Uncategorized

Απαιτούμενη ανάγνωση για τον Μάιο: Ο νέος έμπορος Joe’s Fearless Flyer

Έτσι, γελάτε αν θέλετε. Αυτό είναι καλό από μένα! Ωστόσο, μου αρέσει όταν ένα νέο ατρόμητο φυλλάδιο είναι διαθέσιμο στο ταχυδρομείο. Χθες το βράδυ έπρεπε να επιλέξω μεταξύ του νέου εμπορίου Joe του ατρόμητου φυλλαδίου, γνήσια απλή, έκκληση καθώς και νάιλον για την ανάγνωση του ύπνου, καθώς και εγώ επιλέξαμε τον ατρόμητο φυλλάδιο (φυσικά!).

Um … καλύτερη ανάγνωση του ύπνου ποτέ;! Δεδομένου ότι πότε ήταν η τελευταία φορά που ονειρευτήκατε για προεπιλογή gyro meat; FO ‘REALS, ο ατρόμητος φυλλάδιο θα το κάνει αυτό στο ya.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ω, καθώς και επίσης, ο έμπορος Joe’s είναι η τοποθεσία που θα πάτε τώρα για προϊόντα χαμηλού κλειδιού, οικονομικά προϊόντα γοητείας. πίστεψέ το. Έχουν ένα νέο οργανικό λαδιό Argan, καθώς και μόνο $ 6,99 για 1,7-Oz. Μπουκάλι (ένα μπουκάλι του λαδιού Argan του Josie Maran στο Sephora είναι $ 48 για το ακριβές μέγεθος).

Παρεμπιπτόντως, καταλάβατε ότι παίρνουμε το Argan Oil αυξάνοντάς το από τους πυρήνες μέσα στο φρούτο του δέντρου Argan; Εκτός από αυτό για να φτάσετε στους Kernals, ο καρπός είναι συνήθως ξεφλουδισμένος καθώς και ραγισμένα με το χέρι;

Ναι, αφού προφανώς δεν μπορούσαν να πάρουν τους τερματιστές να το κάνουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Τα πράγματα που ανακαλύπτετε από τον ατρόμητο φυλλάδιο!

Σε άλλες ειδήσεις, η TJS διαθέτει επίσης ένα νέο εσπεριδοειδές πλυντήριο σώματος που έγινε από τον “εξαιρετικά καλά σεβαστό κατασκευαστή υψηλής ποιότητας προϊόντων φροντίδας γοητείας υψηλής ποιότητας, των οποίων τα προϊόντα προσφέρουν για πολύ υψηλότερο κόστος σε άλλους λιανοπωλητές”;

Γεια σας, μυστηριώδης! Χρωματίστε μου intrigued …

Θα ήθελα οσμή την επόμενη φορά που θα πάω στο TJs καθώς και να δω αν μπορώ να καταλάβω ποιος το κάνει. Δηλαδή, αν η μύτη μου βρίσκεται ξανά στην αγορά εργασίας. Είμαι είτε φοβερές αλλεργίες, είτε εξακολουθούν να υπάρχουν υπολείμματα του ψυχρού που είχα την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο οι αισθήσεις μου οσμής καθώς και η γεύση εξακολουθούν να είναι εντελώς έξω από το χτύπημα.

Ω! ναι! καθώς και οι TJs εξακολουθούν να φέρνουν τροφή. ΧΑΧΑΧΑ! Έκανα μια μακροχρόνια διανοητική λίστα χθες το βράδυ όλων των νέων πραγμάτων που θέλω να δοκιμάσω, ξεκινώντας από τις σπείρες καρότου (δηλώνει ότι μπορείτε να τους υποχωρήσετε για ζυμαρικά).

Θέλω επίσης να δοκιμάσω το μεξικάνικο στυλ καβουρδισμένο καλαμπόκι, το Sriracha θαλασσινά Potstickers με γαρίδες και καβούρια (Yummers !!!!!!), καθώς και αν και φαίνεται σαν 10 επιπλέον λίρες σε ένα μπολ, το Pepperoni Pizza Mac & τυρί .

Όποιος συνθέτει αυτό το πράγμα είναι ξεκαρδιστικό! Τώρα θέλω να πάρω μια τεράστια τσάντα ντομάτας, να χρησιμοποιήσω την τσάντα ως πορτοφόλι, καθώς και να δημοσιεύσει μια φωτογραφία στο Instagram.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είστε όλοι παγιδευμένοι στο πιο πρόσφατο ατρόμητο φυλλάδιο; Τι φαίνεται υπέροχο;

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *