολλήσω στην κάτω γραμμή νερού μου. Είναι το πιο περίεργο πράγμα, και, δυστυχώς, νομίζω ότι κατέχει αυτά τα πίσω από το να είναι υπέροχα ευέλικτα shopstoppers.

Επίσης, θα έπρεπε να σημειώσω ότι αυτά δεν είναι το είδος των γραμμών που μουντώνες εύκολα, οπότε αν φορέσετε κυρίως τα καπνιστικά επένδυση, ή αν επιθυμείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως μια μαύρη βάση σκιά ματιών, δεν θα το κάνουν αυτό για σενα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Ως απλές, μακροχρόνιες γραμμές μολύβι, όμως, είναι υπέροχα.

Φοράω bordeauxline και mole καφέ αναμιγνύεται μαζί ως βάση σκιά ματιών και ινδική μελάνη στην επάνω γραμμή βλεφαρίδας.
3. Μπλε και πράσινο ένα = swayout combo

Ινδικό μελάνι / βρύα πράσινο είναι το αγαπημένο μου. Το Blue Indian Ink είναι ένα όμορφο σκοτεινό ναυτικό που φαίνεται πρακτικά μαύρο κατά καιρούς και βρύα πράσινο – επίσης όμορφο – βράχους. Μου αρέσει να χρησιμοποιώ λίγο στην εσωτερική γωνία της κατώτερης γραμμής μου ή του εσωτερικού αγωγού δακρύου για λεπτές λάμψη. Δεν είναι σε αντίθεση με ένα σήμα εσωτερικής γωνίας που έχει σημασία, το οποίο μου αρέσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως και η υπόλοιπη συλλογή Mac Padma Lakshmi, αυτά θα είναι στην τοποθεσία Mac και στους επιλεγμένους Mac Counters από τις 15 Μαρτίου (αν είστε σημαντικοί για να πάρετε τα πόδια σας σε ένα, καλέστε το πάγκο σας μπροστά από το χρόνο για επιβεβαίωση).

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *