Uncategorized

Χτυπήστε μια νοτιοδυτική σαλάτα του Trader Joe και μετατρέψτε την στην ευκολότερη, Yummiest Taco Salad ποτέ

Εισαγωγή του νέου Karen Especial Taco Ensalada! – Τώρα με πολύ περισσότερα σπιτικά!

Ish. Σπιτικό-ish.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποιος δεν αρέσει η γεύση ενός καλού σπιτικού πιάτου; Λατρεύω σπιτικά, αλλά δεν αγαπώ αναγκαστικά πάντα να το κάνω.

Συγνώμη! Είναι αλήθεια αν και … πήρα ένα παιδί, είμαι 42 ετών και είμαι κουρασμένος.

Λοιπόν, ακόμη και πριν είχα το παιδί, ήμουν κουρασμένος, αλλά ένα πράγμα που μου αρέσει να κάνω και πάντα έχω να πάρει κάτι προετοιμασμένο, ειδικά κάτι από τον έμπορο Joe, και έβαλε το δικό μου σπιτικό, τελειοποιημένο συντονισμό σε αυτό. Μου αρέσει να φτιάχνω τα προεπιλογή γεύματα να δοκιμάσω τον τρόπο που τους θέλω, και είναι κάπως διασκεδαστικό να κάνει κάτι δικό σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Πήρα την ιδέα για αυτή τη σαλάτα από μια θέση Instagram από το Vlogger Stephanie Nicole. Δημοσίεσε μια σαλάτα Taco και η εικόνα με έκανε αδύναμη στα γόνατα. Ήθελα τη σαλάτα αμέσως, αλλά δεν ήθελα να κάνω μια δέσμη κοπής …

Έτσι ήταν καιρός να χάσετε αυτό το ish!

Όλα ξεκινούν με μια νοτιοδυτική σαλάτα του Trader Joe. Στη συνέχεια, κάνω το δικό μου ντύσιμο (πήρα επίσης τη συνταγή από τη Stephanie Nicole), προσθέστε κάποια επιπλέον φλόγα, ανακατέψτε το όλα επάνω και καταβροχθίστε.

Το έχω για μεσημεριανό γεύμα δύο φορές αυτή την εβδομάδα. Θα έλεγα ότι εξυπηρετεί δύο … αλλά, ξέρετε, μπορώ να το φάω ευτυχώς όλα μόνα μου.

Εάν αυτό ακούγεται ενθουσιασμό νόστιμο σε σας, εδώ είναι αυτό που κάνετε!

Πρώτον, ανοίξτε τη νοτιοδυτική σαλάτα του Trader Joe. Υπάρχει μια ολόκληρη δέσμη νόστιμων απολαύσεων σε αυτό, όπως τα κομμένα πιπεριές, το τυρί και το Whatnot … Συνήθως ρίχνω το κομμένο κρεμμύδι, όμως, επειδή δεν είμαι οπαδός των ακατέργαστων κρεμμυδιών στη σαλάτα μου.

Συνήθως χαλαρώω και το ντύσιμο που έρχεται με αυτό, επειδή δεν είναι ο αγαπημένος μου, και μου αρέσει να φτιάχνω τη δική μου.

Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τη σαλάτα σε ένα μεγάλο μπολ.

Στη συνέχεια, αποστραγγίστε και ξεπλύνετε μερικά οργανικά φασόλια, και προσθέστε τόσο πολυάριθμες όσο θέλετε.

Ψιλοκόψτε μερικές ντομάτες κεράσι, και ρίξτε ’em in.

Τώρα προσθέστε λίγο ψιλοκομμένο αβοκάντο και συνήθως χρησιμοποιώ ένα μισό, τότε δώστε το άλλο μισό στο Connor επειδή είναι πάντα κάτω για κάποιο αβοκάντο.

Στη συνέχεια, προσθέστε μερικά καλαμπόκι και φέτες μαύρες ελιές …

Στη συνέχεια, προσθέστε μια μεγάλη χούφτα του φανταστικού τυριού του Trader Joe Shreded Mexican Blend, ή ό, τι άλλο είδος τεμαχισμένου τυριού που θέλετε (ή έχετε στο χέρι).

Αυτός είναι ένας καλός χρόνος για να σταματήσετε και να τραβήξετε μια φωτογραφία για το «Gram», γιατί είναι αρκετά όμορφο.

Τώρα, για αυτό το επόμενο μέρος, βοηθά να διατηρήσετε ένα ανοιχτό μυαλό. Αν σας αρέσει το ντύσιμο που έρχεται με την προεπεξεργασμένη σαλάτα, προχωρήστε και προσθέστε το στο μπολ, αλλά αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι νέο, ανακατέψτε ίσα μέρη μαγιονέζα και κέτσαπ …

Μείνετε μαζί μου εδώ. Ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται ακαθάριστο αν δεν είχατε ένα κέτσαπ-mayo ντύσιμο πριν, αλλά είναι πραγματικά πολύ καλό. Είναι τρομακτικό και γλυκό σαν χιλιάδες νησί.

Στη συνέχεια, πάρτε εκείνο το ντύσιμο, ρίξτε το στη σαλάτα σας και ανακατέψτε το. Τώρα καταρρέουν μερικές tortilla μάρκες και τοποθετήστε τα στην κορυφή.

Τώρα, σερβίρετε !!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι γρήγορο και αρκετά νόστιμο.

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *