Uncategorized

Υπάρχουν χρώματα μακιγιάζ που αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να φορέσετε;

uh … αυτό είναι mac viva glam nicki 2 κραγιόν στα χείλη μου
Ω, σίγουρα. Στην κορυφή της λίστας υπάρχουν αδιαφανή ανοιχτό ροζ / μοβ κραγιόν όπως το Mac’s Viva Glam Nicki 2.

Θέλω να πω, όταν ο τύπος UPS με είδε σε αυτό, είπε ότι έμοιαζα με τον Lil ‘Kim, και δεν νομίζω ότι αναφέρεται στη συντριβή της εποχής σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό το λέει πολύ …

Έχω επίσης μια πραγματικά δύσκολη στιγμή με τα κόκκινα σκιά ματιών, ιδιαίτερα κοκκινωπό καφέ. Με κάνουν να μοιάζω σαν να κλαίει, ή όπως έχω ανέβει πρόσφατα από τους νεκρούς.

Και έπειτα υπάρχουν ορισμένες ελαφρύτερες σκιά ματιών, όπως τα καταπληκτικά παστέλ και ελαφρά ουδέτερα, που μπορούν να φαίνονται πραγματικά Chalky στον ζεστό τόνο του δέρματος (NC42) και αδιαφανή μαύρα και σκούρα μοβ κραγιόν.

Νομίζω ότι αν ήμουν στους εφήβους μου ή 20 ετών, ίσως θα μπορούσα να φθαρώσω τα σκοτεινά κραγιόν κατά τη διάρκεια μιας από τις φάσεις μου artsy-fartsy (με ένα clingy μαύρο φόρεμα, big-@ ss χρυσά στεφάνια και μπότες μάχης, ναι!), Αλλά τώρα ότι είμαι στα τέλη της δεκαετίας του ’30, EEK! Οχι τόσο πολύ. Φοβάμαι ότι θα έλεγα ότι η Miss Havisham, αν η Miss Havisham ακούγεται δημόσιος εχθρός και Morrissey όλη την ημέρα στο σπίτι της …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νομίζω ότι κάνω καλύτερα με πλούσια χρώματα και φωτεινά τηλέφωνα. Βασικά, αν βλέπω κάτι που εργάζεται σε ένα μουσικό βίντεο Bollywood, αισθάνομαι σαν να μπορώ πιθανότατα να το απομακρύνω.

Σπάστε το για μένα, αγάπη. Υπάρχουν χρώματα μακιγιάζ που αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να φορέσετε; Τι γίνεται με τους ενοχλείς;

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *