Uncategorized

Νέα μαλλιά! (2021 Φεβρουαρίου)

Φρέσκο ​​ψιλοκομμένο!
Τελικά πήρα τα μαλλιά μου κομμένα ψιλοκομμένα, και Ω, το gosh μου! – Η ανακούφιση είναι παλιά! Αφού μεταφέρουν αυτό που αισθάνθηκε σαν ένα υγρό σκύλο 10 λιβρών στο κεφάλι μου, επειδή νωρίς το περασμένο έτος, νιώθω σαν ένα εντελώς νέο άτομο. Φυσικά, διανοητικά, συναισθηματικά, πνευματικά. Όλες τις λέξεις “Lly”. Ένιωσε ότι είναι τρομακτικό να ξεφορτωθεί ο δείκτης του 2020 για μένα.

Βρήκα ένα σαλόνι ομορφιάς στην περιοχή μου που παρέχει εξωτερικές περικοπές και έκανα ένα ραντεβού με ένα gal που ονομάζεται Ariana Benoit (το βρήκε μέσα από μια τοπική ομάδα μητέρων στο Facebook).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα από τα μέλη της ομάδας δημοσίευσε μια εικόνα του στρωματοποιημένου λόφου της, αφού η Ariana το είχε κόψει, και φαινόταν τόσο ευχαριστημένος και χαριτωμένος. Πάντα παίρνω λίγο νευρικό όταν οι στυλιστές δεν έχω πάει πριν κόψω τα μαλλιά μου επειδή έχω τόσο πολυάριθμες κακές περικοπές. Επιπλέον, πανδημία. Αλλά έπρεπε να κάνω κάτι επειδή το βάρος από τα μαλλιά μου μου έδωσε πονοκεφάλους κάθε μέρα.

Παρόλο που όλοι ήταν καλυμμένοι και πήραν προφυλάξεις, για να μειώσω το χρόνο θα έπρεπε να είμαι στην καρέκλα, το σαλόνι ομορφιάς πρότεινε να πλύνω τα μαλλιά μου στο σπίτι και να φτάσω στο ραντεβού με το υγρό, έτσι αυτό έκανα . Επίσης, κάθισα και φορούσα τα γυαλιά μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Έφερα μαζί μου μια ζευγάρι από φωτογραφίες έμπνευσης μαζί μου, με την ιδέα ότι θα κρατούσα τα μαλλιά μου εδώ και τώρα.

Αλήθεια, είμαι λίγο έξω από το μυαλό μου πρόσφατα (νομίζω ότι έχω χτυπήσει το πανδημικό τοίχο, το Le Sigh), και παρόλο που ήμουν στον πειρασμό να την ζητήσω να το κόψει, δεν ήθελα Κάνετε τίποτα πολύ ακραία. Πιθανώς δεν είναι η καλύτερη ιδέα να κάνετε μεγάλες αλλαγές όταν δεν αισθάνεστε συναισθηματικά πολύ ισχυρή, ξέρετε;

Η Ariana πήρε πραγματικά το χρόνο να δει πού ήθελαν φυσικά τα μαλλιά μου, στη συνέχεια με οδήγησε μέσα από αυτό που ρεαλιστικά θα ήταν και δεν θα έκανε. Πρότεινε να επιλέξει ένα bridget bardot-style κομμένο με κτυπήματα κουρτίνας, ώστε να μπορώ να διατηρήσω το μήκος, αλλά να ρίξει το βάρος. Η κουρτίνα κτυπήματα θα επιτρέψει επίσης κάποια απαλότητα γύρω από το πρόσωπό μου για όταν πρέπει να ρίξω τα μαλλιά μου πάνω σε ένα κουλούρι ή μια αλογοουρά (που είναι συχνά).

Πολλά στρώματα και κουρτίνα κτυπήματα
Ήθελα κάποια απαλότητα γύρω από το πρόσωπό μου για τις ημέρες που φορούσα τα μαλλιά μου επάνω.
Αλογοουρά δράση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είμαι πραγματικά ευχαριστημένος με το πώς αποδείχθηκε, και σχεδόν αισθάνομαι σαν τον εαυτό μου και πάλι. ?

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *