Φρέσκια Παρασκευή: πεινασμένος για το χρώμα; Αυτά τα μακιγιάζ μακιγιάζ ονόματα παλέτες μετά από νόστιμες απολαύσεις!

Φαίνεται μεγάλη για να φάει! (Αλλά όχι.)

Η σειρά “Fresh Fassate” της MBB ρίχνει μια ματιά σε νέες μάρκες ομορφιάς (και σεβάσαρο O.G. Μάρκες που είναι καινούργια για μένα). Ας βρούμε νέο μακιγιάζ!

Εντάξει, έτσι αρέσει να πιστεύω ότι δεν είμαι κυβερνήτης από το στομάχι μου, buuuut την αλήθεια ότι ο συνδυασμός σκιάς σκιάς που κουνιστό χθες ονομάζεται μούρα & κρέμα μπορεί ή δεν μπορεί να έχει κάτι να κάνει με γιατί μου αρέσει να το χρησιμοποιώ. ?

Τα μούρα και η κρέμα είναι από το Dominique Cosmetics, μια νέα γραμμή μακιγιάζ με το Youtuber Christen Dominique. Ο Christen έχει μόλις πάνω από τέσσερα εκατομμύρια συνδρομητές, οπότε είναι κάπως web διάσημο (για να το βάλει ήπια).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Dominique Cosmetics διαθέτει προϊόντα μεταξύ τριών μίνι υπο-συλλογής, καθώς και κάθε μία από τις παλέτες σκιάς ματιών σε αυτά ονομάζονται μετά από κάτι νόστιμο. Υπάρχουν μούρα & κρέμα γάλακτος, latte, καθώς και λεμονάδα).

Yum! Μια γυναίκα μετά από τη δική μου καρδιά-αγάπη καρδιάς.

Χρησιμοποίησα το συνδυασμό μούρων και κρέμας για μεσημεριανό γεύμα χθες με έναν φίλο, ο οποίος ρώτησε, “ότι, στα μάτια σου; Χρησιμοποιείτε μοβ ή μπορντό; ”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Με την ευκαιρία, με ρώτησε αυτό αφού μιλήσαμε για μια ώρα, lol!

Ήμουν σαν, “κορίτσι, δεν είμαι σίγουρος! Ήμουν ελπίζοντας ότι θα σας αποσπάσει από τις λευκές τρίχες που κολλήσει κάθε φορά που ο τρόπος! ”

Swatches των μούρων και κρέμα συνδυασμού ματιών συνδυασμού καθώς και ματ υγρό κραγιόν

Φορώντας κρεμώδη ματ υγρό χείλος σε μούρο δαμάσκηνου στα χείλη μου, καθώς και το συνδυασμό μούρων και κρέμας στα καπάκια μου.

Πιστεύω ότι η ειδική σάλτσα σε μούρα και κρέμα είναι ότι έχει τόσο ζεστό όσο και φοβερό tomes, μαζί με ουδέτερες καθώς και φωτεινά, έτσι ώστε τα χρώματα να ποπ πάνω στο δέρμα, ωστόσο, ακιμηνιαία, δεν είναι εντελώς ενοχλητικές.

Εγώ όπως αυτός ο συνδυασμός, αφού μπορώ να ξεφύγω με το παράλειψη εκκινητή όταν το χρησιμοποιώ.

ΞΕΡΩ!

Έχω κάνει αυτό τον τελευταίο καιρό, καθώς και είναι περίεργο ελευθερία – όχι μόνο από το σώζεται βήμα, ωστόσο, δεδομένου ότι κρατά το μακιγιάζ μου από το μακιγιάζ να φανεί βαρύ. Οι σκιές εμφανίζονται λιγότερες δομές καθώς και θλιβερές, καθώς και εγώ σε αυτό.

Συνήθως κάνω ένα από τα πιο τολμηρά χρώματα στην παλέτα, όπως ο χυμός κερασιού ή η μπλε σκιά, το muffin βατόμουρου (* χτυπάει τα χείλη, * είμαι τόσο πεινασμένος), ή η σκιά σκιά, ως επένδυση. Στη συνέχεια, θα αναμίξω τα ματ καφέ σε κάποιο συνδυασμό, καθώς και να ρίξω ότι στα καπάκια μου καθώς και πτυχή.

Ακόμη και χωρίς αστάρι, αυτά είναι απλά για το μίγμα (χωρίς φλόγα). Επιπλέον, οι μοβ / κοκκινωπές αποχρώσεις δεν ερεθίζουν τα μάτια μου, καθώς και οι σκιές διαρκεί όλη την ώρα με πολύ μικρή πτήση καθώς και ξεθώριασμα.

Το Dominique καλλυντικά έχει επίσης υγρά κραγιόν, για $ 18 το καθένα. Έχω δοκιμάσει ένα ζευγάρι από αυτά, καθώς και eh … Μου αρέσει ακριβώς πώς βλέπουν στις φωτογραφίες από τότε που έχουν χρωστική για μέρες, ωστόσο αισθάνονται παχιά, στεγνά σούπερ γρήγορα, καθώς και να πιάσουν τις νιφάδες μου.

Μπορούν να λειτουργήσουν πολύ καλύτερα για εσάς εάν η περίσταση του χείλους σας είναι ομαλή, ποια οίδα δεν είναι.

Χρησιμοποιώ κρεμώδη ματ υγρό χείλος σε κρεμώδη ροζ στα χείλη μου.
I do like the Berries & cream Palette, though… It’s $44, which does seem kinda expensive, particularly thinking about that the pans in the combination look big however are truly only 0.04 ounces each. Με τη σύγκριση, τα τηγάνια σε έναν Μητροπολιτικό Συνδυασμό Μητροπολίτη 54 Δολαρίων (παρόμοιο τύπο) είναι 0,05 ουγγιές.

But even though it’s a bit overpriced, I like the high quality as well as the colors.

If you’d like a better look at Dominique Cosmetics, you can inspect them out at Sephora.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ.

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *