Προϊόν Spotlight: Ηλεία Balmy Απόχρωση Ενυδάτωση Lip Balm σε Runaway

Σοβαρά, ένα από τα καλύτερα “Πέταξε καθώς και να πάει” Χειροποίητα χρώματα!
Εάν έχετε οποιοδήποτε είδος σχεδίων για να ξεκινήσετε τις διακοπές σας να αγοράζετε νωρίς, φίλη, θα υποστηρίξω το 100%! Αυτή τη στιγμή είμαι σε ένα λάκτισμα όπου κάνω τα πράγματα της Hella νωρίς, όπως στο Waaaay πριν τελειώσουν, καθώς και εγώ απλά όπως αυτό (περισσότερο σε λίγα).

Επιστρέφοντας στις αγορές διακοπών … Μπορώ να σας προτείνω να αρχίσετε με αυτόν τον γοητευτικό αριθμό bit από την Ηλεία για τους φίλους σας καθώς και τους συναδέλφους λάτρεις μακιγιάζ; Μου αρέσει τόσο πολύ το έχω δώσει ως δώρο γενεθλίων δύο φορές, καθώς και εγώ ήδη εννοώ να το βάλω σε μια αποθήκη Χριστουγέννων ή δύο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Balmy Tint ενυδάτωση του βάλσου χείλους στο Runaway ($ 28) είναι ένα ουδέτερο ρόδινο γυμνό με μια κρεμώδη επιφάνεια καθώς και λεπτή λάμψη. Είναι πολύ πιο χρωματισμένο από πολλά βάλσαμα χείλη όσο λιγότερο έντονη από ένα κανονικό κραγιόν, καθώς και καταλαβαίνετε τι; Είναι απολύτως μαγευτικό καθώς και απλά τόσο απλό να φορέσει. Το έχω χρησιμοποιήσει σε όλες τις συναντήσεις εργασίας μου τις τελευταίες μέρες … Έχουν περάσει τέσσερα; Ή ήταν πέντε; Σοβαρά, έχω χάσει τον αριθμό. Δεν κατάφερα να θυμηθώ ότι η συνεργασία με άλλους ανθρώπους υποδεικνύει μια ολόκληρη συνάντηση Lotta. Ευτυχώς, αυτό το χείλος βάλσαμο φαίνεται φανταστικό στο cam, καθώς και στην γνήσια ζωή, καθώς το έχω χρησιμοποιήσει έναν τόνο!

Είναι ελαφρύ ακόμα ενυδατικό, έτσι τα χείλη μου αισθάνονται υπέροχα όταν το χρησιμοποιώ, καθώς και εγώ όπως η γεύση του ελαφρού βανίλιας καθώς και το άρωμα. Ολόκληρη η Vibe είναι εξαιρετικά άνετα, όπως τα τεντωμένα παντελόνια, εκτός από … τα χείλη σας.

Και το χρώμα; Τώρα, αυτό μπορεί να θόρυβο ακαθάριστο, ωστόσο για κάποιο λόγο, όπως τα χρώματα των χειλιών που είναι ακριβώς το ίδιο χρώμα με τα ούλα μου! Παράξενη, ξέρω, ωστόσο “gummy ροζ” φωτίζουν το πρόσωπό μου. Είναι εξαιρετικά τα χείλη μου – αλλά καλύτερα, καθώς λείπει ότι αυτή η συγκεκριμένη σκιά θα λειτουργήσει σε μια μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων του δέρματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Είμαι ακόμα ένα NC42 στο Mac, παρεμπιπτόντως.
Κατάργηση, ονομάζεται βάλσαμο για τα χείλη, η οποία πιστεύω ότι το κάνει θόρυβο λίγο λιγότερο εκφοβιστικό καθώς και πολύ πιο προσιτό από ένα πλήρες κραγιόν. Σίγουρα, είναι λιγότερο έντονη από κάτι πλήρους κάλυψης όπως η Stila Beso, ωστόσο, όταν το μόνο που θέλω είναι μια γρήγορη αφή, θα πάρω το Runaway πάνω από το Beso οποιοδήποτε είδος ημέρας της εβδομάδας από τότε που χρειάζεται λιγότερη ακρίβεια.

Αγόρασα το Runaway στη Sephora από τότε που ήθελα την επιλογή να το επιστρέψω, ωστόσο την επόμενη φορά που πιστεύω ότι θα πάω στην ιστοσελίδα της Ηλείας. Άκουσα ότι είχαν μια πώληση μαύρης Παρασκευής πέρυσι με 20% από τα πάντα. Αν το κάνουν ξανά, θα είμαι εκεί.

Εντάξει, οπότε, πίσω για να κάνουμε πράγματα, καθώς και να δείξει νωρίς … είναι το νέο μου προτιμώμενο πράγμα σε ολόκληρο τον κόσμο! Τον τελευταίο καιρό, έχω δείξει όσο οι επισκέψεις 15-20 λεπτά νωρίτερα – από την πτώση του Connor off στο σχολείο, να πηγαίνετε σε συναντήσεις, να δείξουμε σε σχολικές εκδηλώσεις – καθώς και ο κόσμος μου αλλάζει μόνιμα. Ο χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων ήταν ευκολότερος, δεν είμαι άγχος για να δείξω αργά, καθώς και απλά αισθάνεται φανταστικό να είναι ένα από τα πρώτα που θα φτάσει. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το δηλώνω αυτό, ωστόσο αν είμαι νωρίς, είμαι ένας χαρούμενος τροχός!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Χαρούμενος πολύ πρώτης ημέρας πτώσης!

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *