Για ροζ χρυσή καλοσύνη, υπάρχει η μπάρα Kristin Perry, καθώς και τα σκουλαρίκια αλυσίδας καθώς και το Dainty Rock κρεμαστό κόσμημα

Αγαπητέ 2013,

Ευχαριστούμε για την αναζωογόνηση του αυξημένου χρυσού από τα βάθη της αφάθησης καθώς και την ώθηση του πίσω στο mainstream μεταλλικό προβολέας μετάλλων.

Σ’αγαπώ. υποδείξτε το,

K-money

Έχουν περάσει δύο ολόκληρα χρόνια, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο αυξημένος χρυσός επέστρεψε επίσημα καθώς και κατέληξε να είναι ένα πράγμα για άλλη μια φορά (gosh, ο χρόνος μύγες!), Καθώς και το μοτίβο είναι ακόμα στη ζωή καθώς και το κλοτσιές.

Σκέφτηκα ότι ήταν ένα από αυτά τα πρότυπα που τελικά θα φθαρεί, καθώς και ίσως, όμως, από τώρα, είμαι ακόμα σε αυτό. Μου αρέσει ακριβώς πώς κοιτάζει στο δέρμα μου, καθώς και είναι ουδέτερο επαρκές για να φορέσει με σχεδόν οτιδήποτε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τον τελευταίο καιρό ήμουν όλοι για αυτά τα κομψά αυξημένη χρυσή μπαρ, καθώς και τα σκουλαρίκια αλυσίδας ($ 18) καθώς και αυτό το κομψό κρεμαστό κόσμημα βράχου από τον La-Based Indie Designer Kristin Perry. Μου αρέσει ότι φαίνονται σχετικές, σχεδιασμένες-σοφοί, ωστόσο δεν είναι τόσο απολύτως ταιριάζουν.

Αυτά τα μπαρ καθώς και τα σκουλαρίκια αλυσίδας (δεν είναι ανοξείδωτο χάλυβα σε έναν αυξημένο χρυσό τόνο) είναι το πιο πρόσφατο αξεσουάρ μου. Το μπροστινό όσο και το πίσω μέρος συνδέονται με μια μικρή αλυσίδα, η οποία είναι τύπος ιδιοφυΐας. Ίσως δεν θα χάσω πραγματικά αυτά (χτυπήματα στο ξύλο). Ορκίζομαι, μπορώ να χάσω κοσμήματα μόδας ακόμα και όταν κάθομαι μόνο στο γραφείο μου … είναι η δύναμη του υπερήρωού μου.

Μου αρέσει ακριβώς πώς ακριβώς η αλυσίδα κρέμεται καθώς και φαίνεται σαν ένα μικροσκοπικό στεφάνι. ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟΣ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Τόσο η μπάρα όσο και τα σκουλαρίκια αλυσίδας καθώς και το κομψό κρεμαστό κόσμημα είναι $ 18 το καθένα, καθώς και μπορείτε να τα ανακαλύψετε τώρα στο διαδίκτυο στο Kristinperry.com.

Ενώ είστε εκεί, επιθεωρήστε το υπόλοιπο κόσμημα της Kristin. Εγώ απλώς λατρεύω τα πράγματα της! Πιστέψτε ότι “Kate Spade πηγαίνει στην Coachella”. Έχω πολλά κομμάτια καθώς και τα φορούν πολλά.

Στην πραγματικότητα, το παιδικό μου βρέφος που πιθανότατα χρησιμοποιεί τα κοσμήματα μόδας της Kristin πολύ περισσότερο από ό, τι κάνω, ωστόσο αυτό είναι μόνο από τότε που καταλαβαίνω πολύ καλύτερα από το να απορρίψω τις καρτέλες όταν θέλει κάτι …

Είναι άδικο να απορρίψετε ένα diva όταν αφορά το κόσμημά του.

Καρτέλες χρησιμοποιώντας το “Kristin Perry Webbed σε τυρκουάζ κολιέ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε άλλες ειδήσεις, τι είσαι τόσο πολύ όσο απόψε; Είναι εξαιρετικά ζεστό εδώ ιδανικό τώρα, έτσι ώστε το μόνο που μπορώ να πιστέψω είναι μια κλιματιζόμενη ταινία. Ή ίσως δείπνο. Ή Ίσως να πάρω ένα ψωμί γαλλικού ψωμιού, να πάρετε τις φρέσκες ντομάτες καθώς και να μισθώσετε μια κίνηση στην καναπέ. Χμμ … Συχνά είναι οι απλές αποφάσεις που είναι δύσκολες. Δεν είναι αυτό παράξενο;

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *