Uncategorized

Πώς σας αρέσει να φορέσετε την αλογοουρά σας;

Rockin ‘μια κλασική αλογοουρά ενώ περπατώντας Sir Tabs (Νομίζω ότι αυτό ήταν Τελευταίο άνοιξη … ή τρία hairstyles πριν)
Εξαρτάται από την κατάσταση, όπως, αν κάνω ένα για ευθεία άνεση, ήθελα να τρέχω, τότε θα πάω με το κλασικό πόνι – τράβηξε πίσω, με το ύψος στη μέση του κεφαλιού μου προς την πλάτη , περίπου πάνω από τα αυτιά μου.

Είναι η παλιά αποδοτική κατάσταση που παίρνει τα μαλλιά από το πρόσωπό μου και, όταν τα μαλλιά μου εκτείνεται πέρα ​​από τους ώμους μου, το κρατάει από το κτυπώντας στη σχάρα μου … που παίρνει πραγματικά ενοχλητικό μετά από λίγα μίλια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εάν υπάρχει ένα πράγμα που έχω μάθει για το τρέξιμο είναι αυτό: η τοποθέτηση της αλογοουράς είναι όλα.

Και όταν δεν τρέχω, μερικές φορές θα πάω με ένα πιο στυλ πόνι, όπως πραγματικά ψηλά στο κεφάλι μου με ένα pouffy, βρώμικο ουρά και τα μαλλιά στο μπροστινό μέρος και τις πλευρές του κεφαλιού μου εντελώς κούνησε (διασκέδαση γεγονός: Έχω παρατηρήσει ότι όταν φορούσα τα μαλλιά μου σαν αυτό επίσης λειτουργεί ως μια ανύψωση προσώπου, παράξενο!).

Δεν φορώ κάτι τέτοιο, όμως, γιατί μερικές φορές μου δίνει έναν πονοκέφαλο … και είναι ένας πόνος για να κρατήσει όλες τις αδέσποτες τρίχες μωρών γύρω από το μέτωπό μου στη θέση του.

Πιο τυπικά από ό, τι όχι, θα φορέσω ένα ανατραπές, βρώμικο χαμηλό πόνυ που τράβηξε στα αριστερά όπου αφήνω τις αδέσποτες τρίχες να πετάξουν και να κάνουν ό, τι θέλουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Hooray για σκόπιμα βρώμικα / boho-στυλ μαλλιών! Θα ρίξω ένα 40 βιταμινών νερό στο πεζοδρόμιο αν βγαίνει ποτέ από το στυλ.

Ποιο είναι το προτιμώμενο πόνι σου; Υψηλή ή χαμηλή; άνετα στο πλάι ή το νεκρό κέντρο; το μισό, το μισό κάτω; Ας μιλήσουμε ponytails σήμερα το πρωί.

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *