Uncategorized

Νέες αποχρώσεις! Το NARS POP πηγαίνει η συλλογή EASEL συλλογή βελούδο χείλη στο δόλωμα, πιπιλίζουν καθώς και διαταραχθεί

nars pop πηγαίνει η συλλογή του καβαλέτου βελούδο χείλη γλιστρών από τα αριστερά στο πιπίλισμα, δόλωμα καθώς και διαταραγμένο ($ 26 το καθένα). Και τα τρία είναι τα αποκλειστικά Nordstrom, καθώς και τώρα προσφέρονται (δεν απεικονίζονται: αδύνατο κόκκινο).
Κάποιος στο Instagram με ρώτησε νωρίτερα αν θα μπορούσα να προτείνω ένα μη ματ υγρό κραγιόν, καθώς και το πρώτο πράγμα που έσπασε στο κεφάλι μου ήταν αυτά τα νελωτσέζικα χείλη.

Το βελούδινο χείλος γλιστρών είναι μέρος της μακροπρόθεσμης συλλογής των NARS, ωστόσο αυτά τα τρία – πιπιλίζουν (γιατί λέγεται ότι …;), δόλωμα καθώς και διαταραγμένο – είναι οι ειδικές αποχρώσεις του Le Nordstrom από το POP πηγαίνει η συλλογή του καβαλέτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Bright Cherry Red Distrpror, Bam!
Πιστεύω ότι τα γλιστρητά χείλη βελούδινα είναι μόνο γενικά βόμβα. Είναι σούπερ κορεσμένα, άνετα, καθώς δεν αιμορραγούν τα χείλη μου στεγνά, σε αντίθεση με τόσα άλλα υγρά κραγιόν που είναι γελοία ξήρανση. Ο τύπος παραμένει λίγο υγρό στο σύκοό σας. Δεν στεγνώνει όλη τη μέθοδο κάτω, καθώς και ανέφερα ότι είναι πραγματικά άνετα; Νιώθουν κάπως σαν μια ενυδατική, μακροχρόνια γυαλάδα (μη κολλώδης), εκτός από το ότι διαρκούν πολύ περισσότερο.

Δόλωμα, ένα δροσερό toned ροζ

Χρησιμοποιούσα το κόκκινο disprortor χθες το απόγευμα όταν πήγα στο Costco για να πάρω πάνες καθώς και βρεφικά μαντηλάκια (τι-Τι! #Momlife), αφού ακριβώς κυλάω. Το έβαλα ακριβώς πριν φύγω από το σπίτι γύρω στο 5, έκανα πράγματα, επέστρεψε, είχε δείπνο, έκανε περισσότερα πράγματα, καθώς και από 8 που είχε ξεθωριάσει σε ένα λεπτό κόκκινο χρώμα.

Suck … ένα φως, ζεστό κοραλλιογενές κοράλλιο (με ένα δυνητικά λυπηρό όνομα)
Από την κορυφή: πιπιλίζουν, δόλωμα καθώς και διαταραγμένο. Και οι τρεις εφαρμόζουν αδιαφανές επαρκείς για να ξεφύγουν με ένα στρώμα, τη γεύση καθώς και την οσμή ελαφρά από τη βανίλια, καθώς και να αισθανθείτε κηλίδα σαν ελαφριά γυαλάδα.
Αυτά είναι $ 26 το καθένα, οπότε είναι πολύ ακριβό, ωστόσο τουλάχιστον είναι υπέροχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Heck, όλες οι γλιστρές βελούδινο χείλους είναι υπέροχο! καθώς και αυτά τα τρία είναι πάρα πολύ.

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

Karen

Author Image
hrn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *