Μοντέλα δικών του χείλη Προϊόντα: Μερικές γρήγορες σκέψεις

Πρέπει να δώσετε αυτά τα σχέδια τα δικά αυτά προϊόντα χείλη ένα τεράστιο φιλί;
Εάν θα μπορούσα να προτείνω οτιδήποτε να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο την πρώτη σας εμπειρία με το δικό σας εμπορικό σήμα μακιγιάζ, το οποίο μόλις πρόσφατα διέσχισε τη λίμνη από τη Βρετανία καθώς και προσφέρεται τώρα στο Ulta, θα ήταν να μείνετε με τα προϊόντα σκόνης (Όπως και η σκιά ματιών καθώς και οι highlighters), ωστόσο να πιστεύουν δύο φορές για τις κρέμες.

Imo, τα προϊόντα κρέμας – η κρεμώδη παλέτα ματιών, τα κραγιόν, το μολύβι, το υγρό κραγιόν καθώς και το στεγανοποιητικό χείλους – μπορεί να χρησιμοποιήσει μια βελτίωση bit.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι προσιτές, κάτι που είναι ένα πράγμα που τους πηγαίνουν. Τα προϊόντα κρέμας όλες οι ποικιλίες από $ 6.99 έως $ 8.99 το καθένα, το οποίο δείχνει πολλά περισσότερα χρήματα για γάτες !!! Ωστόσο, για μένα, το μεγαλύτερο εμπόδιο με μερικά από τα προϊόντα των χειλιών ήταν η γεύση τους καθώς και άρωμα. Πολλά από τα σχέδια των δικών του χείλους προϊόντα που προσπάθησα να έχω ένα cloying τεχνητό καστανό ζάχαρη / πλαστικό άρωμα που μετατρέπει το στομάχι μου καθώς και φέρνει πίσω αναμνήσεις από παλιό σχολείο nyx lippies.

Εν πάση περιπτώσει, δεν γράφω κανονικά για ακριβώς πώς η γεύση των προϊόντων καθώς και η μυρωδιά, ωστόσο, αν κάτι μυρίζει σαν πλαστικό ή ψεύτικο ζάχαρη, απλά δεν μπορώ να κρεμάσω (επίσης, το χείλος φινάλε χείλος σφραγίδα δεν έχει γεύση ή το άρωμα, ωστόσο το υγρό κραγιόν μυρίζει σαν ισχυρή οδοντόπαστα μέντας σε μένα).

Jumbo Stick Matte κραγιόν στο Titan Tueberry
Ακόμη και πέρα ​​από αυτό, όμως, όλα τα προϊόντα κρέμας που έχω προσπαθήσει να με άφησα να θέλω περισσότερα. Όπως το κραγιόν του Jumbo Stick Matte στο Titan Teatberry ($ 6.99 καθώς και προσφέρεται σε πέντε άλλες αποχρώσεις). Είναι ομαλό, χρωματισμένο, καθώς πιστεύω ότι είναι πανέμορφο στις φωτογραφίες, ωστόσο η φόρμουλα είναι τόσο ξήρανση όσο και άβολα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Lix ματ υγρό κραγιόν σε ευκαλύπτου ροζ

Και στη συνέχεια υπάρχει το Lix Matte Liquid Lipstick στο Eucalyptus Pink (7,99 δολάρια καθώς και προσφέρεται σε πέντε άλλες αποχρώσεις). Η ελαφριά δομή Mousse-Y είναι φοβερό καθώς και ασυνήθιστο, ωστόσο για τη ζωή μου δεν μπορώ να το πάρω για να εφαρμόσω ομοιόμορφα σε μένα. Πάντα φαίνεται patchy!

Luxestick κραγιόν στο Velvet Whisper
Luxestick Guidstick Velvet σε βαθύ μούρο
Όσον αφορά το Luxestick Laustick Velvets (8,99 δολάρια, καθώς και προσφέρονται σε έξι αποχρώσεις), τη ροζ σκιά, ψίθυρος, παγιδεύει κάθε λεπτό χείλος. Παραδόξως, η σκούρα σκιά, βαθιά μούρο, δεν το περιβάλλει έξω από τη φυσική μου line lip.

Ω, καθώς και κορίτσι, το στεγανωτικό χείλος; Πραγματικά επιθυμούσα το χείλος φινίρισμα χείλος σφραγίδα ($ 8.99) για να δουλέψει καλά για μένα, αφού δεν έχω κάτι τέτοιο στη συλλογή μου. Είναι ένα λεπτό υγρό που καθαρίζετε ακριβώς πάνω από το κραγιόν για να το ασφαλίσετε για ώρες.

Δροσερό στη θεωρία, σωστά;

Λοιπόν, έχασα μόλις για 30 δευτερόλεπτα πριν έπρεπε να το βγάλω, αφού έβγαλε τα χείλη μου! – καθώς δεν μιλάω για το ευχάριστο είδος τσούλας που παίρνετε από τα προϊόντα από τα χείλη. Όχι, αισθάνθηκε σαν καυτερούς καρφίτσες καθώς και βελόνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λοιπόν ναι. Πιστεύω ότι θα αφαιρέσω τα σχέδια των δικών του χείλους των χείλη για τώρα, καθώς και η διαμονή με το ευρύχωρο μόλις συνδυασμό, καθώς και οι highlighters.

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *