Uncategorized

Παίρνω μια βιασύνη από αυτό το Coral Flush: Καλλυντικά CC + Brilliance Ombre Blush σε Coral Flush

Προσθέστε αυτό το ρουζ στη λίστα “Πράγματα της μέγιστης αξίας που πρέπει να παρακολουθήσετε το ASAP”, επειδή όλοι είμαστε όλοι Γνωρίζετε ότι το κοκκινωπό είναι υψίστης σημασίας … και κοκκινίζει ότι αρνείται να καθίσει στην κορυφή του δέρματός σας lookin ‘Όπως ένα βαρύ, κοκκινωπό χάος είναι από τη μέγιστη δυνατή σημασία.

Ναι, αυτό είναι πολύ απόλυτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το καλλυντικό CC + Brilliance Ombre Blush στο Coral Flush παίρνει εκείνο το χρόνο που κοκκινίσατε όταν είδατε το αγαπημένο σας μάγκα από μια κατεύθυνση χαμόγελο σε σας από απέναντι από το δρόμο (ναι, ας υποθέσουμε αυτό το συνέβη αυτό) και εγχέει την ουσία αυτού σε ένα κοκκινωπό πορτοφόλι με ροζ.

Το χρώμα μπορεί επίσης να περιγραφεί ως “Είμαι τόσο εκστατικός και απλά δεν μπορώ να το κρύψω!” Επειδή καείται μάγουλα χωρίς λάμψη ή λάμψη. Είναι επίσης ένα επίριστα φυσικά αναζητούν αρχαρίων και ένα μη-μακρύτερο κόσμημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Swatch Out για την επόμενη φορά που θα αναβοσβήνετε το Ulta με τον αγαπημένο σας φίλο που ενεργοποιεί μακιγιάζ. (Ορυχείο είναι ο φίλος μου Marisol … πηγαίνουμε εκεί και το αυγό το ένα το άλλο, και είναι ένα ζεστό, εκπληκτικό χάος!).

Τιμή: $ 24
Διαθεσιμότητα: Μόνιμη και διαθέσιμη τώρα σε απευθείας σύνδεση και στο Ulta
Μακιγιάζ και έφεση Βαθμολογία Blog: A +

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *