Uncategorized

Ανακαλύψατε οποιοδήποτε είδος τροποποίησης με καταστήματα γοητείας στο λαιμό σας από το δάσος;

Θα χάσετε αυτό το σημείο!
Τόσο πολλές αλλαγές. Τεράστια πάρα πολύ. Το πλησιέστερο κατάστημα Ulta στο San Rafael είναι / ήταν λίγα μίλια νότια από μένα, καθώς και οδηγούσαμε ακριβώς κάτω από τον αυτοκινητόδρομο 101 το περασμένο Σαββατοκύριακο όταν είδα ότι το κατάστημα έκλεισε, εμφανίζεται σαν μόνιμα. Υπήρχαν τεράστιες “κλειστές” ενδείξεις στα παράθυρα. Cue glittery δάκρυα. ?

Είμαι τόσο bummed από τότε που χρησιμοποίησα για να περάσω ώρες περιπλάνηση γύρω από αυτή την τοποθεσία προ-covid. Είχαν μια φανταστική σειρά μαλλιών, καθώς και προϊόντα στυλ από υψηλότερο άκρο στον προϋπολογισμό. Ένα από τα προτιμώμενα πράγματα μου που πρέπει να κάνετε ήταν να ελέγξετε τις ετικέτες στα προϊόντα μαλλιών …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ω, καθώς και την άλλη μέρα πήρα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Spacenk δηλώνοντας ότι το κοντινό κατάστημά μου στο Larkspur κλείνει επίσης.

Σε μια συνάντηση-και-χαιρετήστε στο Spacenk πριν από λίγα χρόνια
Έκανα μια εκδήλωση μαζί τους λίγα χρόνια πίσω, καθώς και έχω μια μαλακή περιοχή για το κατάστημα αυτό καθώς και τους ατελείωτους τύπους καθώς και καλά ενημερωμένους καλλιτέχνες μακιγιάζ που εργάζονται εκεί. αληθινά ατυχές να τους δει να πάνε!

Το προτίμησή μου για να κάνουμε ότι έπρεπε να παίξει με την οθόνη του αρώματος Byredo. Θα πήγαινα καθώς και ψεκάστε κάθε μυρωδιά που είχαν στο καθένα καθώς και κάθε προσφέρεται τετράγωνο ίντσα του δέρματος στο σώμα μου, ελπίζοντας ότι θα βρω ένα νέο άρωμα για να αρέσει πολύ περισσότερο από το τσιγγάνικο νερό (αλλά, στο τέλος, Πάντα μου άρεσε το τσιγγάνικο νερό περισσότερο. Πάει σχήμα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Όσο για το Sephora, το πλησιέστερο για μένα σε vintage βελανιδιές εδώ στο Novato έχει κλείσει για μήνες. Όπως, στην πραγματικότητα επιβιβάστηκε έτσι ώστε να μην μπορείτε ακόμη και να κοιτάξετε ακόμη και τα παράθυρα. Πιστεύω ότι η τελευταία φορά που ήμουν σε αυτό το κατάστημα ήταν είτε Ιανουάριος είτε Φεβρουάριος. Έχω αγοράσει μερικά πράγματα από τη Sephora επειδή τότε, ωστόσο δεν έχω πάει σε ένα φυσικό κατάστημα Sephora σε πολύ καιρό … Ερώω τι μοιάζουν τώρα χωρίς τους δοκιμαστές. Θα φοβόμουν να αγγίξω τίποτα; Είναι τρελό για μένα να πιστέψω όλες τις εποχές που κάθισα σε μια καρέκλα στο Sephora, ενώ ένας καλλιτέχνης μακιγιάζ μου έδειξε ένα νέο προϊόν ή μου δίδαξε μια νέα τεχνική.

Όπως είπα, μεγάλες προσφορές τεράστιας γοητείας (και άλλων) αποθηκεύουν τροποποιήσεις με αυτόν τον τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι λέτε στο λαιμό σας στο δάσος; Ακριβώς πώς έχει η Charm (και η μη ομορφιά) αγορά λιανικής αγοράς μεταβληθεί μέχρι στιγμής φέτος όπου είστε;

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *