Uncategorized

Μακιγιάζ, καθώς και προσφυγή στο Blog Blog Δευτέρα, Vol. 510

Έτσι … Ποια είναι η Δημοσκόπηση της Δευτέρας;

Λοιπόν, δεν είναι ακριβώς μια δημοσκόπηση. Είναι πολύ περισσότερο από ένα τακτικά εξελισσόμενο (divolvolling;), κάπως τυχαία λίστα ανησυχιών που βάζα στους επισκέπτες κάθε Δευτέρα το πρωί για τα τελευταία 11 (!) Χρόνια. (Είναι σαν ένα kickstart για τον εγκέφαλό σας.) Έχω πάντα ευχαρίστηση να διαβάζω τις απαντήσεις σας στα σχόλια, καθώς και ελπίζω να απολαύσετε την ευχαρίστηση να διαβάσετε το δικό μου.

1. Θα προτιμούσατε να φοράτε ένα μπαλκόνι ή ένα σμόκιν;

Ανάλογα με το τι θα έκανα, θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου χρησιμοποιώντας, ωστόσο, θα προτιμούσα να φορέσω ένα ballgown. Οι Ballgowns είναι τόσο καλά όσο και κομψές καθώς αισθάνονται επιπλέον ειδικά, αφού ακριβώς πόσο συχνά φτάνετε να φορέσετε ένα μπαλκόνι;

Επιπλέον, μου αρέσουν τα μαύρα κτυπά μου από τότε που είναι άνετα. Ωστόσο, παντελόνια σε γενικά – όπως, τα ρουτίνα δομημένα παντελόνια – είναι δύσκολο να ανακαλύψουν ότι σε σχήμα σχήμα σώματος μου. Έχω μακριά πόδια καθώς και ένα σύντομο κορμό, καθώς και τα παντελόνια είναι συνήθως εξαιρετικά ανήσυχοι για μένα … αν δεν είναι μαύρες, καθώς και ελλιπείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

2. Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος που καταλαβαίνετε να ξεκινήσετε καθώς και να κρατήσετε μια μεγάλη συνήθεια;

Είμαι παλιό ίδρυμα, καθώς και αναλογικό, έτσι μου αρέσει να χρησιμοποιώ ένα τυπωμένο ημερολόγιο καθώς και αυτά τα λαμπερά αυτοκόλλητα αστέρι που οι εκπαιδευτές παρέχουν νέους στις εκθέσεις τους.

Μου αρέσει να παρακολουθώ ό, τι ρουτίνα προσπαθώ να εξελιχθεί, παίρνοντας ένα αστέρι, καθώς και να βάλω ένα σε κάθε μέρα που κάνω ό, τι εγώ είμαι για το στόχο που προσπαθώ να επιτύχω. Όπως, αν θέλω να ασκήσω τουλάχιστον πέντε φορές την εβδομάδα για ένα μήνα, θα βάλω ένα από τα αστέρια στο ημερολόγιο κάθε φορά που κάνω μια προπόνηση.

Υπάρχει κάτι που ικανοποιεί το βλέμμα αυτά τα αστέρια παρατάσσονται στο ημερολόγιο, καθώς και ένα κρίσιμο μέρος αυτού, έχει μια ανταμοιβή στο τέλος. Διαφορετικά, ποιο είναι το σημείο; Ναι, είναι διασκεδαστικό να βλέπω τα αστέρια να αναπτυχθούν, όμως, επίσης, απαίτηση να δουλεύω για κάτι, όπως ένα ζευγάρι νέα παπούτσια, ένα πρόσωπο, μια μικρή διάμηνα στη Sephora.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

3. Ακριβώς πόσο καλά τείνεις;

Μπορώ απλά να απαντήσω αυτή την ανησυχία με πολλά παλιά γυναίκα γκρίζα μαλλιά emojis; ??????? Δεδομένου ότι δεν είμαι σίγουρος ότι το twerking είναι … είναι freaking, σωστά; Λοιπόν, αυτό που χρησιμοποιήσαμε για να το τηλεφωνήσετε πίσω στην ημέρα μου.

Έτσι, δεν καταλαβαίνω ακριβώς πώς να απάντησα αυτή την ερώτηση … αλλά έχω αξιοσέβαστη δράση ισχίου, έτσι θα πω, “αρκετά καλά”, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι έχω κάνει ποτέ πριν.

4. Ποιο ήταν το τελευταίο online παιχνίδι / συναυλία / επίδειξη που πήγατε;

Ήταν μια στιγμή. Το τελευταίο online εκδήλωση που πήγα ήταν μια παράσταση στην πόλη με τους φίλους μου, καθώς και την Cindy πέρυσι. Απολαύσαμε ρωμαϊκές διακοπές, τη μουσική ερμηνεία της ταινίας του Audrey Hepburn.

Για να είμαι ειλικρινής, κοιμήθηκα, ωστόσο, αυτό δεν είναι ασυνήθιστο για μένα σε σκοτεινούς χώρους αυτές τις μέρες. Ακόμη και στη μέση της ημέρας.

5. Ένα προϊόν μακιγιάζ που σας άρεσε το γεγονός ότι δυστυχώς διακόπτεται;

Mac matchmaster concealer. Ήταν (ακόμα έχω ένα ραβδί αριστερά, καθώς και να αγαπώ αυτό το ραβδί) το καλύτερο concealer κάτω από τα μάτια αν έχετε ξηρό δέρμα κάτω από τα μάτια σας. Αυτό κάθεται εξαιρετικά καλά, δεν φαίνεται βαριά, καθώς έχει μια μικρή λάμψη, οπότε η προστασία δεν φαίνεται ματ ή, ας είμαστε ειλικρινείς, κρούστα.

Είμαι πραγματικά crabby για αυτό που πηγαίνει μακριά στη μαύρη τρύπα των διακοπτών mac προϊόντα …

Και ενώ είμαστε σε αυτό, το μολύβι καφέ … ήταν η καλύτερη θεμελιώδης καφέ επένδυση.

Καλή Δευτέρα

Αυτό είναι τυχαίο, ωστόσο καταλαβαίνετε ποια τοποθεσία είναι poppin ‘σε ένα πρωί της Κυριακής;

(Αναγνωρίζω ότι αυτό είναι Δευτέρα, ωστόσο το σκέφτηκα μόλις χθες.)

Ο έμπορος Joe’s είναι πραγματικά poppin ‘στις 9 π.μ. την Κυριακή. Δεν υπάρχει κανένας. Καμία γραμμές, καθώς και κανένας τρελός άνθρωποι που προσπαθούν να σας κόψουν με το καλάθι τους, αν και υπήρχε μια γυναίκα που ο οποίος ο Freakin «προσπάθησε να με κόψει όταν ήμουν μπροστά στις ελιές, καθώς και εγώ να της πω Sluggish Roll, ωστόσο τότε ήμουν ακριβώς όπως, καταλαβαίνετε τι; Να πάρει μια ανάσα. Ολα θα πάνε καλά.

Έτσι, την επόμενη Κυριακή καταλαβαίνετε πού να με ανακαλύψετε.

Και καταλαβαίνετε πού είμαι τώρα. Ψύχω μπροστά από τον υπολογιστή μου, μετρώντας τα δευτερόλεπτα πριν το βρεφικό βρέφος ξυπνάει.

Ελπίζω να έχετε μια υπέροχη μέρα σήμερα καθώς και μια φανταστική εβδομάδα. Ελπίζω όλοι μας να έχουμε μια υπέροχη μέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

BTW, η ομάδα σας κερδίσει χθες; Οι καρτέλες ήταν ευτυχείς να βλέπουν τους αετούς να το απομακρύνουν. Όσο για μένα, είμαι πολύ περισσότερα για τα σνακ από το πραγματικό παιχνίδι. We had hot dogs, TJ’s onion dip as well as potato chips, as well as I likewise got some frozen garlic fries from TJ’s that were alright.

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *