Uncategorized

Ποια είναι η λίστα επιθυμιών της Sephora VIB VIB;

Η πώληση SEPHORA VIB 15% συμβαίνει στο Meow (ανεβαίνει μέχρι τις 27 Αυγούστου)!

Ζητήστε το μυαλό θέλουν να γνωρίζουν … Τι υπάρχει στη λίστα επιθυμιών σας;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή τη φορά, η λίστα των ορυχείων περιλαμβάνει ένα μπουκέτο γοητείας από τους τυπικούς ύποπτους που σβήνω. Για παράδειγμα, εγώ “χρειάζομαι” ένα ακόμη μπουκάλι kate somerville ani bac, καθώς και ένα ακόμα αρκετά απλό υγρό στυλό ματιών, μερικά πράγματα μαλλιών, καθώς και (φυσικά) Ίδρυμα, η οποία είναι προφανώς η φτέρνα μακιγιάζ μου Αχιλλέα.

Όλα Olaplex: Όλοι που καταλαβαίνω raves για αυτό το εμπορικό σήμα, καθώς πραγματικά θέλω να δοκιμάσω όλα τα πράγματα, συμπεριλαμβανομένου του Σαμπουάν συντήρησης αριθ. 4 ($ 28), το Pebsector Hair No. 3 ($ 28), αριθ Conditioner ($ 28) καθώς και το νέο πετρέλαιο No. 7 ($ 28).

Laura Mercier Tinted Moisturizer: Το διάσημο χρωματισμένο ενυδατικό τους έχει νέα συσκευασία καθώς και μια νέα φόρμουλα, καθώς και εγώ reeeeeeally θέλω να το δοκιμάσω. Πίσω την ημέρα, το O.G. Το ένα ήταν ένα από τα συρραπτικά μου μακιγιάζ … Ερώτρω αν η νέα έκδοση είναι εξίσου καλή.

Josie Maran Vibrangy Argan Oil Foundation Fluid: Αυτή η μέση έως πλήρης προστασία υγρή βάση βρίσκεται στο ραντάρ μου για λίγο, ωστόσο συνεχίζω να αποσπάται από άλλα πράγματα, ha ha!

Shiseido Microliner μελάνι: Είμαι ερωτευμένος με την πολύ κοκαλιάρια πρόταση αυτής της στρίψιμης επένδυσης, η οποία αναμένεται να διαρκέσει πολύ καιρό, καθώς και να είναι εξαιρετική για το περιβάλλον.

Προϋπολογισμός Προϊόντα φροντίδας του δέρματος: Τόσο πολλά γυμνά οστά, προσιτά προϊόντα φροντίδας του δέρματος έχουν βγει τα τελευταία χρόνια, καθώς και τα αποθέματα Sephora μάλλον μερικά από αυτά. Είμαι εξαιρετικά περίεργος για το AHA 30% + BHA 2% 2% ξεφλούδισμα υπηρεσία από το κανονικό (μόνο 7,20 δολάρια!) Καθώς και το CHELLE LISTNIACINAMIDE ($ 6.99).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εσυ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ? Τι υπάρχει στη λίστα επιθυμιών VIB;

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *