Uncategorized

Το μακιγιάζ και τη γοητεία Blog Δευτέρα Δημοσκόπηση / Ανοιχτό νήμα: Η Έκδοση Nola

… και αυτό είναι ακριβώς αυτό που θα κάνουν! Αυτά τα πάνινα παπούτσια Roxy Ventura Gietah θα περπατήσουν σε όλο το νέο (Ορλεάνη, δηλαδή). ΧΑΧΑΧΑ!
Ευτυχισμένη Δευτέρα, γατάκι γάτα. Πηγαίνω στο αεροδρόμιο νωρίς το απόγευμα για να πιάσω την πτήση μου στη Νέα Ορλεάνη και σκέφτηκα, hey, ας κάνουμε λίγο κάτι – κάτι διαφορετικό για τη Δευτέρα Δημοσκόπηση της εβδομάδας.

Όπως και για το ανοιχτό νήμα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι ένα chit-chat ελεύθερο-για-όλα στα σχόλια, haaay! Επιτρέψτε μου να ξέρω τι αγαπάτε πρόσφατα ή τι ήταν στο μυαλό σας.

Ή απλά έρχονται να πω γεια.

Θα σας πω τι είναι το μυαλό μου καλύτερα τώρα …

Αυτα τα ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ!

Μου αρέσει να αντιμετωπίζω τον εαυτό μου σε ένα ζευγάρι παπούτσια για τα γενέθλιά μου (το έχω κάνει επειδή τα 20 μου), και σκέφτηκα ότι θα έκανα πολλά περπάτημα στη Νέα Ορλεάνη αυτή την εβδομάδα, έτσι πήρα αυτή τη διασκέδαση Ζεύγος Roxy Ventura Cheetah slip-on αθλητικά παπούτσια ($ 39,99) την περασμένη Παρασκευή στο DSW (μοιάζει να είναι επίσης διαθέσιμα στο διαδίκτυο).

Η εκτύπωση Cheetah με πήρε, Obs. Αυτή η συγκεκριμένη κυρία γάτας είναι ανίκανη να αντισταθεί στις μεγάλες εκτυπώσεις γάτας.

Προσπάθησα πραγματικά να τα αντισταθώ, αλλά στη συνέχεια είδα τα ζεστά ροζ πέλματα …

Έπρεπε να το έχει! Είναι πάρα πολύ άνετα.

Ανυπομονώ να έχουμε περιπετειώδεις περιπέτειες σε δράση σε αυτά το καλοκαίρι.

Ποιο είναι το αγαπημένο ζευγάρι παπούτσια με τα πόδια; Ερευνώντας, το μυαλό που αγαπούν τα παπούτσια θέλουν να το ξέρουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχετε μια φανταστική εβδομάδα, φίλε μου! Ελπίζω να σας δω στα σχόλια.

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *