Σάββατο Surfing, 6 Ιουνίου, 2020

Happy Σάββατο!
Γεια σου φίλε! Happy Caturday. Για να ξεκινήσετε το Σαββατοκύριακο σας, εδώ είναι ένα πλάνο του Torbie Girl’s Toebeans:

Ότι ροζ toebean tho!
Το έκανα η αποστολή μου στη ζωή για να συλλάβω με ακρίβεια τα χρώματα του toebeans της σε φωτογραφίες, γιατί, αρκετά ειλικρινά, είναι pawsome. Το κάτω μέρος των ποδιών της είναι calico! Πόσο χαριτωμένο είναι αυτό!?

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μιλώντας για τα κορίτσια μου, αυτή η εβδομάδα Connor Claire είχε ένα τελευταίο “βιασύνη” με τους πρώην συμμαθητές της από την τάξη του Honeybee στο Preschool.

Coycoy με τους δασκάλους της, ποιοι είναι οι καλύτεροι.
Κρατούσαν μια αποφοίτηση κοινωνικής απόστασης για την τετραετή τάξη στο χώρο στάθμευσης οχήματος και το Gosh … είναι εξαιρετικό πόσο γρήγορα μεγαλώνουν σε αυτή την ηλικία. Όλοι φαίνονται τόσο διαφορετικοί από ό, τι πριν από μερικούς μήνες! Τα κορίτσια που είχαν μακριά μαλλιά έχουν ακόμη μεγαλύτερη τρίχα τώρα, και όλοι φαίνονται ψηλότερα.

Τα προσχολικά και τα καλοκαιρινά στρατόπεδα αρχίζουν να ανοίγουν ξανά εδώ, αλλά El Hub και ακόμα δεν είστε σίγουροι τι να κάνετε ή πώς να το χειριστείτε. Όπως πολλές οικογένειες σε όλη τη χώρα, ζυγίζουμε τους κινδύνους και τις δικές μας οικογενειακές συνθήκες. Είναι δύσκολο να σχεδιάσετε όταν υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα από τον έλεγχό σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Αναστεναγμός … απλά πάρτε τα πράγματα μια μέρα τη φορά.

Σε μια ελαφρύτερη σημείωση … Δοκίμασα μια νέα συνταγή δείπνου για λαμαρίνα ψημένα γλυκά και ξινή κεφτεδάκια και το FAM το αγάπησε. Ο Connor προσφέρθηκε ευγενικά η τεχνογνωσία του σεφ, αναμειγνύοντας τη γλυκιά και ξινή σάλτσα και κυλάει τα κεφτεδάκια! Εάν ψάχνετε για ένα εύκολο δείπνο μπορείτε να κάνετε με ένα μικρό, αυτό το τέλειο. Πολύ φιλικό παιδί!

Νόστιμος
Το πιάτο ήταν τόσο καλό που ξέχασα να πάρω ένα στιγμιότυπο εκ των προτέρων, lol! Έφαγα τα κεφτεδάκια μου με το εμπόριο κουνουπίδι του Trader Joe ανακατεύετε τηγανίζουμε, και το El Hub και το Connor το είχαν με λευκό ρύζι. Πάω να κάνω λίγο περισσότερο σήμερα και να διπλασιάσουμε τη συνταγή, ώστε να μπορώ να παγώσω μερικά για αργότερα.

Puig, η ισπανική εταιρεία πίσω από τα αρώματα Paco Rabanne, μόλις δαπανήθηκαν δολάρια 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων για να αποκτήσουν πλειοψηφία στο μακιγιάζ Charlotte Tilbury. Αναρωτιέμαι πώς αυτό θα επηρεάσει τη γραμμή, η οποία είναι ένα από τα αγαπημένα μου!

Μια σύντομη ιστορία του μακιγιάζ φαίνεται ότι ο καθοριζόμενος ροκ και μεταλλική μουσική. (Εισάγετε το κεφάλι Bang δεξιά * εδώ *.)

Ποτέ δεν σκέφτηκε ότι θα πληκτρολογήσω ποτέ αυτή την πρόταση: πώς να προσαρμόσετε τη ρουτίνα μακιγιάζ σας όταν φοράτε μάσκα προσώπου.

Αφού διάβασα αυτό το άρθρο – “Ένα αρωματικό ημερολόγιο ενός κλειδώματος” – στο New York Times, περπάτησα στο μπάνιο μου, άρπαξε το γαλάζιο της Dolce & Gabbana του El Hub και έτρεξε τον εαυτό μου με αυτό. ΧΑΧΑΧΑ! Τότε σχεδίασα τα αρώματα μου για το υπόλοιπο της εβδομάδας.

Πρέπει να κρατήσετε αρώματα στο ψυγείο;

Αν ψάχνετε να κάνετε μια μικρή ψώνια στο εγγύς μέλλον, μπορείτε να προτείνω να βάζετε ένα από αυτά τα 68 black-holded μόδα και ομορφιά μάρκες στο ραντάρ σας; Ή, ίσως μια από τις επιχειρήσεις σε αυτή τη λίστα με 25 μαύρες μονάδες ομορφιάς και μόδας;

Μην ξεχάσετε να κάνετε σελιδοδείκτη αυτή τη λίστα με 10 μαύρες εμπορικές μάρκες νυχιών, ενώ βρίσκεστε σε αυτό (σημείωση για τον εαυτό σας).

Μιλώντας για το βερνίκι νυχιών, αυτές οι μάρκες υποτίθεται ότι είναι μερικά από τα πιο ωραία γύρω.

Προϊόντα φροντίδας του δέρματος για να αποφευχθεί αν πρόκειται να παρακολουθήσετε μια διαμαρτυρία.

Πατήστε Αναπαραγωγή. Δεν θα το μετανιωσεις.

Πολλά πράγματα να μάθουν εδώ

Stevie 4 ποτέ

ΝΑΙ

Patti, είσαι πολύτιμος λίθος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Απολαύστε το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο, φίλε μου. Ελπίζω να μπορείτε να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *