Κυριακές με καρτέλες Η γάτα, μακιγιάζ και ομορφιά μασκότ, vol. 559

Είδα μια μικροσκοπική τιάρα στο στόχο την άλλη μέρα και σκέφτηκε τη νιφάδα χιονιού. Ήταν η Tabs’s Marktime … Πώς θα το πούμε αυτό – Companion Kitty; Θυμήθηκα ότι ο χρόνος της πήρε στην Tiffany και είπε ότι μπορούσε να πάρει οτιδήποτε ήθελε, αλλά όταν πήρε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων, οι καρτέλες φαινόταν πραγματικά νευρικός. “Ω, um …” Καθαρίστηκε, “τίποτα εκτός από ένα δαχτυλίδι”. Έτσι, η νιφάδα χιονιού πήρε μια μικροσκοπική τιάρα αντ ‘αυτού.

Οι καρτέλες ήταν αστείο για τις σχέσεις … Δεν ήταν παίκτης, αλλά ταυτόχρονα, ποτέ δεν έβαλε ένα δαχτυλίδι σε αυτό με νιφάδα χιονιού, παρόλο που σκέφτηκα ότι θα έπρεπε, μόνο επειδή ήταν μια τόσο καλή γάτα. Αφιερωμένο, αστείο, όμορφο, και ένα μοντέλο Stellar Kitty στο δικό της δικαίωμα. Στην πραγματικότητα εργάστηκαν σε πολλές καμπάνιες μοντελοποίησης Kitty μαζί, γεγονός που οδήγησε τους κουτσομπολητές να υποθέτουν ότι θα παντρευτούν, αλλά ποτέ δεν το έκαναν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ζήτησα τις καρτέλες γι ‘αυτό μία φορά, και είπε ότι είχε πάρα πολλά να συνεχίσει να συνδέεται σε μια συμβατική σχέση, την οποία νομίζω ότι μπορεί να ήταν αληθινή σε κάποιο βαθμό, αλλά νομίζω επίσης ότι ήταν απλώς φοβισμένος να πάρει την καρδιά του σπασμένος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Snowflake περίμενε υπομονετικά για καρτέλες για αρκετά χρόνια πριν τελειώσει τελικά. Την τελευταία φορά που άκουσα, είχε εγκατασταθεί με μια γάτα βασιλικής γραμμής στη Σκωτία. Νομίζω ότι ήταν δούκας ή ένας πρίγκιπας ή κάτι τέτοιο. Δεν είμαι σίγουρος, αλλά κατέχει ένα κάστρο. Μερικές φορές βλέπω τις φωτογραφίες της στα βασιλικά κουτσομπολιά κατά μήκος της λίμνης.

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *