Uncategorized

Οι εκπλήξεις ομορφιάς

ως Forrest Gump φημισμένα είπε, η ζωή είναι σαν ένα κουτί σοκολάτας? Ποτέ δεν καταλαβαίνετε τι θα πάρετε, καθώς αισθάνομαι ότι αυτό είναι 100% η μέθοδος είναι στην ομορφιά, καθώς – αφού έχω μακιγιάζ / μαλλιά / νυχιών ενθουσιώδης τώρα, τι, ένα δισεκατομμύριο χρόνια; – καθώς και επανειλημμένα σοκαρισμένος από τα πράγματα που συμβαίνουν.

Μια (συγκλονιστικά) τριχωτή κατάσταση

Δεν μπορώ καν να αρχίσω να εξηγήσω ακριβώς το πώς επανειλημμένα έκπληκτος ότι είμαι από τις τροποποιήσεις που σχετίζονται με τα μαλλιά για το άτομό μου τα τελευταία 10 χρόνια. Οι απρόβλεπτες τρίχες με ρίχνουν για έναν βρόχο πολλές φορές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από πού να αρχίσω…

Εντάξει, καλά, για την πρώτη φορά ποτέ, έχω τώρα μεγαλύτερες τρίχες μύτης, καθώς και μερικές φορές πρέπει να κόψω τα όσα, τα οποία ποτέ δεν έπρεπε να κάνω όταν ήμουν νεότερος.

Ω, καθώς και η δομή του Wiry των γκρίζων που μεγαλώνουν στο κεφάλι μου; Είμαι αστείο ότι κάθε φορά που βλέπω ένα από αυτά τα μανταλάκια Noodle Ramen Noodle, ένα άτακτο γατάκι εισέρχεται σε μια ζωή της Feline Lady, ha ha!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Επίσης, στην ταξινόμηση των εκπληκτικών εξελίξεων των μαλλιών, υπήρξε η τριχόπτωση που βίωσα σύντομα μετά τη γεννήθηκε η Connor. Θέλω να πω, περίμενα να χάσω κάποια μαλλιά, αφού είχα ακούσει πολλά για αυτό πριν γεννηθεί η Connor, ωστόσο ήμουν σοκαρισμένος από το ποσό καθώς και ακριβώς πώς βγήκε σε συστάδες!

Επίσης, εκπληκτικό: ότι οι τρίχες στους ναούς μου ποτέ δεν ανακτήθηκαν. Μέχρι σήμερα η περιοχή είναι αισθητά λεπτότερη.

Ποτέ δεν καταλαβαίνετε τι θα πάρετε.
Ένα άλλο πράγμα που σχετίζεται με την εγκυμοσύνη: χωρίζοντας τα νύχια. Ακριβώς πριν ανακαλύψω ότι ήμουν pregs με τον Coywolf, παρατήρησα ότι τα νύχια στα δάχτυλά μου καθώς και τα δάκτυλα ήταν χωριστά, που ποτέ δεν είχε συμβεί πριν. Ήταν μια από τις πρώτες ενδείξεις που μου είπαν ότι κάτι ήταν επάνω!

Το Bronzer είναι BAE

Μακιγιάζ-σοφός, υπήρξαν τόσες πολλές εκπληκτικές εξελίξεις, ωστόσο μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις για μένα βρήκαν τη δύναμη του Bronzer.

Δεν άρχισα πραγματικά να χρησιμοποιήσω το Bronzer μέχρι το 2013, πριν από την οποία πίστευα ότι ήταν μια άχρηστη προσπάθεια, αφού είμαι ήδη σχετικά μαύρισμα, ωστόσο, άρχισα τελικά την τεράστια προσφορά όταν άρχισα να το χρησιμοποιήσω.

Ahhhh! – Όπως, είδα το φως του γιατί οι άνθρωποι σαν τον Bronzer τόσο πολύ. Προσθέτει αυτό το υπέροχο άγγιγμα του χρώματος στη συμφωνία σας με αυτό φαίνεται εξαιρετικά φυσικό αν δεν το τρελαίνετε με αυτό (που έκανα για λίγο εκεί).

Αλλά, ναι, βρήκα κατά μήκος της μεθόδου που είμαι πραγματικά ένας άνθρωπος Bronzer.

Επίσης, μόλις πρόσφατα διαπίστωσα ότι δεν μου αρέσει το concealer όσο χρησιμοποίησα. Άρχισα να το παρακάμψω σε κάποιο σημείο κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους, καθώς και τώρα δεν ενοχλεί καν τις περισσότερες φορές (εκτός αν έχω μια άγρυπνη νύχτα).

Ya καταλάβετε τι; Δεν το χάσω, καθώς και αυτό με φέρνει ακραία χαρά, όχι μόνο επειδή δεν τη χρησιμοποίησα εξοικονομεί χρόνο, ωστόσο ήθελα να αισθάνομαι σαν να φαίνω νεότερος όταν αποφεύγω. Απλά δεν μπορώ να φορέσω αυτό το πολύ προϊόν κάτω από τα μάτια μου τώρα (έκπληξη!). Πιστεύω ότι με γερνάει.

Ένα ανοιχτήρι μάτι

Ω! — one more huge surprise has been finding just exactly how well lash serums work. For years, I believed they were mainly hope in a jar (or hope in a tube), however then I started utilizing one, as well as I converted.

So, yeah, beauty surprises! They’re all around us.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

If ya feel like it, please share some things that have shocked you about beauty. Was it toe hair? Was it a product you didn’t expect much from that ended up blowing your mind? ενημέρωσέ με!

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *