Uncategorized

Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγες όλα σε μια πώληση γοητείας και τι αγοράσατε;

καλά … αυτό συνέβη ακριβώς
Δεν είναι εύκολο να μεταφέρετε περίπου 15 μπουκάλια λοσιόν εργασίας μπάνιου & σώματος …

Εντάξει, 14 μπουκάλια λοσιόν και ένα μπουκάλι πλυντήριο σώματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλά δεν είναι εύκολο να περπατήσετε γύρω από το εμπορικό κέντρο και να πιείτε το τσάι σας Boba ενώ είστε που τραβάτε γύρω από όλα αυτά τα πράγματα. Μπορώ να σας πω πολλά!

Την τελευταία φορά που πήγα όλα σε μια πώληση γοητείας ήταν η περασμένη Κυριακή όταν αυτές οι λοσιόν συνέβησαν. Βλέπετε, πήγα στο εμπορικό κέντρο για να πάρω ένα τσάι boba στο γήπεδο τροφίμων, αλλά τότε ακούσια περιπλανώμενα στο μπάνιο και το σώμα που σκέφτονται ότι θα σπρώξω γρήγορα ένα ζευγάρι κεριά, πλένουν τα χέρια μου στο νεροχύτη τους, βάλτε μερικά Χειροποίητο απολυμαντικό και να είστε στο χαρούμενο τρόπο μου, αλλά δυστυχώς … Αυτό δεν κατέβηκε, επειδή η B & BW έχει μια εκπληκτική πώληση καλύτερη τώρα.

Ορισμένες από τις μυρωδιές τους (λοσιόν, πλύσεις σώματος και σπρέι) είναι 50-75% έκπτωση. Πήρα πολλές από τις λοσιόν σε αυτή την τεράστια εικόνα στην κορυφή για $ 3 το καθένα (συνήθως είναι 12,50 δολάρια!), Οπότε είναι μια πραγματικά καλή συμφωνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Ζήτησα έναν από τους συνεργάτες πωλήσεων και είπε ότι η πώληση βρίσκεται σε εξέλιξη έως τις 3 Ιουλίου.

Anywho, άρχισα να παίρνω μερικές λοσιόν για τον εαυτό μου (Tiki Mango Mai Tai και Aloha καταρράκτη ορχιδέα) και ένα μπουκάλι πλυντήριο σώματος για το El Hub … αλλά στη συνέχεια έγραψα τη μητέρα μου και ήταν σαν, “hey, κορίτσι! Θέλετε να σας πάρω ένα μπουκάλι λοσιόν στο Bath & Body Works; Είναι στην πώληση για τρία δολάρια το καθένα! ” Και ήταν σαν, “Θέλω 12! και ο πατέρας σου θέλει ένα. ” ΧΑΧΑΧΑ!

Είναι επειδή σχεδιάζουν να κάνουν ένα ταξίδι στις Φιλιππίνες αυτή την πτώση, και αν είσαι Φιλιππίνων, είμαι βέβαιος ότι το ξέρεις αυτό, αλλά όταν επιστρέφετε στο σπίτι στα νησιά, υπάρχει ένα πολιτιστικό πράγμα όπου γεμίζετε ένα ζευγάρι από μεγάλα κουτιά από χαρτόνι, τα οποία ονομάζονται κουτιά Balikbayan, με πράγματα όπως σνακ τρόφιμα, ρούχα, προϊόντα γοητείας, παιχνίδια, κλπ. Και φέρτε μαζί του μαζί σας για να δώσετε στους συγγενείς σας πίσω στο σπίτι.

Έτσι η μητέρα και ο πατέρας μου γεμίζουν τα κουτιά τους καλύτερα τώρα και οι λοσιόν θα είναι για τις αδελφές της μαμάς μου. Επιπλέον, μόλις πήρε πραγματικά ενθουσιασμένη πάνω από την πώληση $ 3. Είναι μια κυρία που αγαπάει μια καλή συμφωνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εσυ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ? Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγες όλα σε μια πώληση γοητείας και τι αγοράσατε;

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *