Uncategorized

Όταν πηγαίνετε έξω για την πρώτη φορά μέσα, όπως και χρόνια …

κοίταξε τη βρώμικη ντουλάπα μου το πρωί από αύριο το βράδυ πηγαίνω για την πρώτη φορά σε ένα δισεκατομμύριο χρόνια! Εξαιρετικά γρήγορα συνειδητοποίησα ότι η μικρή υποτομή που είχε, ταυτόχρονα στη ζωή μου, έχει δεσμευτεί για να “βγάλει έξω ρούχα”, έχει εξαφανιστεί.

Ομοφυλόφιλος!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν καταλαβαίνω πότε εξαφανίστηκε ή πού πήγε, ωστόσο έχει φύγει. Έτσι δεν καταλαβαίνω τι θα φορέσω, που φαίνεται να είναι ένα επαναλαμβανόμενο στυλ στη ζωή μου αυτές τις μέρες …

Οι καλοί φίλοι μου Ναμάν, η Cindy καθώς και να συναντήσετε αύριο το βράδυ για να βγούμε έξω χορό, το οποίο χρησιμοποιήσαμε να κάνουμε μαζί όλη την ώρα πίσω την ημέρα (ακόμη και οι τάξεις χορού hip-hop μαζί). Τις περισσότερες φορές ήταν η τοποθεσία λίγο τρύπημα σε τοίχο που έπαιξε πραγματικά μεγάλη μουσική, καθώς και θα χορεύσαμε τα άκρα μας για ώρες, καθώς και απλά ιδρώτα. Το. Εξω.

Ήταν σαν την εκδοχή μας της Soulcycle πριν από την Soulcycle ήταν κάτι, εκτός από ένα τέλος καλύμματος $ 5 καθώς και δωρεάν ποτήρια νερό στο μπαρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Ποτέ δεν χρησιμοποίησα τίποτα τόσο κομψό ή σκανδαλώδες. Συνήθως χρησιμοποίησα παντελόνια φορτίου (κλιπ) ή παντελόνια adidas – βασικά, μπαγκού παντελόνι, μια κορυφή δεξαμενής αποθήκευσης καθώς και ένα ζευγάρι παπούτσια shell-toe.

Έτσι, όπως ένας από τους χορευτές φόντου σε αυτό το Mariah Carey Video …

Επιθυμώ ότι κατάλαβα όπου όλα αυτά τα παντελόνια φορτίου πήγαν … Έχουν φύγει, μωρό, φύγει! Έγραψα την ομαδοποίηση της ομάδας για να δηλώσω ότι πιθανότατα θα καταλήξει να καταλήξω στη χρήση αυτού που φοράω στην τάξη spin, ωστόσο τώρα που πιστεύω γι ‘αυτό … μαύρες κεφαλές μεγάλης μέσης καθώς και ο θόρυβος του πρίγκιπα μου σαν μια νόμιμη επιλογή.

Ίσως αν προσθέσω στεφάνια, τα “Σαββατοκύριακα δουλειές” μου “σαρκοέλια”, καθώς και ένα σακάκι faux-δερμάτινο, μπορώ να το κάνω σκόπιμο; I Dunno … Δεν είμαι πραγματικά τόσο ενδιαφερόμενος, ωστόσο είναι απλά αστείο για μένα ότι χρησιμοποίησα ότι έχω ένα μέρος της ντουλάπας μου αφιερωμένες στις περιπέτειες νύχτες του Σαββάτου, καθώς και τώρα έχω ένα τμήμα αφιερωμένο σε μαύρο καθώς και γκρίζες κορυφές που Αποκάλυψη φρεάτιο γούνας αιλουροειδών.

Όσο για το μακιγιάζ … κορίτσι, καταλαβαίνετε ότι πήρα αυτό που καλύπτεται. ? Δεδομένου ότι περιμένω να ιδρωθεί για ώρες, καθώς και ο χώρος θα είναι σκοτεινό, δεν θα κάνω καν αυτή πολύ προσπάθεια. Απλά ιδρώτες απόδειξη των βασικών.

Τα φρύδια – Mac Brow Sculpt καθώς και το όφελος Αφαιρέστε το γέλι

Αδιάβροχη μάσκαρα – Mac σε πρόσθετη διάσταση αδιάβροχη

Μαύρη υγρή επένδυση – Tom Ford, Obs

Χείλη – ίσως ένα φωτεινό υγρό κραγιόν (ζεστό ροζ;) από τότε που έχω κνησμό να φορέσει στο ματ με παρόμοιο (ένα από τα mac vintage mattes), ωστόσο μπορώ να πάω απλά με Mac αμείλικτα κόκκινο, αφού είναι ένα από τα αγαπημένα μου, καθώς και εγώ δεν το φοράω αρκετά.

Το δέρμα – πιθανότατα θα κάνω λίγο λίγο mac pop longwook κάτω από τα μάτια μου, ωστόσο αυτό είναι αυτό … ¶, ίσως, ίσως μερικοί, καθώς και σώμα. Θα δούμε. Καταλαβαίνω ότι και οι δύο μπορούν να αντέξουν τις νόμιμες καταστάσεις ιδρώτας.

Δεν μπορώ να περιμένω! Ψάχνω μπροστά το. Πάμε σε αυτή την τοποθεσία δεν έχω ονομαστεί ποτέ δημόσια έργα στο sf, καθώς και το ύφος του βράδυ είναι η παραδοσιακή νύχτα hop νύχτα, όπου ένα dj θα παίζει χτυπήματα hip-hop από το 1979-1999 (ξέρω, τόσο συγκεκριμένο), οπότε θα πρέπει να είναι διασκεδαστικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γεια σου, ξέρετε, αν μπορώ να δείξω μόνο σε πιτζάμες, θα είναι ένα σημαντικό επίτευγμα, lol!

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *